morfeusz_1 12.01.07, 18:34 "Szedł facet po polu nagle spotkał diabła... Jak mu zapierdolił to mu czapka spadła" the end *mam zły dzień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Fraszka 12.01.07, 18:36 no to wyżyj się twórczo, dobrze Ci idzie )) btw. komu mam wpieprzyć za Twój zły dzień?? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 12.01.07, 18:40 baba_krk napisała: > no to wyżyj się twórczo, dobrze Ci idzie )) > > btw. komu mam wpieprzyć za Twój zły dzień?? mogłabyś takiemu jednemu chujlo jiglesjasofi e tam,...szkoda słów Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 12.01.07, 18:51 baba_krk napisała: > nie smutaj Morfik > jakby co to ręka w pogotowiu i z otwartej z liścia w karczycho,a jak trza będzię to z żółwia poprawić,prawisz ...no może masz rację,hm *mam zły dzień Odpowiedz Link
baba_krk Re: Fraszka 12.01.07, 18:56 pomyśl, że ja dodatkowo na wyposażeniu mam długie paznokcie, którymi mogę mocno podrapać DDD damy radę Morfik )) Odpowiedz Link
alpepe Re: Fraszka 12.01.07, 18:36 i żałujesz, że to nie jest fraszka autobiograficzna, bo by ci ulżyło,co? Odpowiedz Link
tinky.winky Re: Fraszka 12.01.07, 18:38 ej no fajnie, ale kto zapierdolił komu, bo z tekstu nie wynika to jednoznacznie.. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 12.01.07, 18:41 widokzmarsa napisał: > komu spadła czapka? temu facetu czy diabłu? "Na dwoje babka wróżyła... Albo świnka albo kiła" *mam dziś zły dzień Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 13.01.07, 00:27 a w dupie to dzisiaj mam niech ci będzie trójwiersz Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 13.01.07, 00:39 zycie mi zaszkodziło i szczur z ostrym zespołem niedopchnięcia zwany tzw pieskiem preriowym lub świnką ryjówką we firmie - szkoda słów Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 13.01.07, 00:52 tjaa,weź się wpisuj w jednym wątku a nie skaczesz jak ropucha po kilkunastu, pierdolca dostaję przez Ciebie Gdzie masz Pietrka zawsze się szlajał za tobą,to nawet się podejrzane robi w/g mnie,ale ja tam zazdrosny to jestem o piwo,nie takie rzeczy przerabiałem ehe ehe Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Fraszka 13.01.07, 00:56 a ty mi nie dyktuj,pójdę jak będę chciał - wolnoć tomku w swoim domku o! Odpowiedz Link