06.07.06, 20:48
Dlaczego robole napierdalają u sąsiada bardziej po południu niż rano. Bo to
chłopaki którzy robią fuchę. Sąsiad troche męczy nas do 3 a potem idą w ruch
młoty pneumatyczne i wiertarki udarowe. Martwi mnie to że ja robiłem pełny
remont kuchni(tzn wszystko łącznie z elektryką i hydrauliką) nowe przez 3
tygodnie od rana do nocy a sąsiad ma dwóch facetów i remontuje całe
mieszkanie. Pozostaje wyprowadzić się do jakiejś kobiety bo moją klitkę przy
firmie zajął pracownik bo remontuje dom. Ja kurwa za dobry jakis jestem?
Obserwuj wątek
    • dziewice spoko, wytrzymasz! :) 06.07.06, 20:51
      widokzmarsa napisał:

> Dlaczego robole napierdalają u sąsiada bardziej po południu niż rano. Bo to
      > chłopaki którzy robią fuchę. Sąsiad troche męczy nas do 3 a potem idą w ruch
      > młoty pneumatyczne i wiertarki udarowe. Martwi mnie to że ja robiłem pełny
      > remont kuchni(tzn wszystko łącznie z elektryką i hydrauliką) nowe przez 3
      > tygodnie od rana do nocy a sąsiad ma dwóch facetów i remontuje całe
      > mieszkanie. Pozostaje wyprowadzić się do jakiejś kobiety bo moją klitkę przy
      > firmie zajął pracownik bo remontuje dom. Ja kurwa za dobry jakis jestem?
      • widokzmarsa Re: spoko, wytrzymasz! :) 06.07.06, 20:54
        ja wytrzymam ale czy inni wytrzymają to że ja wytrzymam)
        • dziewice Re: spoko, wytrzymasz! :) 06.07.06, 20:55
          zakladajac, ze to jakas laska naslalal roboli na twojego sasiada, to faktycznie
          moze byc trudna sytuacja..
    • kobieta_na_pasach Re: już wiem 06.07.06, 20:51
      widokzmarsa napisał:

> . Pozostaje wyprowadzić się do jakiejś kobiety bo moją klitkę przy
      > firmie zajął pracownik bo remontuje dom. Ja kurwa za dobry jakis jestem?

i myslisz ze cie ktoras stad przygarnie? he he.
      • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 20:53
        mam jedną zasadę, nie pakować się do laski z netu. Więc obecne tu kobiety odpadają(
        • kobieta_na_pasach Re: już wiem 06.07.06, 20:54
          widokzmarsa napisał:

> mam jedną zasadę, nie pakować się do laski z netu. Więc obecne tu kobiety odpad
          > ają(

a Only to skad?
          • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 21:01
            only to wasza rozbudzona wyobraźnia)
            • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 22:53
              bardzo interesujące.
              • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 22:55
                dlaczego tak sądzisz?
                • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 22:59
                  bo jestem prawdziwa. nie trzeba mnie sobie wyobrażać.

-+-+-+-+
                  you lie - you die
                  • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:03
                    ty jesteś prawdziwa, ale twój związek ze mną jest tylko ich wyobrażeniem)
                    • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:07
                      a tak, ale aż tyle sobie zapewne nikt nie wyobraża wink
                      • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:10
                        aż tyle to znaczy ile? Odpowiedz, ty przecież wiesz wszystko))
                        • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:16
                          aż tyle, czyli my jako jakikolwiek związek.
                          nie wiem wszystkiego Widoku. i wbrew pewnym pozorom, potrafię się do tego
                          przyznać.
                          • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:19
                            wygląda na to ze zaczynasz się zmieniać, takie wyznanie, jak tak dalej pójdzie
                            to może znajdziesz faceta co się ciebie nie będzie bał, chyba jesteś tego warta))
                            • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:22
                              z marsa wygląda to w takim razie wyjątkowo dobrze... ciekawe jak to jest z
                              mniejszego dystansu.
                              • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:24
                                tego ja ci przeciez nie mogę powiedzieć? zapomniałaś, jesteś tylko wyobrażeniem)
                                • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:27
                                  zara ją tak wnerwisz, że Cię rozniesie.
                                  • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:34
                                    a czym ja ją mam wnerwiać do cholery? Taki spokojny to ja nigdy nie byłem)
                                    • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:35
                                      Poskromiła Cię??wink))
                                      • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:41
                                        poskromiła? na razie wydaje dyspozycje i informuje gdzie jedzie. Ale obiecała
                                        szkolenie na temat negocjacji i manipulacji ludźmi. Tyle ze musiałbym jej zrobić
                                        grilla...
                                        • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:42
                                          Ufff..... myślałam, że coś innego byś jej musiał zrobićwink))))))))))
                                          • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:48
                                            o czymś innym nie wspominała, a co masz na myśli?
                                            • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:49
                                              Nooo... yyyyy...wiesz, kobiety lubią różne fajne rzeczy..wink)
                                  • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:36
                                    smile)) Boże... ja już nawet, gdy jestem spokojna, brzmię jak nerwus... wink)))

migdalek.niebieski napisała:

