Dodaj do ulubionych

dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to nie?

18.09.06, 15:47
bo tylko dziećmi niektóre z Was się chwalą. No jeszcze zwierzętami i
partnerami.
P.S. to nie jest złośliwe pytanie smile
Obserwuj wątek
    • dzikoozka Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 15:50
      masz rację. A ja mogłabym sie pochwalić...
      Są super, ci moi rodzice.
    • niedzwiedzica_sousie Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 15:50
      mój tata jest pilotem, a moja mama w młodości była zjawiskowo piękna
      wystarczy?
      • mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 16:13
        nie smile
    • miauka Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:28
      No ja to na ten przykład fajną matkie mam smile

Tatuś mi niezbyt sie udał, ale żeby aż jakis strasznie okropny to też nie smile

A facetem i jedynakiem, synem moim dorastającym (tfu!) to ja sie juz nie chwale,
      bo mnie obaj wqrwiają do bólu ostatnio.
    • kobieta_na_pasach Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:37
      mateuszwierzbicki napisał:

> bo tylko dziećmi niektóre z Was się chwalą. No jeszcze zwierzętami i
      > partnerami.
      > P.S. to nie jest złośliwe pytanie smile

to pochwal sie mamusia i tatusiem
      • mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 17:58
        nie, to niektóre z Was niech się pochwalą
    • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 19:28
      A po co? Wystarczy spojrzeć na nas.
      • mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 20:57
        jesteś ,,niektóre"? smile
        • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:08
          mateuszwierzbicki napisał:

> jesteś ,,niektóre"? smile

Nie, ale bodaj jedyny "niektóry", który się chwalił. Bo mógł.smile
          • mateuszwierzbicki Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:13
            ja o innym chwaleniu, nie takim jak Twoje smile
            • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:15
              Ależ ja kiedyś też, nie tak jak teraz. Nawet zdjęcie zamieściłem. smile
              • pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:29
                rodziców? czy swoje?wink)
                • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:32
                  Ja wiem, że nieładnie pytaniem na pytanie... Ale "dziećmi" je w tytule na
                  pierwszym miejscu, tak? smile
                  • pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:35
                    rozmowa ewoluuje w róznych kierunkach(jak zawsze tu)..uściślenia poczebuje!!
                    dawaj jeszcze raz, bo nie widziałam!!!! no prosze no...nie daj sie błagać
                    no...odpuszcze Ci nawet to golenie nóg na wrestling..pardon na wybory
                    Miss(tera) Forumawink)
                    • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:38
                      Ojojoj, gdzie i kiedy to było. Może prościej na @? smile
                      I czemu błagać, skoro mówię że się chwaliłem, to muszę być konsekwentny, nie?
                      • pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:40
                        nie będe się kooocić dawa na @wink))
                        • raduch Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:44
                          Dałem. smile
                          • pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 22:14
                            nononono....jestem pod wrażeniemsmile)) synuś- palce lizać!!! smile)) to ja tero w
                            ramach rewanżu coś Ci tyż wyślęwink)
    • pszczolaasia Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 18.09.06, 21:30
      po latach zaprzyjaźniłam się (chyba ) z moja mamąwink poza tym..nie ma czym.
    • reniatoja Nie ma sie czym chwalic 19.09.06, 10:33
      Mame miałam typowa polska kobiete, ktora myslala o dzieciach cale zycie, nigdy
      o sobie, przezyla 34 lata w nieudanym malzenstwie, nigdy niedoceniona przez
      swojego meża, bardzo lubiana przez wszystkich w rodzinie i wsród znajomych,
      otoczona wianuszkiem przyjaciółek - "pań Zoś", które przychodziły do niej na
      ploteczki, kieliszeczek i kawusie - sprzyjało temu również usytuowanie naszego
      domu - w centrum miasta, w połowie drogi dokądkolwiek, zawsze było po drodze
      wpaść do Ali. Na stypie po pogrzebie mojej mamy jeden kuzyn powiedzial - fajnie
      jest, ale jednej rzeczy na tej imprezie brakuje - wybuchów śmiechu cioci Ali.
      bo właśnie taka była - głośno się śmiała, tym śmiechem zagłuszała wszystko, nie
      koncentrowała się na porażkach, zawsze parła do przodu, nie bała się wyzwań,
      remontów, potrafiła zarobić na siebie i dom, głośno mówiła, żyła nocą, wszystko
      obracała w zart i zawsze widziała butelke do połowy napełnioną, a nie do połowy
      pustą.

Tata jest był i będzie pracoholikiem nieugietym w swoich zasadach, o twardej
      ręce i takim sercu. to co do niego czuję to szacunek wymieszany z pogardą,
      miłośc wymieszana z nienawiscią, współczucie wymieszane ze złorzeczeniem.

Gdy zyła mama kochałam tylko ją, nieraz chciałam, żeby tata szybko umarł i
      zebyśmy mieli spokój. Stało się inaczej i teraz chcę, zeby tata żył 150 lat, bo
      nie chcę być taką całkowitą sierotą.
    • aasiula1 Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 19.09.06, 10:35
      a bo dzieci to moje własne dzieło, dlatego się chwalę smile
    • mamba30 Re: dlaczego tylko dziećmi, a już rodzicami to ni 19.09.06, 11:55
      nie mam rodziców, a nawet jeśliby zyli, to też bym nie mogła sie pochwalić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka