Dodaj do ulubionych

nie pokazujcie tego swoim zwierzakom!

27.05.06, 20:52
www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/drastyczne_przypadki.html
wstydzę się rasy z której pochodzę, kurwa mać.

A tak poza tym to jest jeden z gorszych dni w mym życiu.Rozpoczął się tym, że
usnęłam za kierownicą.........
Obserwuj wątek
    • annajustyna Matko Boska:(((( 27.05.06, 23:51
      jw.
    • mmagi Lenka musiałaś to pokazać:(((((((((((((((((((((((? 28.05.06, 11:37

• aguszak to straszne... :((((((((((((((((((((((((((((( 28.05.06, 14:11

• sagis Jakimi potworami są ludzie,którzy to zrobili. 29.05.06, 08:56
      Pastwili się nad słabą i bezbronną istotą, która może jeszcze wiernie patrzyła
      im w oczy pytając się, dlaczego?
    • kryzysowa_narzeczona75 Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 12:42
      Dzieki Tobie lena prawie adoptowalam drugiego pieska. Prawie.... bo ktos mi ja
      sprzatnal sprzed nosa (ją-suczke husky). Kuzwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Sie
      az poryczalam sad
      • lena_zet Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 12:46
        mogę jakoś pomóc?
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 12:53
          tak, chce suczke husky ze schroniska i to bardzo, bardzo smile
          • lena_zet Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 12:58
            do jakiego wieku?skąd jesteś?ile km jesteś w stanie po nią wyjechać?czy dasz
            radę wysterylizować czy ma być już po?
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 13:08
              Ojej, to serio pytasz? smile Cudnie smile
              To teraz bedzie dlugo. Jestem z Wroclawia. Jechac moge nawet zagranice. Wiek
              psa...od szczeniaka do 3-4 lat. Koniecznie suczka, koniecznie husky. Istotny
              jest charakter suczki, poniewaz mam rozpieszczonego psiaka ze schroniska, ktory
              na poczatek musi zaakceptowac nowego przybysza. Pozniej suczka ma ustawiac
              rozpieszczonego kundla smile Jako, ze chce byc swiadomym nabywca nowego psa, to
              przyznaje, ze najwazniejsze jest dla mnie, zeby psy sie zaakceptowaly (stad
              wolalabym, zeby pies byl z Wroclawia lub okolic, zeby mogly sie wstepnie poznac
              i zaakceptowac zanim wprowadze nowa psine do domu, ale jak nie bedzie, to bede
              kombinowac inaczej). Warunki dla psiaka sa. Co do sterylizacji to wole jej nie
              sterylizowac poki nie bedzie jakies wielkiej potrzeby. Moj psiak jest juz
              niepelnowartosciowy, wiec zagrozenia nie ma. No i co najwazniejsze: suczka musi
              uwielbiac dzieci, ale u huskich to raczej normalka.
              • lena_zet Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 13:11
                @
                • kryzysowa_narzeczona75 Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 13:14
                  w pracy nie odbiore, bo mam blokade na gazetowa poczte sad Dopiero w domu, czyli
                  odpisze w razie czego wieczorem, oki?
                  • lena_zet Re: zawstydziłam się ;) 29.05.06, 13:19
                    dobrze, chyba, że wkleję tutaj, w sumie nic tam takiego nie ma, potem mogę
                    usunąć jakby co
                  • lena_zet Re: pierwszy 29.05.06, 13:20
                    jeśli mogę pomóc, to proponuję tak:wystawię dom na dogomanii,
                    porozglądam się w necie, wiem, że w schronisku w katowicach były
                    ze cztery huskie w klatkach metr na metr, nawet się wyprostować
                    nie mogły.... pojadę w tym tygodniu do schroniska w sosnowcu i do
                    olkusza-w olkuszu mają rasowce, śliczne psiaki a warunki
                    przesrane, naprawdę.Młodego podhalana mają w tak "ogromnej"
                    klatce, że pies się nie może wyprostować.... wyć się chce
                    normalnie.Dobra, napisz czy się zgadzasz na taką pomoc?Zdjęcia
                    będziesz dostawać na bieżącosmile wybierzesz sobie taką sunię jaką
                    będziesz sama chciała, postaram się zdobywać informacje o psiakach
                    i w ogóle.Aha, w razie jeśli byś wcześniej dorwała jakąś sunię to
                    daj znać wtedy zakończę poszukiwania smile
                  • lena_zet Re: drugi 29.05.06, 13:20
                    tylko husky czy malamuty też brać pod uwagę?bo w zeszłym tygodniu
                    jak byłam w schronisku w mysłowicach to mieli młodziutką
                    malamutkę, około 2 lat, przemiłą sunią się zdawała być.
                    • kryzysowa_narzeczona75 Re: drugi 29.05.06, 13:35
                      malamuty sa ciut za duze i powiem szczerze, ze wiecej wiem o huskich niz
                      malamutach (ale pewnie roznica to tylko fizyczna). Podaje innego maila do
                      ktorego mam dostep non stop ania_anikaa@poczta.fm
                      Jak znajde cos na miejscu to jasne, ze dam znac. szczerze mowiac, to nie chce
                      nic na szybko, szybko, a wole wlasnie na spokojnie, zeby dac czas mojemu
                      psiakowi. U nas w schronisku, jak dzwonilam, to babka tez mowila, ze warto sie
                      dowiadywac, bo dosc czesto trafiaja do nich wlasnie huskie. Boze, ludzka rasa
                      rzeczywiscie jest... (to zbyt niecenzuralne na forum).
                      • kryzysowa_narzeczona75 Re: drugi 29.05.06, 13:36
                        aha i czy sie zgadzam... Zgadzam sie, zgadzam.
    • juleczka4 Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 12:44
      Ja pierdole , nie moge no sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • margie Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 12:57
      lena, nie wysylaj takich watkow.... nie docxytalam do knca, siedze i rycze....
      • lena_zet Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 13:00
        przepraszam was sad już nie będę, bo faktycznie przesadzam już z tymi psami.To
        tak jest, że czuję się z wami w jakiś sposób związana emocjonalnie, w związku z
        czym dziele się niemalże wszystkim...
        • aguszak Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 13:16
          powinnaś to nadal robić, bo mnie np. oczy sie otworzyły na ten ogrom
          cierpienia... tylko niewiele mogę zrobić...
        • mmagi nic nie przesadzasz Lenka 29.05.06, 13:24

• hochwander_ochodzki Re: nie pokazujcie tego swoim zwierzakom! 29.05.06, 13:31
      Zabilbym kazdego bydlaka, ktory to zrobil tym zwierzakom !!!!!
    • reniatoja Słów brakuje. 30.05.06, 16:54
      Nie ma słów. No bo co tu powiedzieć. Pozostaje mieć nadzieję, ze jest gdzieś
      jakaś sprawiedliwość.
    • kobieta_na_pasach to malo Lena widzialas 30.05.06, 16:58
      poogladaj sobie codziennie o 22giej na Animal Planet "Pogotowie dla zwierzat" w
      USA. sa takie przypadki,ze ja, stara baba, nie moge wyjsc nieraz z szoku. i to w
      kraju takiego dobrobytu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka