mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:10 si, nie palę 3 dzień i mam pytanie do tych, co stosunkowo niedawno rzucali. Jestem 2 noce po odstawieniu (tej z soboty na niedzielę nie liczę, bo była to normalna noc po paleniu). Przez te rzeczone 2 noce śnią mi się koszmary i strasznie się pocę, czy to ma jakiś związek z oczyszczaniem się organizmu??? Nie śmiejcie się, serio pytam )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:11 no to pięknie, pięknie, oby tak dalej. Odpowiedz Link
vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:16 widok jara, bo mu drukarnia spieprzyla druki, przeczytaj jego wczorajszy watek, pisal jako kopciuszekkurwamać czy cos takiego Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:18 szkoda (( ja też wczoraj o mało co nie zafajczyłam, tak mnie młody wkurzył. ba, nawet wyciągnęłam fajka i podpaliłam, po czym kazała Pytonowi go zgasić. A było tak blisko, uff. idę czytać. Odpowiedz Link
vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:24 jako nalogowiec nie moge Ci nic poradzic, ale podobno obieranie mandarynek pomaga? skórka jakos tak pachnie, ze sie odechciew palic, ale na sobie nie testowalam. trzym sie Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:26 marchewki chrupię sobie i wieczorem wpadłam na zajebisty pomysł - muszę kupić sobie jakąś fajną włóczkę, druty jeszcze mam i podziergać sobie, przy okazji zrobię sobie jakiś fajny sweter i łapki zajmę )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:27 rewelacja chyba też skorzystam z tego pomysłu Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:33 nie, ale porobiłabym sobie na drutach Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:35 ja też, właśnie wczoraj przy czytaniu książki doznałam takiego olśnienia. Stwierdziłam, że nie będę nudna i raz poczytam sobie (żeby się zająć czymś i nie myśleć) a raz podziergam. Przyjemne z pożytecznym ) Jak znajdziesz jakiś fajny pomysł na sweterek to zapodaj Mambinie Odpowiedz Link
vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:27 oczko zgubisz dziergajac i z wqrwa zapalisz ale szal nieglupi pomysl ja kiedys tez robilam na drutach, ale umiem tylko prawe oczka hehe ) Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:31 nie ni, chyba nie zgubię ) swojego czasu miałam całkiem sprawne paluszki w tej materii ) poszukam sobie jakiegoś fajnego na necie, kiedyś burdy i inne szajse kupowałam, bo były tam modele i instrukcje robienia. Muszem tylko sklep wykukać, nie wiesz Łonda gdzie jest takowy w okolicy? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:34 jak znajdziesz fajny model to daj znać Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:35 niedzwiedzica_sousie napisała: > jak znajdziesz fajny model to daj znać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to samo w poście powyżej Ci napisałam )))) Odpowiedz Link
vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:01 jak jezdzilam tramwajem od al lotnikow do rakowieckiej to po drodze kojarzy mi sie taka duza pasmanteria ale nie pamietam dokladnie w ktorym miejscu a moze bazarek tam obok lotnikow i walbrzyskiej? sporo maja towaru Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:06 kiedyś była na bazarku, ale ostatnio nie widziałam.... a to do rakowieckiej - masz na myśli Puławską?? Chyba coś kojarzę... Odpowiedz Link
vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:31 no tak puławsk a jest po lewej stronie (w kierunku centrum) taka mala stacja benzynowa orlen i chyba tam, ale glowy sobie uciac nie dam Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:33 wiem, wiem, wiem..... już zatrybiłam )))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:12 Czesc Mamba, podziwiam Cie, to wyglada faktycznie jak jakieś wychodzenie z nałogu. Daj radę kochana, nie palmy nigdy wiecej. Czy Pyton pali? Moj M pali, nie wiem juz, stracilam nadzieje, ze kiedys on przestanie. Ale ja sie nie dam i za ciebie tez trzymam Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:14 na całe szczęście Pyton nie pali i nigdy nie palił, więc po 1 mnie b. wspiera a po 2 mamy teraz zawsze świeże powietrze w domu. He he..... OSZCZĘDZĘ na ogrzewaniu, bo tak to ciągle wietrzyłam mieszkanie i otwierałam wszędzie okna, a weź i ogrzej 82 m. Same plusy normalnie ) Odpowiedz Link
reniatoja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:28 jedynym minusem niepalenia jest to, ze nie mozna sobie zapalic, poza tym to naprawde same wylacznie same plusy - nie smierdzi w domu, z gęby nie śmierdzi, ręce nie śmierdzą, oszczędnosci - na fajki nie wydajesz, nie wietrzysz tyle , na gumy do żucia tez mozna mniej wydawac, na leki na raka płuc nie wydasz za pare lat, no ogólnie narawde nie ma sie czego przyczepic jesli chodzi o niepalenie. Moj w domu na szczescie nei pali tylko na balkonie, w domu bym nie pozwolila za boga, nawet jak mam gosci to nikt nie pali, wszyscy ida na balkon, zreszta teraz jest malutki, to nie wolno na szczescie Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:33 no tak, przy maluchu też bym nie dała. Ja kopciłam w domu, w lato czasami na balkonie, ale zimą sobie tego nie wyobrażam. U Was lepiej, bo zima jaka jest każdy wie )) Kochana, wiem że same plusy, dlatego rzuciłam. Pogadałam sama ze soba i taką decyzje podjęliśmy ) Jakby mi ktoś kazał i odgórnie to narzucił, to równie dobrze mógłby pójść się wytrykać o sosnę ))) Odpowiedz Link
ania.downar Re: mamba do raportu 21.11.06, 12:58 mamba30 napisała: > si, nie palę 3 dzień i mam pytanie do tych, co stosunkowo niedawno rzucali. > Jestem 2 noce po odstawieniu (tej z soboty na niedzielę nie liczę, bo była to > normalna noc po paleniu). Przez te rzeczone 2 noce śnią mi się koszmary i > strasznie się pocę, czy to ma jakiś związek z oczyszczaniem się organizmu??? > Nie śmiejcie się, serio pytam )) Ja czegos takiego nie mialam, nawet lepiej mi sie spalo, niz po fajkach wieczornych, bo po papierosie mam podobnie jak po kawie. Ale wiesz, kazdy ma inaczej.... Moja przyjaciolka tuz po rzuceniu palenia 2 lata temu sprawiala wrazenie jakiejs takiej nienaturalnie nakreconej, jakby przedawkowala gripex. Szybciej i wiecej gadala, szybciej chodzila, wiecej robila... Wszystko wrocilo do normy po jakichs 2-3 tygodniach. Wiem, ze to brzmi idiotycznie, ale to nie byly jedynie moje wrazenia, jej maz tez to zauwazyl Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 13:05 he he.... mam nadzieję, że się e zombie nie zamienię )))) Odpowiedz Link
ania.downar Re: mamba do raportu 21.11.06, 13:08 mamba, idz po tabsy. Niepotrzebnie sie meczysz, naprawde.... albo chociaz na plasterek sobie kup. Na jakies 2 tyg. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:15 noooo ) sama siebie podziwiam ) tylko te koszmary.... wczoraj mi się śniło, że mnie Pyton zdradza, a dzi8siaj, że mnie ściga armia Saurona z Władcy Pierścieni. O fuck, chyba wariuję ) Odpowiedz Link
lajton Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:20 Moj Najmilszy tez rzucil z 6 lat temu po 17 latach palenia. Qrde, wygladalo to tak, jakbym rzucala razem z nim. Ale trzymal i trzyma sie dzielnie. Heh, one juz mu nawet smierdziec zaczely i glosno artykuluje swoje niezadwolenie, gdy np. w restauracji albo w kawiarni ktos pali. Zagorzaly przeciwnik sie z niego zrobil, ale jakos go rozumiem. Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:25 myslę, że i mnie już się wydają śmierdziuchami. Zresztą może to dziwnie zabrzmi, ale mimo tego, ż paliłam, to jak palił ktoś inny a ja nie, strasznie mi to gówno śmierdziało. Wkurzaam się często, jak ochrona paliła na zewnątrz i ja miałam w sypialni okno otwarte.... normalnie czułam ten smrod, mimo tego, że mieszkamy na III p. Odpowiedz Link
lajton Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:28 Przygotuj sie na swoiste samoodtruwanie organizmu (chociaz moze nie wszyscy to w ten sposob przechodza). Najmilszy mial jakies mrowienia i zdretwienia karku, kolatanie serca itp. Poszedl do lekarza spytac co mu jest, a on na to, ze jak sie trul tyle lat to nic dziwnego, ze organizm tak szaleje. Mamba, trzymam kciuki. Dobra decyzja) Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:36 nie przypominam sobie, żebym miała takie akcje, jak wcześniej rzucałam. Ale cóż, ostatnio jak już Wam pisałam b. duzo kopciłam.... Tylko kuźwa ja nie chcę tych koszmarów, nie może mi się orgietka jakaś na ten przykład przyśnić?)) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:28 mambula czym się, czym! a niedźwiedzisko ciągle okapca z ukrycia swoje futro..? hehe ciagle podpalasz? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:36 no niestety zdarza się, ale wylącznie w pracy. odkryłam zajebiste fajki: sundays fantasies. w ogóle nie śmierdzą, przysięgam, mają aromat tytoniu fajkowego, są całe ciemnobrązowe. polecam ) Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:53 Mamba w kazdym wiekszym kiosku dostaniesz pisemka z wzorami swetrow. Sama tak kilka kupilam. Czasem wloczka jest tak ciekawa , ze wystarczy zwykly prosty wzor. Zrob sobie dlugi , cieply golf Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:07 no musi być długi, żeby zakryl mój wielki zad.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jak pomyślę, że może być jeszcze większy?????? Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:16 Cicho, to zrob do bioder) Sama musze troche zrzucic i ni cholery nie idzie. Odpowiedz Link
mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:23 ano włąśnie... nie dość że uważałam swój zad za zbyt krągły, to jeszcze rzuciła palenie i to w zimę, gdzie się tyle od pory roku, ech.... Odpowiedz Link