roman_tyczka 14.09.06, 14:33 i nie trzeba nic do szczescia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:40 A ja znowu z Pilsnerkiem się przytulać będę dzisiaj Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:43 bzz_bzz napisała: > A ja znowu z Pilsnerkiem się przytulać będę dzisiaj sprobuj raz harnasiem. naprawde warto! Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:47 ja tam nie wiem. Ale jestem wierna i nikt mnie do zdrady nie namówi! [No, chyba, że taki Tico, albo Dziewice... Hmm...] ;p Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:48 poza tym sok malinowy, to dopiero za tydzień, czy dwa będzie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:50 ja to teraz Okocim mocny pijam, bo warka sie skiepściła a po reddsie doopsko rosnie nieproporcjonalnie do przyjemności wynikającej z picia ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:56 powali mnie na kolana???? byle nie na pysk ) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:03 piątka stara: ja kiedyś tylko mocny okocim, wisłę tego wypiłam ))) w sklepie już tylko pytali "ile" ))) Odpowiedz Link
mmagi Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:05 sie nie chwale ale to za moja namowom))))))))))) bo sie katowała pumperniklemblee Odpowiedz Link
mmagi Juz kiesys o nim pisałaś,kupiłam se i ogólnie to 14.09.06, 14:58 sa siki))) wole Tyskie Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Juz kiesys o nim pisałaś,kupiłam se i ogólnie 14.09.06, 18:38 mmagi napisała: > sa siki))) > wole Tyskie ja wlasnie lubie siki Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 14:59 a propos twoich propozycji kulinarnych: polecałaś kiedyś lody czekoladowe Ice Mastry - faktycznie pyszności, nie wiem tylko po co poutykali w nich ohydne, twarde wiśnie?? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:03 A ja uwielbiam pszeniczne bawarskie typu Franziskaner, Paulaner czy innego mnicha. Badz przynajmniej jakies czarne jak Köstritzer... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:04 a my w poznaniu mamy pub brovaria i oni tam sami piwko robią, miodowe jest genialne Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 18:39 niedzwiedzica_sousie napisała: > a propos twoich propozycji kulinarnych: polecałaś kiedyś lody czekoladowe Ice > Mastry - faktycznie pyszności, nie wiem tylko po co poutykali w nich ohydne, > twarde wiśnie?? jakie ohydne? bardzo pyszne! Odpowiedz Link
six_a Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:33 albo sangria z sokiem z malin, lepsza niż z pomarańczowym. stwierdziłam, że nic już dziś nie robię oprócz obiadu, to se moge nalać. Odpowiedz Link
six_a Re: Harnas z sokiem malinowym 14.09.06, 15:38 boooo jest za słodka sama. to nie jest skoncentrowany sok tylko zwykły z buteleczki albo z kartonu. Odpowiedz Link