dziewice Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 12:38 czy masz wode w kranie z ktorej bierze wode? Odpowiedz Link
baba_krk Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 12:39 mnie taki numer odpieprzył kilka dni temu odkurzacz po niecałych 2 latach owocnej współpracy... przed chwilą dostarczono mi nowy Odpowiedz Link
aasiula1 Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 12:40 łoł ciekawe czy teraz będziesz wszysko odkurzać pieć razy dziennie. Tak jak ja szalałam w kuchni po zakupie nowej lodówki ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 12:57 ja to miałam więcej odkurzaczowych przygód - opowiem Ci moją historię kiedyś miałam 2 odkurzacze, oba względnie sprawne - zaczęłam odkurzać i jeb! zepsułam pierwszy... no to wzięłam drugi, żeby dokończyć i jeb! zepsuł się i drugi! więc rozłożyłam dziady na części pierwsze i próbowałam złożyć coś co umożliwi mi dokończenie odkurzania... niestety nie udało się i trza było iść do sklepu po nowy - wtedy to w moim życiu pojawił się model ELF, który niestety kilka dni temu zakończył swój żywot (( teraz mam nowy, ale cóż z tego skoro odkurzać przez najbliższe dni nie mogę bo sobie zepsułam plecy... rozdziewiczę go za tydzień PPP Odpowiedz Link
aasiula1 Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 16:29 wzruszyła mnie twoja historia Odpowiedz Link
baba_krk Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 16:33 miała cichą nadzieję, że tak się właśnie stanie )) Odpowiedz Link
aguszak Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 12:50 czyżby koniec jej żywota? Odpowiedz Link
vandikia teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:06 urodzilam sie blondynką (bez obrazy of course nie pytajcie co zrobiłam... wracam do sprzatania Odpowiedz Link
baba_krk Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:07 chyba się domyślam... hehehe witaj w klubie blondino vulcano ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:08 Ty nawet nie wiesz jak moj monż na mnie popatrzyl )))))) ja Ci potem napisze co zrobilam, jestem nienormalna, a tera lece uda smarowac (kurzece ma sie rozumiec) )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:11 jeśli poziomem dorównuje mojej sznurówkowej historii to Cię nie znam aaaaaaaaaaaaaaaaaa PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
vandikia Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:33 hłe hłe i nie pojdziesz ze mna na grzybowska? Odpowiedz Link
baba_krk Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:38 jak zmądrzejesz to się zastanowię PP na dzień dzisiejszy to i mnie by tam pewnie za głupotę nie wpuścili ))) Odpowiedz Link
aguszak Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:08 zapewnie nie odkręciłaś dopływu wody do pralki Odpowiedz Link
vandikia Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:09 nie nie nie, ja przy tej pralce oprocz wrzucania ciuchow i nalewania plynow do prania nic wiecej nie robie, a jednak... Odpowiedz Link
aguszak Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:11 trzeba jeszcze pralkę podłączyć do kontaktu??? ;D Odpowiedz Link
vandikia Re: teraz mam pewnosc 04.11.06, 13:33 bez brawury, nie mowimy o skrajnym blondyzmie Odpowiedz Link
sjena1 Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 13:36 to tak jak dzisiaj właśnie moja zmywarka, coś zpieprzyło się z takim zamykatkiem co sie tabletki do niego wkłada ;-/ pełna jest cholerstwa z 3 dni buuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
spazmusek Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 13:39 no mojej pralki jak nie pociągniesz z buta a potem nie zasadzisz jej pięsci w programator to za nic w życiu sie nie ruszy frania jedna. Odpowiedz Link
veeto1 Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 04.11.06, 14:11 Mogę Ci uprać. Właśnie skończyłam sprzątanko i 2 pranka, jestem w transie. Dawaj. Odpowiedz Link
vandikia zapomnialam powiedziec co zrobilam z pralka 04.11.06, 17:28 no wiec jak weszlam do lazienki to byla na etapie II pobieranie wody, jest cichutka wiec nic nie slychac. no i tak stoje i patrze i cos mi odbilo, ze swiatelko jedno nie powinno sie palic. wiec ja wylaczylam. wlaczam, a ona bluebl, bluebl. mysle sobie co jest? wiec znowu wylaczylam i wlaczylam i znowu bluebl..czynnosc powtorzylam kilka razy [cud, ze sie naprawde nie rozpierodlila]. przyszedl maz i wlaczyl. pralka zrobila blebl - bo ciuchy sie w bebnie przewrocily, chwile postala cicho, po czym zaczela znowu pracowac. Odpowiedz Link
mmagi Re: zapomnialam powiedziec co zrobilam z pralka 04.11.06, 17:31 moze ja nastawiłas na taki program co moczy,i ma przerwy w kreceniu bebna,ja cos takiego mam na letkie ciuchy Odpowiedz Link
dzikoozka musze to napisać 06.11.06, 09:35 ze w 1995 r nabyłam drogą kupna w promocji w Niemczech odkurzacz Boscha za całe 129 marek niemieckich (wówczas chiba niecałe 300zł). Działa do dzisiaj, ani jednej ustereczki, ani rura nie pękła ani nic, normalnie jak czołg. Odpowiedz Link
grogreg Re: musze to napisać 06.11.06, 11:01 A ja pol roku temu kupilem 10 letni cisnieniowy ekspres do kawy Krupsa za stowke. Chodzi jak zloto. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: musze to napisać 06.11.06, 11:05 nie ma ma jak niemiecka jakośc dla niemieckiego klienta ) Dla swoich trzymają standard ;/// Tylko odkamienić i bedzie działał następne 10 lat Odpowiedz Link
grogreg Re: pralka zrobiła buabl, bueeeebubyl 06.11.06, 11:00 Poszlo lozysko od bebna? Odpowiedz Link