annajustyna 28.07.06, 09:20 na pracownika...Pewni znow pogimnastykuje sie ze dwie godziny, a prace ostatecznie i tak dostanie jakis FACET... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:30 cycki se napompuj to wygrasz Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:37 Zgluples? Njachetniej bym ukryla moja plec, bo jak widza babe, to maja wizje zwolnien na potomstwo... Odpowiedz Link
ticoqp Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:38 no co Ty? zawsze wygrywa ta z najwiekszym biustem))))) może lewe zaświadczenie o bezpłodnosci to CV? Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:42 Jak tak dalej pojdzie, to nie bede potrzebowac lewego...Tylko jak to wpisac do CV??? Odpowiedz Link
ticoqp Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:43 zrób scan z zaświadczenia i wklej np w wordzie? Odpowiedz Link
vandikia Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:46 ticoqp napisał: > no co Ty? zawsze wygrywa ta z najwiekszym biustem))))) nie wysyłam Ci cv, zapomnij. Odpowiedz Link
ticoqp Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:51 Ty jestes poza castingiem przyjeta Odpowiedz Link
mmagi Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:54 pewnie dobrze lody kreci? Odpowiedz Link
vandikia Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:59 no dobra, ale na ta rozmowe gdzies tak pod koniec przyszlego tyg. sie moge zglosic. Odpowiedz Link
vandikia Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:13 i dobrze ok zmykam poki co, wiec milego weeka Odpowiedz Link
ticoqp Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:14 też mam wyjazd niedługo syja Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:37 nie martw się, w korporacjach coraz częściej stawia się na kobiety. Są bezwzględne i dla firmy zrobią dużo więcej niż mężczyźni. Jeśli już zdecydują się na karierę łatwiej olewają dom i męża, a sprawy korporacyjne stają sie ich życiem i celem właściwym. Zapominają życiu prywatnym i miłości której namiastków szukają w kontaktach z kolegami w pracy, co pozwala im bardziej skupiać się na potrzebach firmy. Kobiety traktują swoje zadania tak serio a zarazem tak głupio, że wycofano je z oddziałów liniowych w armii izraelskiej. Były zbyt bezwzględne. Więc może jest jednak przed tobą szansa na karierę, chyba że po raz kolejny starujesz na sędziego ringowego w boksie zawodowym)) Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 09:41 Qrde, a ja lekko semickie rysy mam:////. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:09 kuroń kiedyś powiedział, ze w polsce wszyscy jesteśmy w pewien sposób żydami.. Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:25 Ale ja mam rozmowe w DE, w amerykanskiej firmie. To moze to na plus bedzie sie liczyc?)). Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:36 jak w amerykańskiej to najlepiej być jednocześnie bardzo otyłą latynosko-indiańską murzynką, lesbijką, samotną matką z dzieckiem, semickie rysy tez pomogą, w cv napisz, że twoim hobby są procesy o dyskryminację mniejszości) Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:38 Co to znaczy napisz??? CV juz dawno maja, przeciez nie przytargam na rozmowe zmienionej wersji i nie podmienie... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:48 no to kiepsko, ale zawsze możesz to nadmienić w rozmowie że jesteś otyłą murzynką) to wprawdzie może nie byc wiarygodne ale reszta?) Odpowiedz Link
sagis Z jakimi kobietami miałeś do czynienia? 28.07.06, 11:00 widokzmarsa napisał: > nie martw się, w korporacjach coraz częściej stawia się na kobiety. > Są bezwzględne i dla firmy zrobią dużo więcej niż mężczyźni. Jeśli już zdecyduj > ą > się na karierę łatwiej olewają dom i męża, a sprawy korporacyjne stają sie ich > życiem i celem właściwym. Zapominają życiu prywatnym i miłości której namiastkó > w > szukają w kontaktach z kolegami w pracy, co pozwala im bardziej skupiać się na > potrzebach firmy. Kobiety traktują swoje zadania tak serio a zarazem tak głupio > , > że wycofano je z oddziałów liniowych w armii izraelskiej. Były zbyt bezwzględne > . > Więc może jest jednak przed tobą szansa na karierę, chyba że po raz kolejny > starujesz na sędziego ringowego w boksie zawodowym)) ------------ Odpowiedz Link
lajton Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 10:50 Cieszyc sie powinnas, ze Cie w ogole zapraszaja. Mnie to nawet widziec ostatnimi czasy nie chca. Ech, zycie... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:00 mojego męża zapraszają hurtowo, prawie wszędzie gdzie wyśle papiery, a on rąbie rozmowy jedna po drugiej Odpowiedz Link
lajton Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:03 Mnie zapraszają rzadko. Mam pracę, ale szukam innej i zawsze strzelają przez tel. fochy, że nie mogę przyjśc np. na 11.00. Niby rozumiem, ale nie każdy, kto szuka pracy, jest bezrobotny. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:08 no dokładnie, też tak miałam może bierz urlop 1-2x w miesiącu jeśli naprawdę zależałoby ci na jakimś stanowisku, i jesli naprawde już nie chcesz pracować tu, gdzie pracujesz Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:09 Ale czy akurat dostanie go wtedy, jak potrzebuje??? I jak wpisac takie wolne dni na zas w grafik??? Odpowiedz Link
annajustyna Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:08 Zapraszaja mnie, i tak nic z tego nie wynika...Bo przyjmuja koniec koncow jakiegos faceta(((. Wiem, ze jak sie ma prace, to trzeba dokonywac prawdziwych akrobacji, aby dostac z dnia na dzien wolne i zeb yszef nie wyniuchal po co...Ale jak sie jest jak ja 7 miesiecy bezrobotna, to juz troche kiepsko to w CV wyglada, nie??? Odpowiedz Link
lajton Re: We wtorek mam kolejny casting://// 28.07.06, 11:13 Teznie mialam stalego zatrudnienia i to o wiele dluzej. Stalego, czyli na umowe. Pracowalam na umowy o dzielo i zlecenie. Do pewnego czasu nie wpisywalam tego w CV, pozniej zaczelam wpisywac i traktowac to jako wielce wazne doswiadczenie. Przyjeli mnie do obecnej pracy, ale chce stad zwiac. I zarabiam tu mniej niz na zlecenia i dzielo( Odpowiedz Link