> zara ją tak wnerwisz, że Cię rozniesie.
                                    • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:37
                                      Nie że brzmisz, ja to z aspektu merytorycznego wywnioskowałamwink)))
                                      • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:38
                                        a tak, można bylo... ale taki będzie język komunikacji w tym małŻREństwie.
                                        • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:39
                                          Znaczy kto się czubi, ten się lubiwink))
                                          • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:40
                                            ano to właśnie ten przypadek wink
                                            • migdalek.niebieski Re: już wiem 06.07.06, 23:42
                                              I bardzo dobrzewink)) nie znoszę klusek z olejemwink)
                                • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:28
                                  opowiem Ci coś kiedyś, przypomnij mi o "rześkim głosie", jak się spotkamy.
                                  diagnostyczna historia.
                                  • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:31
                                    teraz nic nie zrozumiałem. rześki głos? a tak btw, to na kiedy już zaplanowałas
                                    nasze spotkanie?))
                                    • onlyju Re: już wiem 06.07.06, 23:34
                                      jeszcze nie mam w kalendarzu. masz prawo glosu w tej sprawie.
                                      • widokzmarsa Re: już wiem 06.07.06, 23:46
                                        i poproszę by przed ślubem zapisać jakiś kwit, że odpowiadasz na wszystkie
                                        pytania. No moze być zwykłe, uhm)
                                        • onlyju Re: już wiem 07.07.06, 00:01
                                          uhm
                                          • widokzmarsa Re: już wiem 07.07.06, 00:14
                                            to piękne jednak że mogę mieć jakiś głos. A może pojedziemy na weekend na twoje
                                            mazury?
                                            • onlyju Re: już wiem 07.07.06, 00:19
                                              następny? hmmm... muszę pomyśleć, od poniedzialku będę miala trochę pracy.
                                              powinnam się do piątku wyrobić, ale nie wiem, czy mnie nie wywalą w delegację
                                              do Zurichu... chodzą takie sluchy...
                                              • widokzmarsa Re: już wiem 07.07.06, 00:22
                                                nie myślałem o następnym. Do zurichu to ty chyba nie jeździlaś w delegację, mam
                                                trzymać kciuki)?
                                                • onlyju Re: już wiem 07.07.06, 00:33
                                                  byłam już, byłam wink
                                                  trzymaj proszę. ostatnio mam senne dni, źle mi się jeździ autem, ale
                                                  zaplanowałam, więc jadę.
                                                  trzymaj jutro od rana, proszę.
                                • six_a Re: zejść można :) 06.07.06, 23:30
                                  to kiedy ten ślub????
                                  • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:33
                                    To nie w tym wątku o ślubach byłowink))
                                    • six_a Re: zejść można :) 06.07.06, 23:34
                                      jak nie w tym, jak w tym. widzisz przecież, że szczegóły dogadują smile))))
                                      • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:35
                                        wink)) a ja się tu wojny spodziewałamwink) buuusad
                                  • widokzmarsa Re: zejść można :) 06.07.06, 23:33
                                    jutro jedziemy na litwę, zaręczyny za tydzień w moje urodziny, a potem ślub.
                                    Podróż poślubna do włoch, only mi obiecała pokazać jakieś urocze zakątki bo ja
                                    we włoszech nie byłem)
                                    • onlyju Re: zejść można :) 06.07.06, 23:35
                                      może być. kto kupuje pierścionki? i kto się komu oświadcza?
                                      • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:36
                                        A Ty co taka dziwna???? wyzwolona jakaś???/wink)))
                                        • onlyju Re: zejść można :) 06.07.06, 23:37
                                          odbiło mi.
                                          wink
                                          • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:39
                                            I co ten Widok narobił..wink))
                                      • widokzmarsa Re: zejść można :) 06.07.06, 23:38
                                        przecież ty już się oświadczyłaś mi wcześniej)) To teraz ja to zrobię, tyle że
                                        na litwe to ja mam za mało czasu by się spakować. Znowu pojedziesz z kimś innym(
                                        • onlyju Re: zejść można :) 06.07.06, 23:39
                                          tym razem samopas. czasami tak mam, że muszę sam na sam.
                                          • widokzmarsa Re: zejść można :) 06.07.06, 23:43
                                            to ja poproszę byś przed ślubem poszła na psychoterapię. Zawsze wyjeżdzasz jak
                                            ja jestem w warszawie?
                                            • onlyju Re: zejść można :) 07.07.06, 00:02
                                              nie wiedzialam, ze tu będziesz. król mendog objawił mi się wcześniej, niż Ty.
                                              • widokzmarsa Re: zejść można :) 07.07.06, 00:09
                                                to zabrzmiało naturalnie, zaczynam tracić orientację.
                                                Kiedyś wsiadłem w samochód i jeździłem sam po stanach miesiąc czasu. Dopiero
                                                później zrozumialem że dużo lepiej byłoby się dzielić z kimś tym co tam
                                                przeżyłem. Król mendog jest królem i ma objawienia. Prorok jakiś)
                                                • onlyju Re: zejść można :) 07.07.06, 00:17
                                                  trzymaj za mnie kciuki.
                                                  dobranoc.
                                                  • widokzmarsa Re: zejść można :) 07.07.06, 00:20
                                                    jeśli to ma czemuś pomóc to mogę trzymać. Wyślij smsa jakby ci się coś działo,
                                                    zawiadomię policję.
                                                  • onlyju Re: zejść można :) 07.07.06, 00:21
                                                    dziękuję.
                                    • six_a Re: zejść można :) 06.07.06, 23:35
                                      koniecznie dajcie znać w którym urzędzie, bo ja to muszę zobaczyć smile)))
                                      • onlyju Re: zejść można :) 06.07.06, 23:40
                                        kcesz byc druhna? to bedziesz wink

-
                                        you lie - you die
                                        • six_a Re: zejść można :) 06.07.06, 23:41
                                          no nie aż tak, wiek mi nie pozwala, ale kwiatka mogie wręczyć smile))))
                                          • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:43
                                            Siksa, powiedz ile masz lat nooo...wink
                                            • six_a Re: zejść można :) 06.07.06, 23:45
                                              no trochę mam, ale znowu nie aż tyle.
                                              smile
                                              • migdalek.niebieski Re: zejść można :) 06.07.06, 23:46
                                                No weźźźź nie bądz taka...wink) ja Ci powiedziałam ile mamwink)
    • kobieta_na_pasach moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 20:52
      robi od rana. w doimu mam taki syf,ze juz mi sie nic nie chce. i co mam zrobic?
      • dziewice Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 20:53
        nie wierzgaj tak nogami - next time wink
        • kobieta_na_pasach Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 20:55
          dziewice napisał:

> nie wierzgaj tak nogami - next time wink
          >
          ze co niby?
          • dziewice Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 20:56
            ale Ty to jestes twarda.. dlaczego tak ?

kobieta_na_pasach napisał:

> dziewice napisał:
            >
            > > nie wierzgaj tak nogami - next time wink
            > >
            > ze co niby?
            • kobieta_na_pasach Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 21:00
              dziewice napisał:

> ale Ty to jestes twarda.. dlaczego tak ?

twarde zycie- twarda kobietasad

>
              > kobieta_na_pasach napisał:
              >
              > > dziewice napisał:
              > >
              > > > nie wierzgaj tak nogami - next time wink
              > > >
              > > ze co niby?
              >
              >
              • dziewice Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 21:10
                ehh
      • six_a Re: moj fachowiec przed chwila wyszedl 06.07.06, 23:36
        posprzątać smile
    • migdalek.niebieski Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 20:54
      dobry fach jakby nie patrzećwink)
      • kobieta_na_pasach Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 20:55
        migdalek.niebieski napisała:

> dobry fach jakby nie patrzećwink)

u mnie robi Mieciosmile
        • migdalek.niebieski Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 20:55
          wink) tak kreskówka jest na forfanwink))
      • widokzmarsa Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 21:03
        też tak myślę, i do tego ten wystający ze spodni kawalek tyłka)
        • migdalek.niebieski Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 21:05
          Klasowy...wink)) i zapach potu, takiego prawdziwego, męskiego....mmmmhhhhwink))
          • widokzmarsa Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 21:15
            zmieszanego z dymem dobrej jakości tytoniu i oddechem dobrego piwa lub gorzały)
            • migdalek.niebieski Re: Przypomniał mi się Czesiek hydraulik....;))) 06.07.06, 21:22
              Uwielbiamwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka