mateuszwierzbicki 18.09.06, 15:47 bo tylko dziećmi niektóre z Was się chwalą. No jeszcze zwierzętami i partnerami. P.S. to nie jest złośliwe pytanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 15:50 masz rację. A ja mogłabym sie pochwalić... Są super, ci moi rodzice. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 15:50 mój tata jest pilotem, a moja mama w młodości była zjawiskowo piękna wystarczy? Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 16:13 nie Odpowiedz Link
miauka Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:28 No ja to na ten przykład fajną matkie mam Tatuś mi niezbyt sie udał, ale żeby aż jakis strasznie okropny to też nie A facetem i jedynakiem, synem moim dorastającym (tfu!) to ja sie juz nie chwale, bo mnie obaj wqrwiają do bólu ostatnio. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:37 mateuszwierzbicki napisał: > bo tylko dziećmi niektóre z Was się chwalą. No jeszcze zwierzętami i > partnerami. > P.S. to nie jest złośliwe pytanie to pochwal sie mamusia i tatusiem Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:58 nie, to niektóre z Was niech się pochwalą Odpowiedz Link
raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 19:28 A po co? Wystarczy spojrzeć na nas. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 20:57 jesteś ,,niektóre"? Odpowiedz Link
raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:08 mateuszwierzbicki napisał: > jesteś ,,niektóre"? Nie, ale bodaj jedyny "niektóry", który się chwalił. Bo mógł. Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:13 ja o innym chwaleniu, nie takim jak Twoje Odpowiedz Link
raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:15 Ależ ja kiedyś też, nie tak jak teraz. Nawet zdjęcie zamieściłem. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:29 rodziców? czy swoje?) Odpowiedz Link
raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:32 Ja wiem, że nieładnie pytaniem na pytanie... Ale "dziećmi" je w tytule na pierwszym miejscu, tak? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:35 rozmowa ewoluuje w róznych kierunkach(jak zawsze tu)..uściślenia poczebuje!! dawaj jeszcze raz, bo nie widziałam!!!! no prosze no...nie daj sie błagać no...odpuszcze Ci nawet to golenie nóg na wrestling..pardon na wybory Miss(tera) Foruma) Odpowiedz Link
raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:38 Ojojoj, gdzie i kiedy to było. Może prościej na @? I czemu błagać, skoro mówię że się chwaliłem, to muszę być konsekwentny, nie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:40 nie będe się kooocić dawa na @)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 22:14 nononono....jestem pod wrażeniem)) synuś- palce lizać!!! )) to ja tero w ramach rewanżu coś Ci tyż wyślę) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:30 po latach zaprzyjaźniłam się (chyba ) z moja mamą poza tym..nie ma czym. Odpowiedz Link
reniatoja Nie ma sie czym chwalic 19.09.06, 10:33 Mame miałam typowa polska kobiete, ktora myslala o dzieciach cale zycie, nigdy o sobie, przezyla 34 lata w nieudanym malzenstwie, nigdy niedoceniona przez swojego meża, bardzo lubiana przez wszystkich w rodzinie i wsród znajomych, otoczona wianuszkiem przyjaciółek - "pań Zoś", które przychodziły do niej na ploteczki, kieliszeczek i kawusie - sprzyjało temu również usytuowanie naszego domu - w centrum miasta, w połowie drogi dokądkolwiek, zawsze było po drodze wpaść do Ali. Na stypie po pogrzebie mojej mamy jeden kuzyn powiedzial - fajnie jest, ale jednej rzeczy na tej imprezie brakuje - wybuchów śmiechu cioci Ali. bo właśnie taka była - głośno się śmiała, tym śmiechem zagłuszała wszystko, nie koncentrowała się na porażkach, zawsze parła do przodu, nie bała się wyzwań, remontów, potrafiła zarobić na siebie i dom, głośno mówiła, żyła nocą, wszystko obracała w zart i zawsze widziała butelke do połowy napełnioną, a nie do połowy pustą. Tata jest był i będzie pracoholikiem nieugietym w swoich zasadach, o twardej ręce i takim sercu. to co do niego czuję to szacunek wymieszany z pogardą, miłośc wymieszana z nienawiscią, współczucie wymieszane ze złorzeczeniem. Gdy zyła mama kochałam tylko ją, nieraz chciałam, żeby tata szybko umarł i zebyśmy mieli spokój. Stało się inaczej i teraz chcę, zeby tata żył 150 lat, bo nie chcę być taką całkowitą sierotą. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 19.09.06, 10:35 a bo dzieci to moje własne dzieło, dlatego się chwalę Odpowiedz Link
mamba30 Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 19.09.06, 11:55 nie mam rodziców, a nawet jeśliby zyli, to też bym nie mogła sie pochwalić. Odpowiedz Link