29.04.06, 15:47
miałam dziś kiepskie sny. bardzo wyraźnie pamietam, ze sniły mi sie pająki.
zobaczyłam jak z dziury jakiejś wyszła jedna wielka tarantula, gdy chciałam,
żeby zniknęła zaczęła się klonować na moich oczach i po chwili całe
pomieszczenie było w ogromnych czarnych tarantulach.'
w sennikach skrajnie sprzeczne informacje, od wielkiego zła do przypływu
gotówki. że też musimy pamietac co nam sie sni.
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: senniki 29.04.06, 15:54
      znalazłam jeszcze:
      w jednym - nadchodzi szczescie
      w drugim - nadchodzi nieszczescie

aaaaaaaa
    • bubasio Re: senniki 29.04.06, 16:01
      no to teraz wybierz opcję która ci pasuje big_grin
      • vandikia Re: senniki 29.04.06, 16:13
        no raczej w tym śnie nie byłam szczesliwa z powodu otaczającej mnie chmary
        tłustych pajączurów smile
        • bubasio Re: senniki 29.04.06, 16:30
          we śnie nieszczęśliwa,to w realu szczęście znaczy się będzie big_grin
    • baba_krk niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mieli 29.04.06, 17:02
      okazji zasnąć!!!!!!!! nawet nie wiesz jaka jestem zła, niby włączyłam wibracje
      w telefonie ale cóż z tego jak i one mnie budziły...
      co chwilę ktoś dzwonił albo przysyłał wiadomość, aaaaaaaaaaaaaaa chce mi się
      spać sad(((
      • vandikia Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 18:26
        ja właśnie zaliczyłam wq.....aaaaaaaaaaa czy ja nie moge przezyc jednego dnia
        bez popsutych nerwów???????????????????
        do sasiadki przychodzi taki gosc z wilczurem i ten j....nyyyyyyy wilczur skopał
        caly moj ogródek. chyba sie poplacze zaraz sad((((( wchodzac na czyjas posesje
        chyba sie powinno psa jakos pilnowac? szczegolnie takiego poje...negoooo psa,
        ktory zamiast biegac po trawie woli moje roślinki sad((((
        • baba_krk Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 18:41
          oj Wandzia przykro mi sad((
          idź zwróć uwagę sąsiadce, żeby nie powiedzieć opie**ol ją za brak wyobraźni...
          • vandikia Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 18:51
            w sumie ten gosc powinien wiedziec co zrobic z wlasnym psem, nie jej wina, ale
            jej tez powiem. kurde no, szkoda mi sad((( i nawet nie mojej pracy przy tym (
            chociaz troche tez), ale tego, ze one tak ladnie sie zapowiadaly sad nie wiem co
            teraz z nimi bedzie, pokombinuje troche, ale na takim etapie zdeptanie ich to
            zabójstwo.
            do tego znajomi namawiaja nas na wyjazd na mazury jutro. ale nie wszystkim sie
            chce (czytaj: k.) sad
            • baba_krk Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 18:54
              trzeba stanowczo zwrócić uwagę, żeby sytuacja się już nie powtórzyła...
              mam nadzieję, że mimo wszystko da się je uratować i jeszcze nacieszysz nimi
              oko smile))
              a k. powiedz, że jak nie pojedzie z Tobą to ja się do Was pofatyguję i skopię
              mu tyłek hehe, ostatnio jestem w bardzo bojowym nastroju tongue_outP
              • vandikia Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 18:57
                smile najwyzej kupie gotowe sadzonki na gieldzie i beda inne kwiatki, tyle ze to
                nie to samo smile no nic nie marudze juz, moze na ta okolicznosc mi sie te pajaki
                snily?
                jestem juz zmeczona k. do popołudnia bylo tak fajnie, a potem powrot na ziemie.
                nie ma chyba nic co mogloby go przekonac. ide zapale, wroce jeszcze i dodatkowo
                skrobne Ci cos krotkiego na prv, bo na ogole bym nie chciala smile
                • baba_krk Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 20:35
                  odpisałam smile))
                  ja już odpitolona na imprezę hehe, podeślę Ci jutro jakieś zdjęcia big_grinDD
                  • vandikia Re: niektórym to się nic nie przyśniło bo nie mie 29.04.06, 20:55
                    baw sie dobrze smile
    • hatige mnie tam ostatnio w snach przesladuje... 29.04.06, 18:10
      Hitler. To juz drugi sen w tym tyygodniu! Tylko zadnych podtekstöw erotycznych
      prosze nie wysnuwac, bo w snach trwa wojna i ukrywamy sie przed draniem!!!

Macie cus o tym kurduplu z Austrii w senniku?
      • vandikia Re: mnie tam ostatnio w snach przesladuje... 29.04.06, 18:27
        wrzuć w google senniki i se poszukaj smile
    • alpepe Re: senniki 29.04.06, 18:41
      mnie się to śni na pieniądze, zawsze... no i kupa też smile
      • vandikia Re: senniki 29.04.06, 18:53
        to moze mnie tez? eh....nie wiem, mecza mnie takie sny glupie,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka