mmagi 18.05.06, 12:15 wyprosic z autobusu czy innego srodka lokomocji,jest taki paragraf mówi Biuro Prawne ZTM)),nawet kierowca ma prawo wezwac policja lub straz miejska) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:17 nio od dawna tak było. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:19 a ja tera to wyczytałam w Metropolu Gressu a Ty z wawy??? Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:23 dzieki za wyczerpujaca odpowiedzPPPPPPP Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:30 zamorduje Cie kiedyś) Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:32 nie zanajdziesz mnie,nie wiesz gdzie mieszkam.a po samym zdjeciu nie dojdziesz Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:42 aleś sie rozpisa,łołołooooo no to skadeś??? Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:16 Lublin,Suwałki??? Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:18 no to jedno bardzo blisko drugiego a jakie to ma zanczenie?? Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:20 o jejuuu z ciekawości,no co Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:23 na lubelszczyżnie i podkarpaciu. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:25 w domu zajrze do atlasa))) Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:31 a cio tam szukac,ładne bieszczady,kazimierz i pojezierze łęczyńsko włodawskie. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:33 no to jaka to wioska)))? Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 13:36 tylko nie wioska. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:24 a o wawie tak mówią) Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:30 zasłużyliscie sobie. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:33 spadówa moja rodzina nie przyjechała zeby sie bawic w warszawiaków,my tutejsze)) PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
gres81 Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 14:42 nie wiem czy ogladałaś jak Krzysztof Piasecki osmiewał Piotr Bałtroczyka. za pochodzenie i stawanie sie warszawiakiem. moja nie przyjechała i nie przyjedziePP Odpowiedz Link
reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:23 ale to ciekawe jest. Kto decyduje o tym, co śmierdzi? Dla mnie np śmierdzą nie tylko niedomyci, ale również zbytnio wyperfumowani, zwłaszcza orientalnymi zapachami. I co? A ja dla kogoś ze swoim aqua di gio tez mogę być śmierdziel nie z tej ziemi, bo on gustuje w zapachach typu "nie ma jak to na wsi rankiem". Odpowiedz Link
rosalba Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:24 W przepisie jest o rzeczach i osobach śmierdzących i odrażających dla współpasażerów. Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:24 mysle ze tu chodzi o typowy smród brudasa,pijaka i pewnie o tych meneli Odpowiedz Link
dzikoozka Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:26 Niestety kierowcę / motorniczego z reguły g... obchodzi że wiezie takiego delikwenta, od którego wszyscy uciekają na drugi koniec wagonu Odpowiedz Link
rosalba Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:27 Bo kierujący siedzi w kabince i mniej czuje Odpowiedz Link
reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:28 A jak od kogoś śmierdzi papierochami albo popsutymi zębami? Albo najlepiej to taki mix - popsute zeby plus nikotyna z nutą porannego browara i ząbek czosnku z kolacji. Kupa ludzi w ogóle nie myje zębów, choć biorą prysznic codziennie. Co z nimi? Odpowiedz Link
reniatoja serio kiedys w jakiejs tv mowili, ze 30% Polakow 18.05.06, 12:38 w ogole nie posiada szczoteczki do zebow oraz ze w Polsce prochnica jest po prostu plagą, studenci z krajow skandynawskich przyjezdzaja właśnie do Polski, zeby zobaczyc na żywo jak wyglada prochnica, bo tam jest praktycznie zerowa. Przykre to, ale prawdziwe, co zreszta mozna zaobserwowac na kazdej polskiej ulicy, a takze wsrod Polonii w okolicach polskich kosciolow za granicami naszego pieknego kraju... Odpowiedz Link
rosalba Re: serio kiedys w jakiejs tv mowili, ze 30% Pola 18.05.06, 13:02 a 70% Polaków nic nie czyta, bo nie rozumie pisanego tekstu. Nie wiadomo co gorsze Odpowiedz Link
istna Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:42 Akładidzio to może nie, ale jak sobie w upalny dzień usiądę obok damy zlanej obficie ejndżelem, to umieram Odpowiedz Link
mmagi Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:43 fuuuj akła..........bleeeeeeeeeeeee) Odpowiedz Link
reniatoja Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:48 a zielona herbata ? I jeszczez pleżera mam i inne, mam ze 20 roznych wód, ale wszystkie letkie raczej i niebieskie, I One od wielu wielu lat. Jednak żadne tam kwiatowe czy sandałowce, orient w ogóle odpada, ejndżela zaś nie znam. Odpowiedz Link
istna Re: A to dobre:-))) jak pasazer smierdzi to mozna 18.05.06, 12:53 Hehe, opium 35 stopni w cieniu, 150 osób w autobusie, przed tobą 10 przystanków... A angel w takich warunkach jest odczuwalny jako wata cukrowa zaklejająca drogi oddechowe, na pewno znasz. Odpowiedz Link
mmagi nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:04 10 psikami,tylko psit subtelny)) Odpowiedz Link
istna Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:11 Zły czy nie, to kwestia gustu, ale na pewno jest bardzo trwały, bardzo intensywny i ekspansywny, tzn. robi "chmurkę". W w/w warunkach autobusowo-upalno-tłokowych jest po prostu uciążliwy, zwłaszcza użyty w nadmiarze Jak mi taki subtelny psik zahaczy o nos, to mi w najmniejszym stopniu nie przeszkadza Odpowiedz Link
rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14 Ja sie psikam wodą Vanilla od Yves Rochera. Kiedys dostałam w prezencie wodę Davidoff Cool Water Woman i mnie zemdliło a kumpela na studiach wylewała na siebie ogromne ilości tego perfuma i zapewniam że koszmarnie śmierdziało. Odpowiedz Link
mmagi Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14 różnie sie kobitki zwalaja,zwykle w nadmiarze bo mówia ze od siebie nie czuja jak mało,a przeca od siebie żadko sie czuje parfumę) Odpowiedz Link
reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:16 Psiknij sie tym moim elixirem, to zapewniam, bedziesz czuc od siebie. Łeb bedziesz za okno wystawiac, żeby nie czuc, a i tak bedziesz czuć Odpowiedz Link
reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:14 Np dostałam kiedyś w prezencie coś, co jest drogie jak cholera, ale strasznie nie dla mnie, kompletnie nietrafiony zapach - " Atomatix elixir" firmy clinique. I to perfumy, a nie woda. Oraz balsam do ciała. No ja nie moge oddychać jak się tym psiknę chocby połówką psiknięcia. A trzyma franca do trzeciego szorowania. Mogę komuś oddać za darmo, jeśli są chętni. Odpowiedz Link
rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:16 A jak to pachnie? Orient, owocki? Odpowiedz Link
reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:17 Orient. Reflektujesz? Tylko nie siadaj potem koło mnie, bo ja nie toleruję takich zapachów. Odpowiedz Link
rosalba Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:18 Hmmmmmmmmmm, lubię orientalne, ale nie wszystkie, musze coś poczytać o tym elixirze Odpowiedz Link
mmagi kiedys uzywałam :-)) Kobako jest orientalny ale 18.05.06, 13:19 to było jak Kobako było dostepne tylko w Pewexach a nie jak teraz a budce Ruchu))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: opisz zapach 18.05.06, 13:18 zapach jest typowo orientalny, kadzidłowy, sandałowy, chyba. Nie znam sie na takich zapachach, ale cieżki na penwo i zajebiście trwały. Odpowiedz Link
reniatoja ja kadzidełek nie toleruję, żadnych. 18.05.06, 13:23 Łeb cię od tego nie boli? JAk wchodzę do sklepu, w którym są kadzidełka, to od razu wychodzę, bo głowa zaczyna mnie natychmiast napier...ć. Odpowiedz Link
istna Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:17 Napisz na forum o perfumach, tam możesz się wymienić z jakąś forumowiczką na coś co ci będzie odpowiadało. Odpowiedz Link
reniatoja Re: nie jest taki zły,ja mam ale nie zwalam sie 18.05.06, 13:21 etam, jak ktoś chce, to moge oddac za darmo, bez wymiany. Tylko trzeba se chyba przyjechać do mnie po to Ale wakacje tuż tuż, to zapraszam (w ramach urlopu zapewniam zajęcia z pomocy przy kąpaniu noworodka), najbliższa plaza 100 metrów ode mnie, pieć minut spacerkiem. W okolicy masa knajpek i fontanna tez jest. Można pospacerować wieczorami brzegiem morza wzdłuż portu jachtowego, bardzo malownicze miejsce. Odpowiedz Link