Dodaj do ulubionych

Mam trzech szefow

15.12.06, 09:51
obowiazki dwoch i pol pracownikow, jedna pensyjke. Pierdole to!
Przepraszam, musialam sie wyzyc!!
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:53
      Głask. JAkieś szanse na zmianę tego stanu rzeczy?
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:57
        nie bardzo, z wielu wzgledow. Czasami juz nie wytrzymuje. Pomijam fakt, ze dwoch
        szefow samo sie mianowalo na to stanowisko. Generalnie staram sie miec do tego
        stosunek seksualny, ale dzisiaj juz nie wytrzymalam
    • niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:54
      ha ha smile))
      ciesz się, że możesz wstać od biurka i wysikać się w kiblu w przeciwieństwie do
      kasjerek biedronki smile)
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:58
        mowisz? Wczoraj wysikalam sie o 15:30, bo dziubalam pieprzone zestawienie na cito
        • niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:02
          mój ty biedaku...
          ale to jednak sytuacja wyjątkowa
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:09
            no tak... czasem zabieram robote do domu i dziubie w domu. No kurde, przy czasem
            niezlej ilosci "wszystko na cito" sie nie wyrabiam. Do dupy pracownik ze mnie smile
            Ale serio... zwolnili jedna osobe, druga odeszla sama i ja przejelam ich
            obowiazki + swoje. No i czasem wsiadam. I tak bym sie chciala zwolnic, znalezc
            sobie cos innego, albo przebiedowac pare miesiecy (albo i lat) robiac przy
            swojej maciupinkiej dzialalnosci. Ale dziecka mi sie zachcialo, no i... musze
            sie jeszcze troche przemeczyc. Dzisiaj mam po prostu slabszy dzien
            • niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:37
              to znaczy jakie są aktualne plany zawodowe w kontekście "dziecka mi się zachciało"?
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:50
                tutaj mam umowe na czas nieokreslony, a wiec spokojnie moge isc na macierzynski
                i laskawie mi za to zaplaca. Gdybym teraz odeszla to nie sadze, zebym w innej
                firmie na dzien dobry dostala umowe na czas nieokreslony, a jesli nawet, to nie
                fair wobec nowej firmy byloby zachodzic w ciaze zaraz po zatrudnieniu. A z
                wlasnej dzialalnosci, ktora nie mam czasu ani sily rozkrecic na tyle zeby mi
                przynosila dochody za cholere nie wyzyje, nie oplace, nie nakarmie dzieciecia.
                No i musze sie meczyc. I naprawde staram sie raczej ze stoickim spokojem
                przyjmowac wszystkie citowki i hasla typu: sciagnij od nich info i 200 adresow
                mailowych. Po prostu, jesli nie jest to polecenie mojego jedynego (na papierze)
                szefa, to albo to zrobie w wolnej chwili, albo powiem, zeby sie samozwanczy szef
                pocalowal w dupe (no moze ciut ladniej), albo nic nie mowie i to sobie lezy do
                czasu, az sie za to zabiore (takie cito smile) Dzisiaj mam slabszy dzien i chwile buntu
                • niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 12:09
                  no tak, rozumiem, też tak miałam. no to nic ci nie pozostaje, tylko cyk,
                  zachodzić szybciutko i bobaska wychowywać! smile
    • edka-schizofredka a ty jak zawsze od rana o seksie :PPP... 15.12.06, 10:03
      pierdole, pierdole... wink
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: a ty jak zawsze od rana o seksie :PPP... 15.12.06, 10:16
        no a o czym niby? O czym tu pieprzyc? smile
    • mmagi dlaczego przeczytałam synów:O??? 15.12.06, 10:31

• kryzysowa_narzeczona75 Re: dlaczego przeczytałam synów:O??? 15.12.06, 10:51
        hehehe, nie strasz, bo sie zajade przy trojce smile
    • monalisa.pl ja mam dwóch i dołaczam sie do Twojego postu:-( 15.12.06, 10:42

• lajton Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:52
      Oj, Kryzysowa, dołek widzę Cie dopadł.
      Spoko, jutro sobota. Nie zabieraj tylko roboty do domu.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:53
        no wlasnie bede musiala. Zesz kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        Dobijcie mnie smile))
        • lajton Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:55
          No co Ty? Goopia jezdes? na cholere ja bierzesz?? Nie moze do poniedzialku odlezec?
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 12:07
            nie moze, ale pierdole. Bunt na pokladzie. Niczego do chaty nie biere! smile)
    • dziewice Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 11:05

witaj w klubie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka