Dodaj do ulubionych

mamba do raportu

21.11.06, 09:08
wytrzymujesz?
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:10
      si, nie palę 3 dzień i mam pytanie do tych, co stosunkowo niedawno rzucali.
      Jestem 2 noce po odstawieniu (tej z soboty na niedzielę nie liczę, bo była to
      normalna noc po paleniu). Przez te rzeczone 2 noce śnią mi się koszmary i
      strasznie się pocę, czy to ma jakiś związek z oczyszczaniem się organizmu???
      Nie śmiejcie się, serio pytam smile))
      • niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:11
        no to pięknie, pięknie, oby tak dalej.
        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:13
          ciekawam jak Widoczek się trzymie....
          • vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:16
            widok jara, bo mu drukarnia spieprzyla druki, przeczytaj jego wczorajszy watek,
            pisal jako kopciuszekkurwamać czy cos takiego smile
            • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:18
              szkoda sad(( ja też wczoraj o mało co nie zafajczyłam, tak mnie młody wkurzył.
              ba, nawet wyciągnęłam fajka i podpaliłam, po czym kazała Pytonowi go zgasić. A
              było tak blisko, uff. idę czytać.
              • vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:24
                jako nalogowiec nie moge Ci nic poradzic, ale podobno obieranie mandarynek
                pomaga? skórka jakos tak pachnie, ze sie odechciew palic, ale na sobie nie
                testowalam. trzym sie smile
                • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:26
                  marchewki chrupię sobie i wieczorem wpadłam na zajebisty pomysł - muszę kupić
                  sobie jakąś fajną włóczkę, druty jeszcze mam i podziergać sobie, przy okazji
                  zrobię sobie jakiś fajny sweter i łapki zajmę smile))
                  • niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:27
                    rewelacja smile
                    chyba też skorzystam z tego pomysłu
                    • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:30
                      a też masz problemy z fajami???
                      • niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:33
                        nie, ale porobiłabym sobie na drutach smile
                        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:35
                          ja też, właśnie wczoraj przy czytaniu książki doznałam takiego olśnienia.
                          Stwierdziłam, że nie będę nudna i raz poczytam sobie (żeby się zająć czymś i
                          nie myśleć) a raz podziergam. Przyjemne z pożytecznym smile) Jak znajdziesz jakiś
                          fajny pomysł na sweterek to zapodaj Mambinie smile
                  • vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:27
                    oczko zgubisz dziergajac i z wqrwa zapalisz smile
                    ale szal nieglupi pomysl smile ja kiedys tez robilam na drutach, ale umiem tylko
                    prawe oczka hehe smile)
                    • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:31
                      nie ni, chyba nie zgubię smile) swojego czasu miałam całkiem sprawne paluszki w
                      tej materii smile) poszukam sobie jakiegoś fajnego na necie, kiedyś burdy i inne
                      szajse kupowałam, bo były tam modele i instrukcje robienia. Muszem tylko sklep
                      wykukać, nie wiesz Łonda gdzie jest takowy w okolicy?
                      • niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:34
                        jak znajdziesz fajny model to daj znać
                        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:35
                          niedzwiedzica_sousie napisała:

> jak znajdziesz fajny model to daj znać

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to samo w poście powyżej Ci
                          napisałam smile))))
                      • vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:01
                        jak jezdzilam tramwajem od al lotnikow do rakowieckiej to po drodze kojarzy mi
                        sie taka duza pasmanteria smile ale nie pamietam dokladnie w ktorym miejscu sad
                        a moze bazarek tam obok lotnikow i walbrzyskiej? sporo maja towaru smile
                        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:06
                          kiedyś była na bazarku, ale ostatnio nie widziałam.... a to do rakowieckiej -
                          masz na myśli Puławską?? Chyba coś kojarzę...
                          • vandikia Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:31
                            no tak puławsk asmile jest po lewej stronie (w kierunku centrum) taka mala stacja
                            benzynowa orlen i chyba tam, ale glowy sobie uciac nie dam smile
                            • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:33
                              wiem, wiem, wiem..... już zatrybiłam smile))))
      • reniatoja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:12
        Czesc Mamba, podziwiam Cie, to wyglada faktycznie jak jakieś wychodzenie z
        nałogu. Daj radę kochana, nie palmy nigdy wiecej. Czy Pyton pali? Moj M pali,
        nie wiem juz, stracilam nadzieje, ze kiedys on przestanie. Ale ja sie nie dam i
        za ciebie tez trzymam smile
        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:14
          na całe szczęście Pyton nie pali i nigdy nie palił, więc po 1 mnie b. wspiera a
          po 2 mamy teraz zawsze świeże powietrze w domu. He he..... OSZCZĘDZĘ na
          ogrzewaniu, bo tak to ciągle wietrzyłam mieszkanie i otwierałam wszędzie okna,
          a weź i ogrzej 82 m. Same plusy normalnie smile)
          • reniatoja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:28
            jedynym minusem niepalenia jest to, ze nie mozna sobie zapalic, poza tym to
            naprawde same wylacznie same plusy - nie smierdzi w domu, z gęby nie śmierdzi,
            ręce nie śmierdzą, oszczędnosci - na fajki nie wydajesz, nie wietrzysz tyle wink,
            na gumy do żucia tez mozna mniej wydawac, na leki na raka płuc nie wydasz za
            pare lat, no ogólnie narawde nie ma sie czego przyczepic jesli chodzi o
            niepalenie.

Moj w domu na szczescie nei pali tylko na balkonie, w domu bym nie pozwolila za
            boga, nawet jak mam gosci to nikt nie pali, wszyscy ida na balkon, zreszta
            teraz jest malutki, to nie wolno na szczescie smile
            • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:33
              no tak, przy maluchu też bym nie dała. Ja kopciłam w domu, w lato czasami na
              balkonie, ale zimą sobie tego nie wyobrażam. U Was lepiej, bo zima jaka jest
              każdy wie smile))
              Kochana, wiem że same plusy, dlatego rzuciłam. Pogadałam sama ze soba i taką
              decyzje podjęliśmy smile) Jakby mi ktoś kazał i odgórnie to narzucił, to równie
              dobrze mógłby pójść się wytrykać o sosnę smile)))
      • ania.downar Re: mamba do raportu 21.11.06, 12:58
        mamba30 napisała:

> si, nie palę 3 dzień i mam pytanie do tych, co stosunkowo niedawno rzucali.
        > Jestem 2 noce po odstawieniu (tej z soboty na niedzielę nie liczę, bo była to
        > normalna noc po paleniu). Przez te rzeczone 2 noce śnią mi się koszmary i
        > strasznie się pocę, czy to ma jakiś związek z oczyszczaniem się organizmu???
        > Nie śmiejcie się, serio pytam smile))

Ja czegos takiego nie mialam, nawet lepiej mi sie spalo, niz po fajkach
        wieczornych, bo po papierosie mam podobnie jak po kawie.
        Ale wiesz, kazdy ma inaczej....
        Moja przyjaciolka tuz po rzuceniu palenia 2 lata temu sprawiala wrazenie
        jakiejs takiej nienaturalnie nakreconej, jakby przedawkowala gripex. Szybciej i
        wiecej gadala, szybciej chodzila, wiecej robila... Wszystko wrocilo do normy po
        jakichs 2-3 tygodniach.

Wiem, ze to brzmi idiotycznie, ale to nie byly jedynie moje wrazenia, jej maz
        tez to zauwazyl smile
        • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 13:05
          he he.... mam nadzieję, że się e zombie nie zamienię smile))))
          • ania.downar Re: mamba do raportu 21.11.06, 13:08
            mamba, idz po tabsy. Niepotrzebnie sie meczysz, naprawde.... albo chociaz na
            plasterek sobie kup. Na jakies 2 tyg.
    • dzikoozka Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:14

• mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:15
        noooo smile) sama siebie podziwiam smile) tylko te koszmary.... wczoraj mi się śniło,
        że mnie Pyton zdradza, a dzi8siaj, że mnie ściga armia Saurona z Władcy
        Pierścieni. O fuck, chyba wariuję smile)
        • lajton Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:20
          Moj Najmilszy tez rzucil z 6 lat temu po 17 latach palenia. Qrde, wygladalo to
          tak, jakbym rzucala razem z nim. Ale trzymal i trzyma sie dzielnie. Heh, one
          juz mu nawet smierdziec zaczely i glosno artykuluje swoje niezadwolenie, gdy
          np. w restauracji albo w kawiarni ktos pali. Zagorzaly przeciwnik sie z niego
          zrobil, ale jakos go rozumiem.
          • mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:25
            myslę, że i mnie już się wydają śmierdziuchami. Zresztą może to dziwnie
            zabrzmi, ale mimo tego, ż paliłam, to jak palił ktoś inny a ja nie, strasznie
            mi to gówno śmierdziało. Wkurzaam się często, jak ochrona paliła na zewnątrz i
            ja miałam w sypialni okno otwarte.... normalnie czułam ten smrod, mimo tego, że
            mieszkamy na III p.
            • lajton Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:28
              Przygotuj sie na swoiste samoodtruwanie organizmu (chociaz moze nie wszyscy to
              w ten sposob przechodza). Najmilszy mial jakies mrowienia i zdretwienia karku,
              kolatanie serca itp. Poszedl do lekarza spytac co mu jest, a on na to, ze jak
              sie trul tyle lat to nic dziwnego, ze organizm tak szaleje.
              Mamba, trzymam kciuki. Dobra decyzjasmile)
              • mamba30 Re: Dzielna dziewczynka :)) 21.11.06, 09:36
                nie przypominam sobie, żebym miała takie akcje, jak wcześniej rzucałam. Ale
                cóż, ostatnio jak już Wam pisałam b. duzo kopciłam.... Tylko kuźwa ja nie chcę
                tych koszmarów, nie może mi się orgietka jakaś na ten przykład przyśnić?smile))
    • grubaska20 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:28
      mambula czym się, czym!smile
      a niedźwiedzisko ciągle okapca z ukrycia swoje futro..? hehewink ciagle
      podpalasz?
      • niedzwiedzica_sousie Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:36
        no niestety zdarza się, ale wylącznie w pracy.
        odkryłam zajebiste fajki: sundays fantasies. w ogóle nie śmierdzą, przysięgam,
        mają aromat tytoniu fajkowego, są całe ciemnobrązowe. polecam smile)
      • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:37
        czymię się jak na raziesmile
        • to-wlasnie-ja Re: mamba do raportu 21.11.06, 09:53
          Mamba w kazdym wiekszym kiosku dostaniesz pisemka z wzorami swetrow. Sama tak kilka kupilam. Czasem wloczka jest tak ciekawa , ze wystarczy zwykly prosty wzor. Zrob sobie dlugi , cieply golf smile
          • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:07
            no musi być długi, żeby zakryl mój wielki
            zad.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jak pomyślę, że może być
            jeszcze większy??????
            • to-wlasnie-ja Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:16
              Cicho, to zrob do biodersmile) Sama musze troche zrzucic i ni cholery nie idzie.
              • mamba30 Re: mamba do raportu 21.11.06, 10:23
                ano włąśnie... nie dość że uważałam swój zad za zbyt krągły, to jeszcze rzuciła
                palenie i to w zimę, gdzie się tyle od pory roku, ech....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka