Dodaj do ulubionych

dostałem w prezencie nowe japonki

16.08.06, 12:22
żółte z takim pomarańczowym kwiatkiem u góry i teraz nie wiem czy czarne
skarpetki będą do nich pasowały?
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:23
      będą, ale bardziej zielone, soryy ze nie bylo w komplecie wink
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:25
        ale czarne do garnituru też pasuja a zielone nie bardzosmile
        • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:26
          zalezy jaki kolor garnituru smile
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:30
            nnno ciemnysmile
            • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:40
              a w jasnym Ci nie lepiej? smile
              • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:45
                nie wiem? nie znam sięsmile
                • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:50
                  no to Ci mowie smile)))
                  a gdzie bedziesz w klapeczkach chodzil? wink
                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:53
                    jasny po solarium dobry pewnie?smile
                    wszędzie- na rower, do galerii mokotów na basen no i do pracy w czasie upałówsmile
                    • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:56
                      nie, bedzie pasowal do oków smile))
                      heheh w tej galerii to niedlugo takie plakaty rozwiesza - temu panu
                      dziekujemy smile)))
                      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:59
                        to wtedy jak się klapek wetnie w schody ruchomesmile
                        • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:00
                          juz to widzie smile))))
                          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:01
                            albo z fontanny wystrzeli?smile
                            • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:08
                              zeby tylko do mojej ulubionej kawiarni nie dolecialo to bedzie git smile
                              • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:09
                                bedziesz miała kawe z wkładkąsmile
                                • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:10
                                  carrefree? smile))
                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:11
                                    smile))))))))
                                    nie z japonkiemsmile
                                    • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:12
                                      to pewnie niestrawnosci mozna dostac wink
                                      btw sukienke mi mozesz kupic jak bedziesz hehehe
                                      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:19
                                        jak sie bez pogryzienia połknie to możnasmile
                                        smile no w sumie tak - przegrałemsad
                                        se wybierzsmile
                                        • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:20
                                          numer 45 bez pogryzienia? smile)))))))
                                          wybrales przeciez smile
                                          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:22
                                            a nie mozna?smile
                                            ja tylko powiedziałem która mnie sie podoba chyba nie będziemy na zmianę w niej
                                            chodzić?smile
                                            • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:23
                                              no nie wiem jaki przełyk by musiał byc smile
                                              jak nie? czasem Cipo życzę do japonek tongue_outPP
                                              • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:27
                                                w rulon sie zwinie i juzsmile
                                                no jedynka?smile
                                                do galerii chociaz jak bede szedłsmile
                                                • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:29
                                                  ja mialam gastroskopie kiedys, bardzo dziekuje za taka przyjemnosc smile
                                                  jedynka smile
                                                  a peruke od sasiada Ci zalatwie wink)))) od rysia hehehehe
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:36
                                                    japonkiem?smile no dobra rozamiara podaj i adres wysyłkowysmile)))))))))))
                                                    a jaki kolor?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:41
                                                    japonka rozmiar?
                                                    jak uwazasz
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:45
                                                    sukenkysmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:47
                                                    masz w kolejnej @ ;P
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:47
                                                    smile oki
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:49
                                                    tylko, zebym zdazyla podczas urlopu w niej poparadować!
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:57
                                                    to sie streszczajsmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:59
                                                    bardzo proszę mię nie popędzać wink
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:08
                                                    zapomnialaś adresu czy rozmiar Ci się zmienił?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:13
                                                    pojde z Toba i sie obedzie bez ceregieli smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:17
                                                    eee moze przymierzysz jeszcze?smile))))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:19
                                                    no a jak bez przymierzania? wink
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:24
                                                    no to pasismile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:26
                                                    to jestesmy umowieni smile szczegoly dogadamy smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:29
                                                    no dobrasmile
                                                    dług honorowysmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:30
                                                    ale nie bedziesz podgladal w przymierzalni, wiec sie nie ciesz smile))))))
                                                    wiem przeciez smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:37
                                                    eeeeeeee to chyba wole przez internetsmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:37
                                                    a focha chcesz? wink)
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:41
                                                    szczelajsmile
                                                    a co sukienki juz nie chcesz?smile))))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:42
                                                    to uważaj, strzelam.
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:43
                                                    to z kolei jest co najmniej dwuznacznesmile))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:59
                                                    chciałbyś smile)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:02
                                                    basmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:03
                                                    ileż to niespełnionych marzeń w życiu jest, prawda? tongue_outPPPP
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:10
                                                    np takie marzenia ścietej głowy?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:12
                                                    no tak to się nazywa smile
                                                    wazne, że są, bo życie ma sens dzieki temu smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:15
                                                    a podbno dzieki pracy ma sens?smile))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:18
                                                    wez mnie nie dobijaj smile)) bo jakby tak spojrzec to moje zycie w ogole sensu nie
                                                    ma
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:23
                                                    no patrz jakbys nie racowała i ja bym nie pracował to pewnie bysmy się tu nie
                                                    poznali?smile)))))))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:25
                                                    smile)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:30
                                                    proste nie?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:33
                                                    nie smile))))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:36
                                                    no to jak mam jasniej to wytłumaczyć?
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:39
                                                    wyjasnienie jasne smile
                                                    tyle, ze to nie sens pracy smile
                                                  • aguszak Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:47
                                                    a co Wy sobie tak wyjaśniacie i sukienki kupujecie? hę? wink
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:56
                                                    aguszak napisała:

> a co Wy sobie tak wyjaśniacie i sukienki kupujecie? hę? wink
                                                    >

a tak sobie smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:47
                                                    oksmile
                                                    chodzi o to żeby osiągnąć celsmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:56
                                                    gorzej jak sie celu nie ma [ a raczej cela] wink)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:59
                                                    albo celi z pietrówka?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:00
                                                    to mozna sobie w bardzo prosty sposob ząłatwic smile)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:03
                                                    no no?wink
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:03
                                                    ale wiezienne zarcie mnie nie pociaga, wiec jednak chyba nie smile)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:07
                                                    a ja nie próbowałem jeszczesmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:09
                                                    no ja tez nie, prosze mi tu nie sugerowac smile ale takie sluchy chodzą, ze nie
                                                    jest najlepsze wink
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:15
                                                    to więxniowie polityczni plotki rozsiewajasmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:18
                                                    czytalam, ze bardzo sobie obecnosc rywina we wiexniu chwala wspolkoledzy smile tv
                                                    maja, rozne fanty im zalatwia i opowiada jak filmy robil smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:26
                                                    to mozna sie podczepic pod niego nie?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:32
                                                    chyba nie potrzebuje takiego doswiadczenia smile)))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:40
                                                    pękasz?smile)))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:41
                                                    po prostu wolę w innych miejscach czas spędzać smile))
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:45
                                                    skąd wiesz jak nie byłas?smile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:48
                                                    tak podejrzewam smile
                                                    a Ty chcialbys byc wszedzie tam, gdzie Cie nie bylo ? smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:51
                                                    smile ja to bym chciał byc tylko tam gdzie wiem, ze jest mi dobrzesmile))))))))
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:54
                                                    no wlasnie smile gdzie wiesz, ze jest Ci dobrze, wiec nie dziw sie temu co
                                                    napisalam smile
                                                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 17:00
                                                    dobra nie dziwiesmile spadam do jutrasmile
                                                  • vandikia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 17:01
                                                    czesc smile
        • aguszak Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:12
          ticoqp napisał:

> ale czarne do garnituru też pasuja a zielone nie bardzosmile

do gajeru najlepiej białe skarpety frotte. Nie wiedziałeś?? wink
    • krambambulia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:24
      Tylko to skarpetki z palcyma muszom być smile
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:25
        i bez pięty?
        • krambambulia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:29
          Z smile
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:31
            ja takich z palcyma to nie mamsad
            • krambambulia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:02
              możesz dziury porobić smile i będą bez smile
              • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:06
                czarne bez?smile
                • krambambulia Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:13
                  możesz paznokcie na czarno polakierować dla niepoznaki smile
                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:19
                    na końcach czy całe?smile
    • monalisa.pl tylko frote pamietaj!!! biale i czarne!!! 16.08.06, 12:35

• ticoqp Re: tylko frote pamietaj!!! biale i czarne!!! 16.08.06, 12:39
        z pakiem mogom byc?
        • monalisa.pl tylko z paskiem!!! 16.08.06, 12:45

• ticoqp Re: tylko z paskiem!!! 16.08.06, 12:46
            czerwono-szarym?smile
            • monalisa.pl nieee, rozowo -pomaranczowym:-) 16.08.06, 13:01

• ticoqp Re: nieee, rozowo -pomaranczowym:-) 16.08.06, 13:02
                takich pasków nie widzialem? chyba na allegro?smile
    • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:35
      jakies z lekka pedalskiesmile
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:40
        ale tylko letka?wink
        • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:42
          nie chciałam Ci robic przykrosci ze Cie ktos potraktował jak no wiesz a moze Ty
          jestes,kurde cos przeoczyłamsmile?
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:45
            a może jestem?wink
            • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 12:57
              to sie ciesze,nie miałam kolegi gejasmile)))))
              hm tylko dlaczego cały czas pisaleś ze nie lubisz analasurprised????
              • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:00
                a masz?smile
                bo po kaziku mnie dupa bolismile
                • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:08
                  a cosurprised?nie chcesz byc moim kolegomsad?

moze kazik ma za duzego????
                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:11
                    wszystko było w sferze "moze" jeszcze się nie ujawniłem dlatego spytałem czy
                    juz takiego masz?smile
                    albo ja mam mała?smile
                    • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:14
                      no nie mam,a jesli Ty jestes to juz mamsmile

hm,musiala bym luknaćsmile
                      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:21
                        w sumie nie wiem czy się ujawnię? bo będę przesladowany jeszcze?
                        albo zapytaj kazikasmile
                        • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:33
                          przeze mnie niesmile))

e nie znam go a Ciebie taksmile
                          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:36
                            ale inni czytajasmile
                            jak nie? na centralny pójdziesz i zapytasz o kazikasmile
    • gosiaes Re: urodziny miałeś??? 16.08.06, 13:11
      czy dostałeś w Galerii od pięknej hostessy, jako dodatek za zakup zupy
      pieczarkowejwink))
      • ticoqp Re: urodziny miałeś??? 16.08.06, 13:16
        nie z okazji cudu nad wisłąsmile
        • gosiaes Re: urodziny miałeś??? 16.08.06, 13:26
          ja pierdziele, jesteś niemożliwywink))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          Pozdrawiam i znikam...
          • ticoqp Re: urodziny miałeś??? 16.08.06, 13:30
            widać tak miało byc?smile
            opłaciło Ci się wejśc na kilka minut?smile
    • aguszak Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:11
      a prawidła do japonek dostałeś w zestawie?
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:17
        tylko taki spray do odświeżaniasad i pastę
        • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:32
          sugestja ze nogi Ci śmierdza????big_grin
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:37
            a ten spray to chyba pod pachy?smile
            • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:40
              wszystko jedno, jak dostałes widac capiszsmile)))))
                a jakbym dostał paczke podpasek to co by znaczyło?smile
                • mmagi Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:59
                  ze ten kto Ci je dał jest jebniety w mózgsmile
                  no chyba ze uzywasz do nosatongue_out
                  • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:09
                    no widdzisz jak to nie mozna uogólniac?smile
        • aguszak Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:34
          to musisz zakupić, albo... gazetami wypychać, coby się nie zdeformowały wink
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:38
            bede przypinał paski klipsami do bielizny
            • aguszak Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 13:41
              ale przypinał do czego? do uszu? wink
                do sznurkówsmile
    • krysica Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:01
      Tylko nie zapomnij o podwiązkach do tych skarpetek coby Ci nie opadałysmile)))
      Ech Ticuś jaki Ty teraz elegancki bedzieszsmile))))
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:10
        a jak beda uciskowe skrapetki będą to chyba nie potrzeba?smile
        i przy jak minimalnym nakładzie finansowym?smile
        • krysica Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:12
          eee no chyba beda jak te samonośnesmile)))
          Nie noś ich zbyt długo zeby Ci krew dobrze krążyła w dolnych częsciachsmile)
          • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 14:19
            no to po co te podwiązki?smile
            aaa mam dobre krązenie będzie dobrzesmile
    • kobieta_na_pasach japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:19

• ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:24
        i jeszcze kobietysmile
        • kobieta_na_pasach Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:37
          ticoqp napisał:

> i jeszcze kobietysmile

no tak, ale to akurat jest normalne, nie?
          • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:42
            jakie normalne qrD? wsadzanie sobie czegos miedzy paluchy to wg Ciebie normalne
            jest?
            • kobieta_na_pasach Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:47
              ticoqp napisał:

> jakie normalne qrD? wsadzanie sobie czegos miedzy paluchy to wg Ciebie normalne
              >
              > jest?

wg mnie nie jest normalne, nawet powiedzialam to mezowi, bo kupil sobie takie
              lacze do chodzenia, ala japonki i powiedzialam mu, co o tym mysle. ale kazdy
              wsadza sobie to, co lubi, a mnie to nie interesuje. na tym polega tolerancja.
              mialam japonki, kiedy bylam dzieckiem (moda wrocila). i pamietam,ze mialam
              ciagle rany miedzy palacami. dlatego nawet na nie nie patrze w sklepei.
              • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:56
                to może mąz tez niech nosi do nich skarpetki?smile
                • kobieta_na_pasach Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:57
                  ticoqp napisał:

> to może mąz tez niech nosi do nich skarpetki?smile
                  >

no nie, on sie zna na modzie. np. sandaly tez nosi na gole.
                  • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:59
                    daj mu do poczytania ten watek może sie przekona?smile
            • aguszak Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:53
              ticoqp napisał:

> jakie normalne qrD? wsadzanie sobie czegos miedzy paluchy to wg Ciebie
              normalne
              >
              > jest?

Chyba bardziej normalne, niż między półdupki wink
              • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 14:56
                a kto se wsadza japonki miedzy 1/2 dupki? chyba tylko japończycy?smile))))))
                • aguszak Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:00
                  nie wiem, może oni sobie wsadzają wszystko gdzieniebądź wink
                  chodziło mi nie o japonki, tylko o wsadzanie czegokolwiek, a w szczególności
                  stringów wink o! o to mi chodziło wink
                  • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:07
                    japonki tez nosza stringi?smile
                    • aguszak Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:08
                      Nie zaglądam im pod kimona wink
                      a poza tym w ogóle nie bywam w Japonii ;P
                      ja nie noszę i się w ten sposób wyżalam, że jest taki trynd, którego ja nie
                      znoszę wink
                      • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:13
                        biedne japonkisad pewnie by sie ucieszyły?smile
                        aaaaaa patrz jaki fart smile ja tez nie nosze 123 moje szczęściesmile
      • ocean.niespokojny Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:02
        bo kiedys japonki były głównie gumowe co raniło skóre a teraz to całkiem co innego,
        ja lubie męża w japonkach, z resztą wygodniej jest nam wtedy obcałowywać sobie
        stópki ;-P
        • kobieta_na_pasach Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:05
          ocean.niespokojny napisała:

> bo kiedys japonki były głównie gumowe co raniło skóre a teraz to całkiem co inn
          > ego,
          > ja lubie męża w japonkach, z resztą wygodniej jest nam wtedy obcałowywać sobie
          > stópki ;-P

a fu! mi caluje tylko maz, ale i tak tego nie lubie.
          • ocean.niespokojny Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:06
            ja to bym mojemu zjadła te kochane stópeczki ;-p
            • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:08
              stupiczki raczejsmile
              • ocean.niespokojny Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:12
                do piczki to może ale nie stópki
                • ticoqp Re: japonki nosza pedaly i metrowcy btxt 16.08.06, 15:14
                  bo to co innego jestsmile
    • mmagi 100? 16.08.06, 14:57

• kobieta_na_pasach Tico, oderwij ten kretynski kwiatek i mozesz... 16.08.06, 15:02
      nosic laczesmile)))))) ze skarpetkamismile))))))
      • ticoqp Re: Tico, oderwij ten kretynski kwiatek i mozesz. 16.08.06, 15:08
        no jak???????
        bez kwiatka to obciachsad
        • kobieta_na_pasach Re: Tico, oderwij ten kretynski kwiatek i mozesz. 16.08.06, 16:15
          ticoqp napisał:

> no jak???????
          > bez kwiatka to obciachsad

obciach to bedzie bez kwiatka i bez skarpetek.
          • ticoqp Re: Tico, oderwij ten kretynski kwiatek i mozesz. 16.08.06, 16:16
            dlatego i kwiatek i skarpetki byc musząsmile
    • netka6666 Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:06
      A ja się dziś dowiedziałam, że nie wolno sobie dawać w związku butów w
      prezencie. Bo ponoć to oznaka rychłego zerwania......
      • ticoqp Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 15:09
        a na andrzejki sie wróży z butów??????????
      • kobieta_na_pasach Re: dostałem w prezencie nowe japonki 16.08.06, 16:15
        netka6666 napisała:

> A ja się dziś dowiedziałam, że nie wolno sobie dawać w związku butów w
        > prezencie. Bo ponoć to oznaka rychłego zerwania......

a klapki to buty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka