veeto1 08.11.06, 21:35 czytaliście to? wiadomosci.onet.pl/1370183,242,kioskart.htmlhyhy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 21:37 nie działa, może teraz: wiadomosci.onet.pl/1370183,242,kioskart.html Odpowiedz Link
kiniamum Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 21:51 kosmos po prostu jakis.. tylko pogratulowac wyobrazni Odpowiedz Link
veeto1 Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 21:53 Ale fajne, że kobiert będą nieowłosione. Odpadnie problem depilacji. Tylko peruki trzeba zawczasu zrobić, żeby się człek rano nie wstał a fryz na poduszcze został. Odpowiedz Link
veeto1 Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 21:54 Że niby o oral zadbao w badaniach a o anal nie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 21:57 jak przeczytałam o głębokim głosie to odleciałam... wystarczy już, że ja taki mam ))) no i komu by się chciało żyć 120 lat? PP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 21:59 głęboki głos, głębokiego gardła. Ideał Odpowiedz Link
baba_krk Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:02 głęboki głos, silny odruch wymiotny PP dalej ideał? sprawdź @ Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:09 ciężka sprawa, ale trzeba ćwiczyć Odpowiedz Link
baba_krk Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:10 może pani zje banana? może mało je biedaczka wali mi dzisiaj na dekiel, musisz mi wybaczyć )) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:30 a ja nie mam odruchu wymiotnego. W podstawówce by zdenerwować matematyczkę połykałem długą nitkę i wyciągałem długo Brak tego odruchu powodował też kłopoty na kacu. Kolesie rzygali i usuwali truciznę a ja mogłem sobie włożyć nogę w usta i nic. Tyle że gastroskopia to dla mnie luzik... To ty nieszczęśliwa jesteś a na bananie lepiej nie trenować bo jak się złamie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:38 mmm zgrzeszyłabym gdybym zaczęła teraz narzekać PPP ale nic więcej nie napiszę bo to jest temat, na który mogę jedynie żartować bo jakoś nie ciągnie mnie do publicznych łóżkowych zwierzeń i nie interpretuj wszystkiego tak dosłownie PS: jak się złamie, to w zapasie jest jeszcze kilogram DDDDDDDD Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 22:53 łóżkowe zwierzenia są ogólnie niepotrzebne.. lepiej to robić niż o tym gadać Odpowiedz Link
baba_krk Re: a o dupie jest?? bo jak nie to nie czytam :PP 08.11.06, 23:14 dokładnie z tego samego założenia wychodzę no ale pożartować też czasem lubię i potem wychodzi zamieszanie Odpowiedz Link
baba_krk Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 21:58 Ty się lepiej ciesz, że nie musisz PP Odpowiedz Link
dziewice Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:08 ciesze sie, gdyz jest mi naturalnie cieplej , Ty takze nie musisz bedzie Ci cieplej Odpowiedz Link
baba_krk Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:13 pewnie, że nie muszę! ale z drugiej strony "gólcie nogi dziewczyny! nie znacie dnia ni godziny" aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
baba_krk Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:18 pewnie, że nie... ale wolę się wyłamywać z szeregu w innych kwestiach ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:39 nie wiem czy to ma na mnie jakiś wpływ, ale znowu cierpię na nadmiar energii Odpowiedz Link
dziewice Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 23:06 ja w sumie moglbym ostatnio spac w kazdej pozycji i o kazdej porze i wszedzie Odpowiedz Link
baba_krk Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 23:18 ja gdybym miała czas to też )))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 21:59 ciekawam jak bardzo duże... będą..w znaczeniu te penisy...;-PPP Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:14 nie widziałam murzynskiego na zywo...a w flimie to wiesz..roznie bywa..jakieś fotomontaze i te sprawy;-PPP Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:31 a może zacznijmy od tego: a jakie byś chciała? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 22:53 mła? zasadniczo to bedzie sie dzialo za 3000 lat więc problem jakby nie bylo mnie nie bedzie dotyczyl no i moje checi nie za wiele beda znaczyly...;-PPP ale wisz ty.. powiem Ci- ja bym chciala takiego jak mam przyczepionego do mojego Mężowia do końca życia i jedne dzień dłuzej)) koniecznie z Mężowiem na drugim końcu)) Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: jędrne piersi, duże penisy 08.11.06, 23:12 to pięknie, niech więc tak będzie Odpowiedz Link
maretina chce poznac deler tego ewolucjonisty:) 08.11.06, 22:11 czasami jak mi smutno, to moglabym wziasc to samo Odpowiedz Link
pink.freud Re: jędrne piersi, duże penisy 09.11.06, 01:07 Duży cyc? Może)) Duży penis? Mało prawdopodobne Wielkość penisa zależy od tego jak puszczalskie są samice. Goryl ma 5, szymapans 20. Biała rasa przy obecnej demografii wyginie za 300-400 lat. Czarna przy średnim IQ 80 nie odegra żadnej roli. Zostają żółci, gdzie kobiety nie mają nic do gadania a faceci nie potrzebują penisów wiekszych niż 10cm Przez jakiś czas będą gmerać w kobiecych genach i powstaną pewnie jędrne biusty do pasa, ale wcześniej czy później zostaną onanistami rozmnażającymi się przez sztuczną wymianę DNA a laski zostaną tylko wspomnieniem;PPP Odpowiedz Link
dziewice for you 09.11.06, 01:25 Cover Up - Zenek (Polonia 1) www.youtube.com/watch?v=zyep-lN0qPY Odpowiedz Link