Dodaj do ulubionych

17 i pół roku

09.12.06, 21:48
jestem już z moim chłopem. A poznałam go gdy miałam 15 lat i 9 miesięcy. Co
znaczy, ze już grubo ponad połowę życia jestem z jednym facetem. Nie mogę w
to uwierzyć. A nie dogadujemy się ostatnio ni chooya.
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:55
      ta zazwyczaj tak jest po 17 i pół roku,znam to z autopsji wink
      • reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:01
        mówisz? i keidy to mija?

Dorobiliśmy się przez ten czas wspólnie dwojki dzieci, trzech św. p. chomików,
        kota, który zwiał i psa. Plus parę gratów i biletów płatniczych. A miłości
        jakoś nie widzę ostatnio, żeby kwitła czerwonych róż ogrodem. Nie wiem, nie mam
        najlepszego zdania o tym wszystkim. Ja siedzę na analu on na canal + i tyle, z
        tego dobrego, ze przynajmniej sie nie kłócimy.
        • aasiula1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:04
          to już jakiś plus smile moj siedzi w anglii a ja w Polsce a i tak się kłócimy :0
        • niedzwiedzica_sousie Re: 17 i pół roku 09.12.06, 23:55
          może to jeszcze nastroje poporodowe no i w ogóle nowy członek rodziny? smile
    • grubaska20 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:58
      smile no gratuluję!! podobno właśnie monogamia jest najbardziej seksowna heh;P
      a nie dogadujecie się, bo jesteście zmęczeni.. przy małym dziecku każdy związek
      chyba przeżywa regularne kryzysywink
      tak czy inaczej -niezły wynik!big_grin
    • khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 21:59
      Ohooooo kolejna bijaca rekordybig_grinbig_grinbig_grin Bije poklony big_grinbig_grin
      i nie dziw sie,ze sie nie dogadujecie w koncu macie w domu dorastajaca panne i
      mlodego kawalerasmilewiec zmeczenie daje o sobie znacbig_grin
      • reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:02
        niedługo ta panna bedzie miała tyle lat, co ja, gdy poznałam jej ojca wink) ja
        pierdziele.
        • khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:04
          I ona pozna swojego mezczyzne, wtedy Ukochany Tatus odejdzie od canal+ odzieje
          szate wredneo ojca itp itd zacznie potencjalnego kandydata testowac, ingwilowac
          big_grin Wiesz co Reniu zaraz Ci cos wysle na e-mailbig_grin wydrukuj odrazu kilkanascie
          stron,zeby Malz nie musial pozniej narzekac, ze nie ma kart testowych big_grin
          • reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:07
            a moja koleżanka słuchajcie. Więc moja koleżanka, która wygląda na 28 lat, ale
            ma 36, zostanie za siedem miesiecy babcią. Ja pierdole, normalnie nie wiem, nie
            wiem co powiedzieć. Znaczy fajnie itd, tylko ona na babcie tak wygląda i w
            ogóle się nadaje jak ja no nie wiem, na primabalerinę. Albo jak Łyżwiński na
            seks bombe, coś takiego smile szczupła laska odwalona zawsze w jakieś glany i
            obcisłe bluzeczki, hahaha i ona bedzie babcią aaaaaaaaa smile)))))))))))))
            • aasiula1 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:10
              wystarczy ze Julka urodzi w moim wieku a ja zostanę babcią w wieku 41 lat smile
              • reniatoja Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:12
                no ta moja koleżanka urodziła córkę gdy miała niecałe 18, a jej córka teraz ma
                18 lat (a wyglada na 15 hehehe), o mój boże, znam to dziewczątko odkąd miało 6
                lat, a teraz moja kumpela bedzie babcią, to chyba jakis sen smile
            • khaki3 Re: 17 i pół roku 09.12.06, 22:11
              Moja babcia jedyna jaka mi zostala ma okolo 80-tki, mowi,ze sie slupma do
              cerkwii perfumami, gotuje przepyszne zupki wege dla mnie, zawsze ma w baryku
              martini dla mnie i jest kochana najukochansza choc czasami doprowadza mnie do
              szalubig_grin wiec ja jako staromodna dzidzia powiem,ze wole takie babcie niz te
              MODERN big_grinbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka