onlyju 06.06.06, 07:22 kto też już? bo kto jeszcze nie - szybko będzie jasne. kto już drwa rąbie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak dziś się spóźniłam 1/2 godz. upssss... 06.06.06, 08:25 więc jestem od 1/2 godz. w pracy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja już 06.06.06, 08:41 ja jetem. dziędobryyyy) tnx za fotki)) jak chcesz, to mogę poszukać w mojej kolekcji i wysłac ci foty morza zimą to dopiero robi wrażenie)) Odpowiedz Link
onlyju Re: ja już 06.06.06, 09:17 daj! daj! daaaaaj!!! aaaa!!! proszę ładnie!! ) Koniecznie Pszczoła nadmorska! Odpowiedz Link
onlyju Re: hej Only :DD 06.06.06, 09:20 a które Dzika? z Włoch jeszcze nie przerzuciłam, mam kilka morskich kilka i z góraszki (pokazy lotnicze) - Vanda się wczoraj dopominała blue sky with english pilot. to te Ci mogie z wieczora nasłać. z Włoch wszystkim wyślę, ale jeszcze not today, obiecuję jednak i słowa dotrzymam (już taki jestem zimny drań). Odpowiedz Link
dzikoozka Re: hej Only :DD 06.06.06, 09:21 Jakiekolwiek Only DD jeszcze Cie nie widziałam Odpowiedz Link
onlyju Re: hej Only :DD 06.06.06, 10:46 a bo ja i się nikomu nie ujawniam ale wyślę jak zjadę do bazy! Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja już 06.06.06, 09:28 dzisiaj spóźniłam się godzinę, a wczoraj dwie godziny.Jakie zdjęcia są rozsyłane?twoje onlyou? Odpowiedz Link
onlyju Re: ja już 06.06.06, 10:48 moje, ale beze mnie żem w statucie działalności pod bandą Onlyju zapisała nieujawnianie wizerunku, pewnie mi to kiedyś przejdzie, ale na ten moment rozsyłam swoje otoczenie obiecane z Włoch będą kiedyś... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: ja już 06.06.06, 11:09 a po co komu zdjęcia bez ciebie??! A już myśleli że cie zobaczą? ) Odpowiedz Link
onlyju Re: ja już 06.06.06, 11:11 a otóż chcą wyobraź sobie takie zdjęcia i nie narzekają. seria z Chin większości się podobała. a ja muszę się trzymać statutu, jako rada nadzorcza i jednocześnie jej prezes. Odpowiedz Link
margie Re: ja już 06.06.06, 10:38 pogielooooo, o tej godzinie?! ja sie przed 9.30 nie pojawiam w biurze...... Dopisalam ci sie watku o salonie) Odpowiedz Link
onlyju Re: ja już 06.06.06, 10:50 czeka, czeka, gdzie ten wątek... zaraz Cię namierzę ja mam roboty od cholery, a rano cisza w biurze i nikt nic od mnie nie chce. wychodzę zato wcześniej tak czy inaczej - i rano i po pracy omijam korki. Odpowiedz Link