istna 16.11.06, 12:16 Uzyskuję malując swe rzęsowie moim nowym kwa tuszem do rzęs. Zeźliłam się, znowu nieudany zakup Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:19 zn co? masz efekt sztucznych rzęs??? co to za tusz? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:19 sprobuj machnąć raz nowym i rozczesać starym suchum, ja tak zawsze robię bo mi się sklejają Odpowiedz Link
istna Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:22 Ale ja już wycieram nadmiar kitu w papierek przed nałożeniem a potem jeszcze rozczesałam i cholera jakieś gluty przedłużające chyba w nim są a poza tym robią się grudki. A sklejać nawet nie skleja tylko oblepia. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:27 no ja robię tak: wyjmuję szczoteczke nowego z opakowania pociągam lekko raz po rzęsach wyjmuję suchą szczoteczke starego z opakowania szczotkuję rzęsy a jaki masz tusz? Odpowiedz Link
istna Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:29 Masterpiece MF, co to miał podobno nie wydłużać. Aaaa, dałam się nabrać na reklamę, sama sobie jestem winna. Trzeba mi było pozostać przy sprawdzonym manhattanie za 2 dychy. Odpowiedz Link
menk.a Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:36 ja mam Rimmel - polecam, rzęsy nie wydają się jak wymalowane na sylwestra) a szukam teraz nowego co właśnie pogrubi i wydłuzy) Odpowiedz Link
istna Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:40 Też miałam swój sprawdzony i niedrogi i cholera jasna podkusiło mnie. Odpowiedz Link
istna Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:39 No mam nadzieję, że jeszcze opracuję jakąś technikę maźgania się nim, jakoś go muszę zmęczyć. Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:48 Mam dokladnie to samo. Kupilam loreala i szlag mnie trafia. Wygladam jak ciele . A mialam Rimmela i byl super. Tez sie skusilam na inny , goopia baba Odpowiedz Link
aasiula1 a ja mam boski 16.11.06, 12:47 zawsze stosuje albo loreala albo bourjois takie biało- czarne. Uwielbiam te tusze Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: efekt transwestyty 16.11.06, 12:51 jezu, coś ty? ja miałam ten tusz i wywaliłam, bo żadnego efektu nie dawał!!!! Odpowiedz Link