vandikia 24.07.06, 17:09 i nie wiem jak sie schlodzic, a do prysznica nie dojde, bo kot mnie atakuje tyle w temacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:11 no wiesz, moze lubisz zoofilie, bo ja nie bardzo Odpowiedz Link
imm0ral.woman Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:12 Nie kryjmy sie jak zwierzątka, wiemy w czym rzecz Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:12 jak już mokra jestes to po co prysznic??? a kotek co??? kuwetę z brodzikiem pomylił czy jak???? Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:15 bo mokra od upału buhuhuhuh kotek steskniony za pieszczotami, a ja chce kwadrans spokoju po prostu Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:16 co Ty, pan doktor kazał mu zmniejszyc dawke żywieniową, bo ma brzuch za duzy az taka jedza nie jestem Odpowiedz Link
alpepe Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:16 ale kotu nie wytłumaczysz , więc powód do ataku ma Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:18 a tak tak, cos o tym wiem, chyba jakbym mu kocioł włożyła to predzej by zeżarł i pękł niż odpuścił ))) Odpowiedz Link
alpepe Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:22 a znalaś jego matkę? Moi rodzice mieli kiedyś takiego psa, co się z obżarstwa nawet pochorował, ale jak był przy budzie z matką, to mało jedzenia dostawał, więc jak przyszedł do rodziców, to się obżerał na zapas. Po dwóch latach chyba mu minęło, za to zaczął przynosić jakieś koszmarne odpadki wołowe, kości zielone i takie jak jego łeb Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:23 nie znam, to kociak z łapanki był ze mna na powietrzu, wygłaskany, wymiziany sie uspokoił )) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: cała jestem mokra 24.07.06, 17:45 To się obklej papierowymi ręcznikami i walnij piwko Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:23 samo sie przeszło D piwa u mnie doma niet ale jade zaraz ze zwierzem do lekarza to sobie cos tam po drodze moze kupie ale chyba nie mam ochoty na nic alkoholowego dzis Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:25 Red's bleeeeeeeeeeee bleeeeeeee ) nie lubie takch wynalzakow )) kupie se mleko chyba i płatki jakies ) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:26 Byle nie mleko od wściekłej krowy DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:28 myślę, ze nawet jesli, to juz bardziej wsciekla byc nie mogie )) ide, zupe jakas zakrece Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:45 zupa zakręcona, mam dzis mnostwo rzeczy zaplanowanych do zrobienia, wiec na forum to chyba przelotnie bede, bo zwykle jak tu przychodze to wszystkie plany biorą w łeb ) Odpowiedz Link
pietrek666 Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:51 Skąd my to znamy DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Ale ja dzisiaj się wykręcam zakwasami, które w rzeczywistości nietety wczoraj nabyłem ((((((((((((((( Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 19:00 no wlasnie, skad skad ))) ja padam po dniu spedzonym w temperaturze 40 st chyba, ale musze qrd sie zebrac w sobie, bo inaczej bede miala wyrzuty sumienia, ze nic nie zrobilam Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 19:14 no wieeeem przeciez, to bylo pytanie nie wymagajace odp PPP ehhh ogladam fakty - nie wiem co mnie naszło, zeby sobie krew psuc DD Odpowiedz Link
raduch Re: cała jestem mokra 24.07.06, 18:51 Zabierz kota ze sobą pod prysznic, więcej tego nie zrobi. Odpowiedz Link
vandikia Re: cała jestem mokra 24.07.06, 19:00 ja juz mam wytarczajaco duzo blizn na ciele )) Odpowiedz Link
raduch Re: cała jestem mokra 24.07.06, 23:43 vandikia napisała: > ja juz mam wytarczajaco duzo blizn na ciele )) No, a tak serio - chcesz by się kotek komfortowo czuł? Trzeba go utwierdzić w przekonaniu że obowązuje układ dominująca - podporządkowany. To jednak stwór stadny. Zwyczajnie trzeba go raz po raz przywołać do porządku. Kumplowania się nie polecam, nie wypali. Odpowiedz Link
mmagi pomyśl o kimś kto by tak ma ciebie nadmuchał 24.07.06, 20:41 zebys zaraz wyschła na wiórek))) Odpowiedz Link
vandikia Re: pomyśl o kimś kto by tak ma ciebie nadmuchał 24.07.06, 20:43 hm hm....hmmmmm...ale to musze chyba o kims kogo nie lubie? bo jak pomysle, o kims kogo lubie to chyba nie zrobie sie sucha? PP Odpowiedz Link