kryzysowa_narzeczona75 15.12.06, 09:51 obowiazki dwoch i pol pracownikow, jedna pensyjke. Pierdole to! Przepraszam, musialam sie wyzyc!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:53 Głask. JAkieś szanse na zmianę tego stanu rzeczy? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:57 nie bardzo, z wielu wzgledow. Czasami juz nie wytrzymuje. Pomijam fakt, ze dwoch szefow samo sie mianowalo na to stanowisko. Generalnie staram sie miec do tego stosunek seksualny, ale dzisiaj juz nie wytrzymalam Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:54 ha ha )) ciesz się, że możesz wstać od biurka i wysikać się w kiblu w przeciwieństwie do kasjerek biedronki ) Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 09:58 mowisz? Wczoraj wysikalam sie o 15:30, bo dziubalam pieprzone zestawienie na cito Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:02 mój ty biedaku... ale to jednak sytuacja wyjątkowa Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:09 no tak... czasem zabieram robote do domu i dziubie w domu. No kurde, przy czasem niezlej ilosci "wszystko na cito" sie nie wyrabiam. Do dupy pracownik ze mnie Ale serio... zwolnili jedna osobe, druga odeszla sama i ja przejelam ich obowiazki + swoje. No i czasem wsiadam. I tak bym sie chciala zwolnic, znalezc sobie cos innego, albo przebiedowac pare miesiecy (albo i lat) robiac przy swojej maciupinkiej dzialalnosci. Ale dziecka mi sie zachcialo, no i... musze sie jeszcze troche przemeczyc. Dzisiaj mam po prostu slabszy dzien Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:37 to znaczy jakie są aktualne plany zawodowe w kontekście "dziecka mi się zachciało"? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:50 tutaj mam umowe na czas nieokreslony, a wiec spokojnie moge isc na macierzynski i laskawie mi za to zaplaca. Gdybym teraz odeszla to nie sadze, zebym w innej firmie na dzien dobry dostala umowe na czas nieokreslony, a jesli nawet, to nie fair wobec nowej firmy byloby zachodzic w ciaze zaraz po zatrudnieniu. A z wlasnej dzialalnosci, ktora nie mam czasu ani sily rozkrecic na tyle zeby mi przynosila dochody za cholere nie wyzyje, nie oplace, nie nakarmie dzieciecia. No i musze sie meczyc. I naprawde staram sie raczej ze stoickim spokojem przyjmowac wszystkie citowki i hasla typu: sciagnij od nich info i 200 adresow mailowych. Po prostu, jesli nie jest to polecenie mojego jedynego (na papierze) szefa, to albo to zrobie w wolnej chwili, albo powiem, zeby sie samozwanczy szef pocalowal w dupe (no moze ciut ladniej), albo nic nie mowie i to sobie lezy do czasu, az sie za to zabiore (takie cito ) Dzisiaj mam slabszy dzien i chwile buntu Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 12:09 no tak, rozumiem, też tak miałam. no to nic ci nie pozostaje, tylko cyk, zachodzić szybciutko i bobaska wychowywać! Odpowiedz Link
edka-schizofredka a ty jak zawsze od rana o seksie :PPP... 15.12.06, 10:03 pierdole, pierdole... Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: a ty jak zawsze od rana o seksie :PPP... 15.12.06, 10:16 no a o czym niby? O czym tu pieprzyc? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: dlaczego przeczytałam synów:O??? 15.12.06, 10:51 hehehe, nie strasz, bo sie zajade przy trojce Odpowiedz Link
lajton Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:52 Oj, Kryzysowa, dołek widzę Cie dopadł. Spoko, jutro sobota. Nie zabieraj tylko roboty do domu. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:53 no wlasnie bede musiala. Zesz kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dobijcie mnie )) Odpowiedz Link
lajton Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 10:55 No co Ty? Goopia jezdes? na cholere ja bierzesz?? Nie moze do poniedzialku odlezec? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Mam trzech szefow 15.12.06, 12:07 nie moze, ale pierdole. Bunt na pokladzie. Niczego do chaty nie biere! ) Odpowiedz Link