nierechtajtesezemne 07.09.06, 18:15 i chciałam sie przywitac pochodze z Ostrawy i jem zmarzline jahodowa, a wy? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nierechtajtesezemne Re: znaczy se ahoj, a ne czesc ;) 07.09.06, 18:27 my w Ostravie ne mamy dostepu fo morza Odpowiedz Link
nierechtajtesezemne Re: Kasitza! to Ty??? 07.09.06, 18:35 nie, ja nie kasitza, ale dobrze wysensorowałaś, że tak całkem nova to ja tu ne jestem. Ale ne rechtajte se ze mne, tak mi odvala na tem bezrybiu Odpowiedz Link
nierechtajtesezemne Re: Kasitza! to Ty??? 07.09.06, 18:37 nie, ale coraz bliżej, do trzech razy sztuka. Też na re Odpowiedz Link
nierechtajtesezemne noooo, dobra, to sie ide przelogowac, 07.09.06, 18:40 skoro sie wydało to rechtajte se ze mne, za grzeczne dziecko mam, za duzo czasu na siedzenie w necie mi daje i przez to to wszystko, odwala mi, ale moi wracają już jutro wieczorem, to sie unormuje sytułejszon. Odpowiedz Link
hatige Re: noooo, dobra, to sie ide przelogowac, 07.09.06, 18:42 no pieknie! wyrodna matka z Ciebie, zamiast wziac malucha na spacer, psujesz slepka przed kompem )) Odpowiedz Link
reniatoja Re: noooo, dobra, to sie ide przelogowac, 07.09.06, 18:43 bylismy juz na spacerze i na szczepieniu dzisiaj, nie wiem juz sama co mam robic, posprzątane mam, prasowania fura, ale prasowac mi sie nie chce. Ale chyba sie zdrzemne. Odpowiedz Link
hatige Re: noooo, dobra, to sie ide przelogowac, 07.09.06, 18:44 doskonaly pomysl u mnie tez i prasowania i sprzatania. Moze jednak wartaloby cus zrobic, bo jutro do poludnia na barszcz do Ruskiej jestem zaproszona Odpowiedz Link
annajustyna Re: czesc jestem tu nowa 07.09.06, 18:20 A oprocz tego, co jeszcze mozesz nam o sobie napisac??? I dlaczego az tak dlugi nick??? Odpowiedz Link
nierechtajtesezemne Re: czesc jestem tu nowa 07.09.06, 18:24 ne wem co to ale jem knedlicki Vert, dlaceaho mi ne werzysz? Do nas do Ostravy też dochodzą kable telefoniczne Odpowiedz Link
marta.uparta Re: czesc jestem tu nowa 07.09.06, 18:26 najlepszy syr smazeny w housce s tatarskou omastką. Mmmm, znowu mi się Karkonosze przypomniały... i ten zapach tuzemskiego w herbatce na stokach... Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: czesc jestem tu nowa 07.09.06, 18:34 mysle, ze jednak beda sie rechtac Ostrawianko Odpowiedz Link
hatige Re: czesc jestem tu nowa 07.09.06, 18:35 a jakze - hehehehe, hihihihi, hahahahha Odpowiedz Link