krambambulia 08.06.06, 14:05 i znalazłam coś, co aż boję się wkleić, bo i śmieszne, i straszne.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Tak se grzebię w necie 08.06.06, 14:09 Nie, ale można poszerzyć wiedzę np. o to jak naprawdę nazywa się Jan Maria Rokita i jakie ma poglądy (oczywiście skrywane). Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tak se grzebię w necie 08.06.06, 14:12 ? Jan Maria Rokita - Izaak Goldwicht - (polonofob, dywersant, mason, libertyn, lewak i komuch) Odpowiedz Link
raduch Re: Tak se grzebię w necie 08.06.06, 14:13 A, to znam. 2 lata temu widziałem. Zdziwiło mię że jest tylko jeden z bliźniaków. )) Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tak se grzebię w necie 08.06.06, 14:15 Jest ich dwóch, figurują między Jackiem Kaczmarskim i Zygmuntem Kałużyńskim Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tak se grzebię w necie 08.06.06, 14:13 Aż się nogami nakryłam!! Ale za to doborowe towarzystwo - są wszyscy od Wałęsy po Iwaszkiewicza. Sami Żydzi! Normalnie autorom przygrzało słońce Odpowiedz Link
raduch Re: no coś Ty! 08.06.06, 14:18 krambambulia napisała: > No! Ja też jestem Żyd. Serio Nie jesteś, bo Cię nie ma na liście. Odpowiedz Link
krambambulia Re: no coś Ty! 08.06.06, 14:24 Nie ma mnie, ale się kwalifikuję: "... Ponad 800 lat zażydzania Polski, ...to Polski najgroźniejsza i najcięższa choroba, nieszczęście, gangrena, rak złośliwy i przekleństwo są wśród nich zdrajcy, polonofobi, dywersanci, oszczercy, kpiarze, oprawcy, mordercy i zbrodniarze, kaci UB, kurwy moralne, intelektualne i polityczne, agenci obcych i wrogich Polsce sił i mocodawców, fałszerze, oszuści, lichwiarze i złodzieje, rozkradający tysiącletni dorobek setek pokoleń Polaków, okupanci i zniewoliciele Wolnej i Niepodległej Polski, niszczyciele polskiego katolicyzmu i patriotyzmu, truciciele ducha polskiego Narodu, zniewalający, zatruwający umysł i ducha, upodlający i upakarzający Polaków w ich własnej Ojczyźnie, plugawiący wszystko co jest prawe, Polskie, patriotyczne, narodowe i katolickie... od setek lat niedopuszczający do odrodzenia wolnej i niepodległej Polski ...Ojczyzny Polaków oni byli i są wśród nas ...i mają się ...z pokolenia na pokolenie bardzo dobrze... nie twierdzimy, że tylko żydzi są winni, NIE! ...są też rodzimi zdrajcy, wyrodne kanalie, kurwy, prostytuty moralne, intelektualne i polityczne, masoni, agenci, kolaboranci ...itd. ..." Odpowiedz Link
krambambulia Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 14:21 Uważaj... i Ty możesz byc na liście Odpowiedz Link
krambambulia Re: nie wszyscy! 08.06.06, 14:22 Autor jest prawdziwym Polakiem i tępi Żydów w Kościele też! O! Odpowiedz Link
grogreg Re: nie wszyscy! 08.06.06, 15:07 A Zyd w kosciele to jeszcze Zyd, czy juz Katolik? Odpowiedz Link
aguszak Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 14:27 mmagi napisała: > cyklistami, albo masonami )) Odpowiedz Link
aguszak Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 14:29 pedały to samo, co pedofile, a Ci wszyscy łącznie z lesbijkami to dealerzy narkotyków i narkomani jednocześnie! Odpowiedz Link
krambambulia Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 14:29 i pijaki! i złodzieje, bo każdy pijak to złodziej! Odpowiedz Link
aguszak Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 14:30 jak nie pije, to napewno donosi! Odpowiedz Link
grogreg Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 15:08 A skoro donosi to .......... to pewnie rower ma i jest chinskim komunista. Odpowiedz Link
aguszak Re: taaak,kurfa wszyscy sa żydami:> 08.06.06, 15:09 ... i tu wracamy do cyklistów, co z tego, że skośnych Odpowiedz Link
krambambulia Re: eee nie wierze w takie stronki 08.06.06, 14:17 Niestety serwer amerykański, więc się zablokować nie da A żeby było śmieszniej na górze jest opis Żyda autorswa Tuwima, a sam Tuwim na liście ))) Odpowiedz Link
krambambulia Re: kurcze a ja przeczytałam w nosie:-)))) 08.06.06, 14:10 Trafne porównanie w kontekście rzeczonej stronki. Odpowiedz Link