tombeard 10.11.06, 09:53 Widzialem dzis rano na przystanku wrobla, ktory wydziobywal cos z tego, co ktos wczesniej zwymiotowal...bleee... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 09:57 Lenka mozemy dobic interes i to naprawde z korzyscia dla Ciebie i twojej suczki i dla mnie mamkota, i co za tym idzie kocie odchody zywi sie zdrowa zywnoscia, napewno bedzie smakowac dla twojego piesia 10 groszy od jednej kupki! Odpowiedz Link
lena_zet Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 09:58 no, ale ja mam dwa koty, to i tak już za dużo tych kup :] i to za darmo! Odpowiedz Link
khaki3 Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 09:59 lenka ale moze juz sie psiowiu przejadly te same kupki? koszty dostawy pokrywam ja! zastanow sie! Odpowiedz Link
lena_zet Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 10:01 a wiesz co, zanim ja się zorientowałam, że to ona czysci kuwety a nie ktoś inny to z tydzień minął.... teraz kibelek jest zabudowany w szafce. Odpowiedz Link
khaki3 Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 10:04 kiedys opiekowalam sie dobermanem kolezanki, nie wiedzialam dlaczego brutus ciagle w kiblu siedzi a ten jakkot tylko poszedl do wuceta to odganial ja zeby nie zagrzebywala kupki czy sikuna i wcinal to a ja gooopia myslalam,ze mu tam cieplo po prostu i moje papuzki wcinaly piasek z kuwety dla kotowia Odpowiedz Link
menk.a Re: to się nazywa recycling;)))) 10.11.06, 10:14 wasze zwierzaki są proekologiczne Odpowiedz Link
juleczka4 Re: rarytasem dla mojej suki 10.11.06, 11:16 lena_zet napisała: > są kocie odchody..... hie hie , moja sunia też czasem na zęba wrzuci kupe kotowia ;// Odpowiedz Link
khaki3 Re: Co w tym dziwnego??:D:D 10.11.06, 11:18 a pozniej sie calujesz sie ta sunia? Odpowiedz Link
kocia_noga Gdzieś czytałam 10.11.06, 11:25 że psy udało się łatwo udomowić, bo łaziły za ludźmi i żarły nasze kupy, bo w nich cośtam jest jakieś cuś im potrzebne.Rany! W końcu my wcinamy takie świństwa, na mysl o których przyzwoity kot wyrzygałby się.A mój Misiek dozywiał się pod smietnikiem a kupne psie żarcie to była dla niego ostatecznośc. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to juz wiem, jak zaoszczedzic wode! 11.11.06, 16:03 kocia_noga napisała: > że psy udało się łatwo udomowić, bo łaziły za ludźmi i żarły nasze kupy, bo w > nich cośtam jest jakieś cuś im potrzebne.Rany! W końcu my wcinamy takie > świństwa, na mysl o których przyzwoity kot wyrzygałby się.A mój Misiek dozywiał > > się pod smietnikiem a kupne psie żarcie to była dla niego ostatecznośc. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Co w tym dziwnego??:D:D 10.11.06, 11:36 khaki3 napisała: > a pozniej sie calujesz sie ta sunia? niesty bywa hehe ale teraz już tak nie robi, na początku jak kociczka do nas zawitała teraz jest ok i je swoje Czapi Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach nie pomylily ci sie ptaki? 11.11.06, 15:36 tombeard napisał: > Widzialem dzis rano na przystanku wrobla, ktory wydziobywal cos z tego, co > ktos wczesniej zwymiotowal...bleee... ponoc wroble wyginely. sroki je przepedzily i ptasia grypa wytrzebila. Odpowiedz Link