pierozek_monika Re: dobra 30.04.06, 00:13 ło ale w sumie to dawno nie wyzywałam nikogo Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: dobra 30.04.06, 00:16 swoich hehehe, ale ciekawe jaka jest ich przyswajalność Odpowiedz Link
seraffin22 huje 30.04.06, 00:28 ta seroxat tez bralem i tak mi po nim serce walilo ze myslaem ze zwariuje, pozatym bylem bardziek jescze pobudzony i brzuch mnie tak napier.. ze musialem odstawic,probowalem juz wszystkiego,xanax,hydroxyzyna,amfetanmina,maryha,lsd,moze wreszcie zostane cpunem i taki sens zycia odnajde,moja droge Odpowiedz Link
lena_zet Re: sens twojego życia 30.04.06, 00:32 to zżeranie własnych gówien i nie wmawiaj sobie że tak nie jest tylko idź se pysk obetrzyj, bo przed chwilą chyba rzadkie gówno zjadłeś (kapie ci po brodzie) Odpowiedz Link
seraffin22 Re: nic to lena , tnij waść :] 30.04.06, 00:44 Próbowalęm nawet juz testosteronu,omnadrenu bo ponobno miał dodac pewnosci siebie i mocy i dzialać pozytywnie na psychike a tu nic,a u psychologów róznych byłem i nic, musiałbym brać srodki które tak przytepia mój umysł abym nie czuł nic wogóle i patrzył sie w sciane cały czas ale to tez bez sensu,juz sam nie wiem wale ten post wszedzie na necie w nadzieji że moze ktoś cos doradzi, mam prawie 30 lat a jestem prawiczkiem, impotentem ,schorowanym człowiekiem niemogacym przespać spokojnie nocy, a już kompletnie nie rozumim osób które sie ze mnie tu wysmiewaja, ja wam nie zycze być w mojej skórze... Odpowiedz Link
lena_zet Re: nic to lena , tnij waść :] 30.04.06, 00:49 > ze mnie tu wysmiewaja, ja wam nie zycze być w mojej skórze... no, ale najgorsze te gówna Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: nic to lena , tnij waść :] 30.04.06, 00:50 eeeeee czemu ładnie się komponują z resztą :] Odpowiedz Link