Dodaj do ulubionych

A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna go

18.05.06, 12:15
wyprosic z autobusu czy innego srodka lokomocji,jest taki paragraf mówi Biuro
Prawne ZTMsmile)),nawet kierowca ma prawo wezwac policja lub straz miejskasmile)
Obserwuj wątek
    • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:17
      nio od dawna tak było.
      • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:19
        a ja tera to wyczytałam w Metropolusmile
        Gressu a Ty z wawy???
        • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:20
          nie.
          • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:23
            dzieki za wyczerpujaca odpowiedztongue_outPPPPPPP
            • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:24
              prosze.
              • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:30
                zamorduje Cie kiedyśsmile)
                • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:32
                  nie zanajdziesz mnie,nie wiesz gdzie mieszkam.a po samym zdjeciu nie dojdzieszsmile
                  • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:42
                    aleś sie rozpisa,łołołooooosmile
                    no to skadeś???big_grin
                    • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:45
                      z daleka.
                      • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:02
                        napisz na @
                        • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:08
                          ze wschodu.
                          • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:10
                            B-stok?
                            • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:14
                              nie
                              • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:16
                                Lublin,Suwałki???
                                • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:18
                                  no to jedno bardzo blisko drugiegosmile
                                  a jakie to ma zanczenie??
                                  • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:20
                                    o jejuuu z ciekawości,no cotongue_out
                                    • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:23
                                      na lubelszczyżnie i podkarpaciu.
                                      • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:25
                                        w domu zajrze do atlasawink)))
                                        • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:31
                                          a cio tam szukac,ładne bieszczady,kazimierz i pojezierze łęczyńsko włodawskie.
                                          • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:33
                                            no to jaka to wioskawink)))?
                                            • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:36
                                              tylko nie wioska.
                                              • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:24
                                                a o wawie tak mówiąsmile)
                                                • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:30
                                                  zasłużyliscie sobie.
                                                  • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:33
                                                    spadówatongue_out
                                                    moja rodzina nie przyjechała zeby sie bawic w warszawiaków,my tutejszewink))
                                                    tongue_outPPPPPPPPPP
                                                  • gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:42
                                                    nie wiem czy ogladałaś jak Krzysztof Piasecki osmiewał Piotr Bałtroczyka.
                                                    za pochodzenie i stawanie sie warszawiakiem.

moja nie przyjechała i nie przyjedzietongue_outPP
    • monalisa.pl super! lato tuz tuz 18.05.06, 12:20

• reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:23
      ale to ciekawe jest. Kto decyduje o tym, co śmierdzi? Dla mnie np śmierdzą
      nie tylko niedomyci, ale również zbytnio wyperfumowani, zwłaszcza orientalnymi
      zapachami. I co? A ja dla kogoś ze swoim aqua di gio tez mogę być śmierdziel
      nie z tej ziemi, bo on gustuje w zapachach typu "nie ma jak to na wsi rankiem".
      • rosalba Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:24
        W przepisie jest o rzeczach i osobach śmierdzących i odrażających dla
        współpasażerów.
      • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:24
        mysle ze tu chodzi o typowy smród brudasa,pijaka i pewnie o tych menelismile
        • dzikoozka Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:26
          Niestety kierowcę / motorniczego z reguły g... obchodzi że wiezie takiego
          delikwenta, od którego wszyscy uciekają na drugi koniec wagonu smile
          • rosalba Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:27
            Bo kierujący siedzi w kabince i mniej czuje smile
        • reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:28
          A jak od kogoś śmierdzi papierochami albo popsutymi zębami? Albo najlepiej to
          taki mix - popsute zeby plus nikotyna z nutą porannego browara i ząbek czosnku
          z kolacji. Kupa ludzi w ogóle nie myje zębów, choć biorą prysznic codziennie.
          Co z nimi?
          • mmagi wez przestan,co?,ble:-) 18.05.06, 12:29

• rosalba Aaaaaaaaaaaaa przestań :P nt 18.05.06, 12:32

• reniatoja serio kiedys w jakiejs tv mowili, ze 30% Polakow 18.05.06, 12:38
              w ogole nie posiada szczoteczki do zebow oraz ze w Polsce prochnica jest po
              prostu plagą, studenci z krajow skandynawskich przyjezdzaja właśnie do Polski,
              zeby zobaczyc na żywo jak wyglada prochnica, bo tam jest praktycznie zerowa.
              Przykre to, ale prawdziwe, co zreszta mozna zaobserwowac na kazdej polskiej
              ulicy, a takze wsrod Polonii w okolicach polskich kosciolow za granicami
              naszego pieknego kraju...
              • rosalba Re: serio kiedys w jakiejs tv mowili, ze 30% Pola 18.05.06, 13:02
                a 70% Polaków nic nie czyta, bo nie rozumie pisanego tekstu. Nie wiadomo co
                gorsze sad
      • istna Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:42
        Akładidzio to może nie, ale jak sobie w upalny dzień usiądę obok damy zlanej
        obficie ejndżelem, to umieramsuspicious
        • mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:43
          fuuuj akła..........bleeeeeeeeeeeeesmile)
          • reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:48
            a zielona herbata ? I jeszczez pleżera mam i inne, mam ze 20 roznych wód, ale
            wszystkie letkie raczej i niebieskie, I One od wielu wielu lat. Jednak żadne
            tam kwiatowe czy sandałowce, orient w ogóle odpada, ejndżela zaś nie znam.
            • istna Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:53
              Hehe, opiumsuspicious 35 stopni w cieniu, 150 osób w autobusie, przed tobą 10
              przystanków... A angel w takich warunkach jest odczuwalny jako wata cukrowa
              zaklejająca drogi oddechowe, na pewno znasz.
              • mmagi nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:04
                10 psikami,tylko psit subtelnysmile))
                • istna Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:11
                  Zły czy nie, to kwestia gustu, ale na pewno jest bardzo trwały, bardzo
                  intensywny i ekspansywny, tzn. robi "chmurkę". W w/w warunkach
                  autobusowo-upalno-tłokowych jest po prostu uciążliwy, zwłaszcza użyty w nadmiarzesuspicious
                  Jak mi taki subtelny psik zahaczy o nos, to mi w najmniejszym stopniu nie
                  przeszkadzasmile
                  • rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14
                    Ja sie psikam wodą Vanilla od Yves Rochera. Kiedys dostałam w prezencie wodę
                    Davidoff Cool Water Woman i mnie zemdliło tongue_out a kumpela na studiach wylewała na
                    siebie ogromne ilości tego perfuma i zapewniam że koszmarnie śmierdziało.
                  • mmagi Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14
                    różnie sie kobitki zwalaja,zwykle w nadmiarze bo mówia ze od siebie nie czuja
                    jak mało,a przeca od siebie żadko sie czuje parfumęsmile)
                    • reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:16
                      Psiknij sie tym moim elixirem, to zapewniam, bedziesz czuc od siebie. Łeb
                      bedziesz za okno wystawiac, żeby nie czuc, a i tak bedziesz czuć smile
                  • reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14
                    Np dostałam kiedyś w prezencie coś, co jest drogie jak cholera, ale strasznie
                    nie dla mnie, kompletnie nietrafiony zapach - " Atomatix elixir" firmy
                    clinique. I to perfumy, a nie woda. Oraz balsam do ciała. No ja nie moge
                    oddychać jak się tym psiknę chocby połówką psiknięcia. A trzyma franca do
                    trzeciego szorowania. Mogę komuś oddać za darmo, jeśli są chętni.
                    • rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:16
                      A jak to pachnie? Orient, owocki?
                      • reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:17
                        Orient. Reflektujesz? Tylko nie siadaj potem koło mnie, bo ja nie toleruję
                        takich zapachów.
                        • rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:18
                          Hmmmmmmmmmm, lubię orientalne, ale nie wszystkie, musze coś poczytać o tym
                          elixirze wink
                        • mmagi kiedys uzywałam :-)) Kobako jest orientalny ale 18.05.06, 13:19
                          to było jak Kobako było dostepne tylko w Pewexach a nie jak teraz a budce
                          Ruchusmile)))
                    • mmagi opisz zapach 18.05.06, 13:17

• reniatoja Re: opisz zapach 18.05.06, 13:18
                        zapach jest typowo orientalny, kadzidłowy, sandałowy, chyba. Nie znam sie na
                        takich zapachach, ale cieżki na penwo i zajebiście trwały.
                        • mmagi sandał i pacholi lubie ale tylko w kadzidełku:-)) 18.05.06, 13:19

• reniatoja ja kadzidełek nie toleruję, żadnych. 18.05.06, 13:23
                            Łeb cię od tego nie boli? JAk wchodzę do sklepu, w którym są kadzidełka, to od
                            razu wychodzę, bo głowa zaczyna mnie natychmiast napier...ć.
                            • mmagi jakos nie,lubie szperac po sklepach indyjskich:) 18.05.06, 13:26

• istna Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:17
                      Napisz na forum o perfumach, tam możesz się wymienić z jakąś forumowiczką na coś
                      co ci będzie odpowiadało.
                      • reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:21
                        etam, jak ktoś chce, to moge oddac za darmo, bez wymiany. Tylko trzeba se chyba
                        przyjechać do mnie po to smile Ale wakacje tuż tuż, to zapraszam (w ramach urlopu
                        zapewniam zajęcia z pomocy przy kąpaniu noworodka), najbliższa plaza 100 metrów
                        ode mnie, pieć minut spacerkiem. W okolicy masa knajpek i fontanna tez jest.
                        Można pospacerować wieczorami brzegiem morza wzdłuż portu jachtowego, bardzo
                        malownicze miejsce.
                        • mmagi nie kuś bo jak Ci sie hurtem zwalimy to zobaczysz: 18.05.06, 13:23

• reniatoja hurtem to nie, ale turnusy mozemy rozpisac :) 18.05.06, 13:24

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka