kobieta_na_pasach 30.06.06, 13:25 Armaniego. cudnie pachnie. se kupilam dzis jako prezent urodzinowy od meza. wiem ,ze oklepana, ale wyjakowo wdzieczny zapach. wszystkie muchi w pokoju padli!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:31 zaczynam się powtarzać )) a w temacie: skończyłam na próbce tego zapachu, za mocny, ale kiedyś miałam armani white i był fajny, taki trochę męski. a teraz w ogóle nie wącham tych, co reklamują, bo pół warszawy się tym zlewa i człowiek ginie w tłumie Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:33 white'a używam od dnia, w którym pojawił się na rynku. wiernie (no, czasami zdradzam...) i tak samo namiętnie, jak na początku. pozostanę mu wierna aż do śmierci. amen. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:34 onlyju napisała: > white'a używam od dnia, w którym pojawił się na rynku. wiernie (no, czasami > zdradzam...) i tak samo namiętnie, jak na początku. pozostanę mu wierna aż do > śmierci. amen. kurde. musze wachnac nastepnym razem. moze dolacze do grona, bo tez lubie z nuta meska a moze mężowi kupie?) Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:54 męskiego white'a używał były. pachnieliśmy jak dzieci armaniego bardzo delikatne zapachy, raczej dla blondynki i blondyna Odpowiedz Link
six_a Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:39 no właśnie latem jakoś tak się pojawił i to był chyba jedyny zapach, który nabyłam na fali reklamy. a tak to sobie daję woman bossa, a jak już przestaję czuć, to noa noa cacharela i tak na zmianę. Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:57 dkny (kocham) sensi armani (muszę sprzedać, nie dam rady) max mara (tylko gdy zimno) brit burberry (tylko jesienią) jil sander pure (do auta, noga robi się cięższa i stać mnie na fakju do kierowców ... dużo tego to mój fioł (jeden z kilku) Odpowiedz Link
six_a Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 14:07 o rany, sensi też u mnie przeważnie stoi, za słodki z kolei, ale na zimowe klimaty czasem się przydaje. tommy girl - za ostry, za młodzieżowy - nie wiem, ale przestał mi pasować. z bardzo miło wspominanych mam jeszcze kleina contradiction i escape oraz coco chanel - przepieprzyłam kiedyś na nie całe stypendium naukowe. a niektóre to mi się znudziły, np. sunflowers arden - flaki z olejem lub herbata z cukrem jak kto woli. Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 14:36 sunflowers e.arden - rzeczywiście już nie ta epoka, ale każda z nas chyba przeszła ten etap z miłych, ale nie kupiłam, bo nie jestem do końca przekonana: Jil Sander Sport (różowe) z Bossa - red kiedyś, dawno, do dziś ten zapach kojarzy mi się z moją pierwszą wielką miłością Odpowiedz Link
aguszak Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 15:42 proszę się odfandzolić od sunflowers - mnie nie przeszło ;PPP ultraviolet paco rabbane jeszcze na lato i ligh blue dolce&gabbana )) Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 15:57 light blue pachnie co druga kobieta i co 1,5 dziewczynka w Polsce; puść to w niepamięć. na bezcłowych light blue jest w wiecznej promocji/ Odpowiedz Link
aguszak Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 16:00 a może ja lubię nie wyróżniać się z tłumu. nigdy nie goniłam za modami, tylko kupowałam to, co mi się podoba Odpowiedz Link
onlyju Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 16:03 i chwała Ci za to ))) lecę, miłego weekendu! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: fryzjer zrobił mani córe 30.06.06, 13:33 six_a napisała: > zaczynam się powtarzać )) > a w temacie: skończyłam na próbce tego zapachu, za mocny, ale kiedyś miałam > armani white i był fajny, taki trochę męski. > > a teraz w ogóle nie wącham tych, co reklamują, bo pół warszawy się tym zlewa i > człowiek ginie w tłumie u nas ludzi nie tak bogaci to zaryzykowalam nie jest mocny. jest trwaly. a na tym mi najbardziej zalezalo. i taki...zniewalajacy zmysly Odpowiedz Link
vandikia Re: mam manie... 30.06.06, 13:56 ja jestem dziecko armaniego, ale tylko armanii emporio, raz zdradzilam dla bossa i raz dla davidoffa i juz wiecej nie zdradze Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: mam manie... 30.06.06, 14:10 eee, już myślałem że powiesz coś o wizycie u psychiatry... Odpowiedz Link