reniatoja 09.12.06, 21:48 jestem już z moim chłopem. A poznałam go gdy miałam 15 lat i 9 miesięcy. Co znaczy, ze już grubo ponad połowę życia jestem z jednym facetem. Nie mogę w to uwierzyć. A nie dogadujemy się ostatnio ni chooya. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:55 ta zazwyczaj tak jest po 17 i pół roku,znam to z autopsji Odpowiedz Link
reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:01 mówisz? i keidy to mija? Dorobiliśmy się przez ten czas wspólnie dwojki dzieci, trzech św. p. chomików, kota, który zwiał i psa. Plus parę gratów i biletów płatniczych. A miłości jakoś nie widzę ostatnio, żeby kwitła czerwonych róż ogrodem. Nie wiem, nie mam najlepszego zdania o tym wszystkim. Ja siedzę na analu on na canal + i tyle, z tego dobrego, ze przynajmniej sie nie kłócimy. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:04 to już jakiś plus moj siedzi w anglii a ja w Polsce a i tak się kłócimy :0 Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: 17 i pół roku 09.12.06, 23:55 może to jeszcze nastroje poporodowe no i w ogóle nowy członek rodziny? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:58 no gratuluję!! podobno właśnie monogamia jest najbardziej seksowna heh;P a nie dogadujecie się, bo jesteście zmęczeni.. przy małym dziecku każdy związek chyba przeżywa regularne kryzysy tak czy inaczej -niezły wynik! Odpowiedz Link
khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:59 Ohooooo kolejna bijaca rekordy Bije poklony i nie dziw sie,ze sie nie dogadujecie w koncu macie w domu dorastajaca panne i mlodego kawalerawiec zmeczenie daje o sobie znac Odpowiedz Link
reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:02 niedługo ta panna bedzie miała tyle lat, co ja, gdy poznałam jej ojca ) ja pierdziele. Odpowiedz Link
khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:04 I ona pozna swojego mezczyzne, wtedy Ukochany Tatus odejdzie od canal+ odzieje szate wredneo ojca itp itd zacznie potencjalnego kandydata testowac, ingwilowac Wiesz co Reniu zaraz Ci cos wysle na e-mail wydrukuj odrazu kilkanascie stron,zeby Malz nie musial pozniej narzekac, ze nie ma kart testowych Odpowiedz Link
reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:07 a moja koleżanka słuchajcie. Więc moja koleżanka, która wygląda na 28 lat, ale ma 36, zostanie za siedem miesiecy babcią. Ja pierdole, normalnie nie wiem, nie wiem co powiedzieć. Znaczy fajnie itd, tylko ona na babcie tak wygląda i w ogóle się nadaje jak ja no nie wiem, na primabalerinę. Albo jak Łyżwiński na seks bombe, coś takiego szczupła laska odwalona zawsze w jakieś glany i obcisłe bluzeczki, hahaha i ona bedzie babcią aaaaaaaaa ))))))))))))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:10 wystarczy ze Julka urodzi w moim wieku a ja zostanę babcią w wieku 41 lat Odpowiedz Link
reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:12 no ta moja koleżanka urodziła córkę gdy miała niecałe 18, a jej córka teraz ma 18 lat (a wyglada na 15 hehehe), o mój boże, znam to dziewczątko odkąd miało 6 lat, a teraz moja kumpela bedzie babcią, to chyba jakis sen Odpowiedz Link
khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:11 Moja babcia jedyna jaka mi zostala ma okolo 80-tki, mowi,ze sie slupma do cerkwii perfumami, gotuje przepyszne zupki wege dla mnie, zawsze ma w baryku martini dla mnie i jest kochana najukochansza choc czasami doprowadza mnie do szalu wiec ja jako staromodna dzidzia powiem,ze wole takie babcie niz te MODERN Odpowiedz Link