Dodaj do ulubionych

najglupsza rasa psa

10.08.06, 16:06
yorkshire. sasiedzi maja obok i juak wystawia na balkon to tak ujada na
wszystko co sie rusza i co sie nie rusza, ze musze podglosnic radio. a teraz
maja balkon zamkniety i tez go slysze. nie ma to jak moj pudelek, w zyciu nie
zaszczekal na balkonie, tylko sobie powarkuje, jak widzi pieska.
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 16:43
      mam takiego jazgota pietro wyżej, dziamga całymi dniami na balkonie, kiedyś go
      ustrzelę z takiego pistoletu na kulki, bo nie idzie wytrzymać, grrrrr
    • alpepe Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 18:09
      to nie wina psa. U mnie w bloku jedno starsze małżeństwo ma yorka, suczkę. Ona w
      ogóle nie szczeka.
      Jeśli pies był źle zsocjalizowany, a jego państwo nic z tym nie zrobili, to on
      będzie darł japę przy każdej okazji. Ja miałam takich sąsiadów, wszystkie ich
      psy były małe i straaaasznie darły japę. Człowiek miał ochotę zasadzić kopa
      takiej ujadającej pchle, ale właściwie, to do kopa kwalifikowali się ci państwo,
      którzy tolerowali te nerwowość u psa.
    • marta.uparta Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 18:47
      moja kuzynka ma yorka i wszystko z nim w porządku oprócz tego, że załatwia się
      do kociej kuwety. Jest b. milusi, jak się przyjdzie w odwiedziny to skacze z
      radości pod sufit, a potem zwija się w kłebęk na kanapie i tak potrafi leżeć
      godzinami.
      • glaciar Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 19:25
        Jak właściciel jest frustratem, to nawet z tak łagodnej rasy jaką jest Yorshire
        terrier można wyhodować złośliwą gadzinę. Moim number one są stare, grube,
        wyłupiastookie ratlerki, które jazgoczą na widok wszystkiego co się rusza.

A Yorki to fajne pieski, howgh!
        • kobieta_na_pasach odwal sie od ratlerkow! 10.08.06, 20:09
          mialam ratlerka. byl chudziutki i nie jazgotal!
          glaciar napisał:

> Jak właściciel jest frustratem, to nawet z tak łagodnej rasy jaką jest Yorshire
          >
          > terrier można wyhodować złośliwą gadzinę. Moim number one są stare, grube,
          > wyłupiastookie ratlerki, które jazgoczą na widok wszystkiego co się rusza.
          >
          > A Yorki to fajne pieski, howgh!
    • widokzmarsa Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 19:30
      jak zwykle źle wyciągasz wnioski. Po prostu zawsze najgłupszy jest pies sąsiada.
      U mnie sąsiedzi zostawiają wyżła na balkonie i wychodzą a pies szczeka cały
      dzień. Od lat. Myślę że niedługo w nocy jebnę im cegłę do sypialini z karteczką,
      że źle się czuję jak pies nie szczeka i czy by nie mogli na noc go też wystawiać.
      • marta.uparta Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 19:32
        mój Ty biedny Widoku, jeszcze wyżeł do tego wszystkiego....
        • widokzmarsa Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 19:38
          trochę przesadzam by wrażenie było większe, w tym roku nie szczeka tak bardzo.
          Mam jeszcze na przeciwko schizofreniczkę która wyje jak nie jest na proszkach.
          Na szczęście od jakiegoś czasu ją do tego zmusili po tym gdy latała z nożem.
          • marta.uparta Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 19:39
            he he, a ja mam tylko te gołębie na balkonie. Ale, wszystko przede mnąwink
      • kobieta_na_pasach Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:10
        widokzmarsa napisał:

> jak zwykle źle wyciągasz wnioski.
        > ,
        a ty jestes zlosliwym starym dziadem. jesli widze, ze drzwi balkonowe sa otawrte
        (baba nie pracuje), a kundel ujada na balkonie to jaki sie wniosek nasuwa?
    • dziewice Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:06
      fajne watki, kurcze normalnie zakladasz smile
      • kobieta_na_pasach Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:11
        dziewice napisał:

> fajne watki, kurcze normalnie zakladasz smile
        >

wiem. mam tak od paru lat. nic dziwnego,ze zapanowala moda na noszenie tych
        pieskow przez blondynki z zachodu i USA.
        • kobieta_na_pasach Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:12
          kobieta_na_pasach napisał:

> dziewice napisał:
          >
          > > fajne watki, kurcze normalnie zakladasz smile
          > >
          >
          > wiem. mam tak od paru lat. nic dziwnego,ze zapanowala moda na noszenie tych
          > pieskow przez blondynki z zachodu i USA. bo jaki pies - taki wlasciciel.
          • dziewice Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:15
            hmm nigdy nie zastanawalem sie nad zrodlem zla na swiecie, ale moze faktycznie
            wszystko przez te blondynki z zachodu i USA, czyli blondynki ze wschodzu,
            poludnia i polnocy sa juz dobre smile.
            • kobieta_na_pasach Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:18
              dziewice napisał:

> hmm nigdy nie zastanawalem sie nad zrodlem zla na swiecie, ale moze faktycznie
              > wszystko przez te blondynki z zachodu i USA, czyli blondynki ze wschodzu,
              > poludnia i polnocy sa juz dobre smile.
              >
              >
              te z polnocy nie swiruja, a te ze wschodu - jeszcze wszystko przed nimi. i one
              za kilka lat beda taszczyly pod pacha male pieski dla szpanu.
              • dziewice Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:25
                hmmm cos mi sie nie zgadza smile
                • kobieta_na_pasach Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:27
                  dziewice napisał:

> hmmm cos mi sie nie zgadza smile
                  >

przeciez ci ze wschodu sa zawsze kilka lat z moda do tylu.
                  • dziewice Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:31
                    spoko, to ja wole "prosta" Litwinke, Ukrainke, Bialorusunke, Rosjanke nizeli
                    polska solarke smile

gdzies tam na wschodzie jest takze Moskwa
    • reniatoja Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 20:31
      A mój pies ujada niemożliwie, gdy ktoś do drzwi zadzwoni albo zapuka. Tak z
      dwie minuty ujada spod kanapy i potem looz. Nie ma na to zadnego sposobu, zeby
      to szczekanie powitalne wyeliminować. Ponadto szczeka (ale szczekanie mojego
      psa to jest prawdziwy jazgot, można sz..jby dostać) czasem na balkonie, jak ją
      coś zainspiruje, ale to natychmiast tępię (czyli gonię go z tego balkonu
      natychmiast i przestaje), bo nie chcę żeby sąsiadom przeszkadzała. Poza tym
      potrafi nie wydać z siebie szczeku przez długi czas, jak nie ma powodu.
    • aasiula1 najgłupsze są kury btxt 10.08.06, 20:50

• alpepe Re: najgłupsze są kury btxt 10.08.06, 20:53
        co za bzdura, dwie kury mojego ojca są niesamowicie inteligentne, no, ale to
        może dlatego, że mój ojciec nosi je na rękach, karmi białym serem, łapie dla
        nich żaby i głaszcze po piórkach.
        • aasiula1 Re: najgłupsze są kury btxt 10.08.06, 20:56
          What??? Nie wierze. Kury mają głupi wyraz twarzy i bezmyślnie, tak jakoś
          skokowo (jak roboty, czy coś) ruszają głowami na boki. Słyszałam, że noszone
          dzieci są mądrzejsze to może i kury też...
          • alpepe Re: najgłupsze są kury btxt 10.08.06, 21:00
            ptaki ruszają głowami, by ocenić położenie i odległość od przedmiotów, etc.
            Chyba nigdy nie miałaś kur, one są naprawdę fajne, tak samo zresztą, jak inne
            zwierzęta, tylko trzeba je poznać smile
            • aasiula1 Re: najgłupsze są kury btxt 10.08.06, 21:08
              no pewnie, że nie miałam kur, bo niby gdzie bym miała je trzymać? Na balkonie?
              natomiast owszem widziałam nieraz kury z bliska i miałam z nimi styczność. I
              bez względu na to po co ruszają głowami to nie zmienia to faktu, że wygląda to
              głupio. Wreszcie fakt, że wyglądają głupio nie świadczy o tym, że ich nie
              lubię. Moja Zuzanna dajmy na to robi wyjątkowo głupkowate miny a kocham ją nad
              życie smile
    • lajton Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 21:15
      tę pieprzniętą rasę uwielbia moja przyszła teściowa

moja wypowiedź nie posiada podtekstu - jakby co ;-DD
      • glaciar Re: najglupsza rasa psa 10.08.06, 22:08
        to nie rasy są głupie tylko niektórzy właściciele psów, dlatego zainwestuję w
        kotasmile
        Jak sobie zwierza wychowasz, tak masz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka