Dodaj do ulubionych

jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta wódk

19.01.07, 22:21
a taaaaaka dooooobra, aaaaaaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • juleczka4 i vice versa hehe 19.01.07, 22:22

• lajton co chlejesz małpeczko? :)) 19.01.07, 22:25

• juleczka4 Cole tylko :(( 19.01.07, 22:28
          lajton napisała:

>
          • juleczka4 Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:28
            juleczka4 napisała:

> lajton napisała:
            >
            > >
            >
            >
            • lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:32
              no to trzeżwa jesteś jak smok!
              ja coli do wódy nie mogie, bo za szybko mi w łeb wchodzi
              • juleczka4 Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:33
                lajton napisała:

> no to trzeżwa jesteś jak smok!
                > ja coli do wódy nie mogie, bo za szybko mi w łeb wchodzi

stara , jam taka trzezwa jak i ty , tyle sie obuczałam ,że mi sie w głowie
                jebie masarycznie , jak bym miała banie
                • lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:34
                  no czytałam, a jakże!
                  jak przestane pisać to będzie znaczyło, że zwaliłam się z krzesła i Najmilszy
                  zawlókł mnie do wyra
                  • juleczka4 Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:36
                    lajton napisała:

> no czytałam, a jakże!
                    > jak przestane pisać to będzie znaczyło, że zwaliłam się z krzesła i Najmilszy
                    > zawlókł mnie do wyra

może Cie zgwałci??
                    ja dziś nawet nie moge na to liczyc wrrrrr i dobrze
                    • lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:43
                      nie, nie zgwałci, zj..ny gorzej ode mnie;?)
    • dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:23
      o yaaaaaaaaaaaaaa, ja sie chyba uwalilem atmosfera smile
      • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:26
        a ja bolsikiem
        boże, pływam,aaaa
        na kotleta nie przyszedłeś to Najmilszy zjadł
        • dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:45
          eh takie zycie smile

smacznego i oczywiscie na zdrowie smile
          • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:51
            ja bez kotleta dziś
            prawie nic nie zjadłam dnia dzisiejszego i wóda zawirowała ze hejjjj
            • dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:58
              jedz cos Kobieto bo chudniesz w oczach normalnie kurde, nie bedziesz miala
              sily pisac smile
              • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:01
                no co Ty! po wódce mam siłę jak hymen (czy jak go tam nazywali), heh
                • dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:02
                  orko takze sie trzymal smile, no ale normalnie jadla bys cos bo niedlugo to normalnie
                  ja sam juz nie wiem normalnie sad
                  • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:03
                    zjadłam pyrki z ziołami dziś
                    i kapusty kiszonej
                    no i tej wódki
                    i herbaty miętowej
                    jutro się pozbieram
                    • dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:51
                      hmmm to ja moge Cie karmic smile
      • veeto1 Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:27
        No nie, czy naprawdę wszyscy tu dziś są w stanie wskazującym?
        • lajton przyznaję się bez bicia, ale błogoooooooooo 19.01.07, 22:27

• dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:46
          ciezko powiedziec smile

lub

trudno powiedziec smile
    • pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:30
      czysta? wink) i nawza Lajtonie i nawza..kiedy tu przyjedziesz zebym cie mogla po
      lesie przegonic? wink))
      • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:31
        no czysta, a jakże!
        a przegoń mnie, przegoń, ostatnio rosnę w siłę na siłowni, więc poczekaj Kochana
        kto kogo przegoni! wink
        • pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:35
          ale chociaz z lodem?
          na silownie?? do diabla!! musze sie z basenem chyba zaprzyjaznic na nowo;-DD
          • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:43
            zimną herbata miętowa popijam (to nie jest profanacja wódki?)
            ja na siłownię muszę, bo wtedy twarde udka mam, hihi
            • pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:46
              nie znam takiego slowa jak profanacja wodki;-D wazne ze wchodzi;-DDD
              4 lata szkoly podstawowej w klasie sportowej (lat temu hoho a moze i jeszcze
              wiecej) i uda dalej mam twarde jak sportowiec..;-(( a marza mi sie takie
              nieumiesnione..wiotkie i wogle.. czlowiek byl mlody i goopiwink)
              • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:50
                no to co do tej wódki to sie zgadzambig_grin
                Ty mi wyglądasz na typ sportówy i myślałam, że mię pochwalisz! udka to ja mam
                wiotkie jak nic nie robię i bałdzo mi z tym źle, dlatego zasuwam z ciężarami

Najmilszy normalnie do wyrka sie położył, zwariował chiba! w piątkowy wieczór
                (to tak na marginesie)
                • pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:54
                  no cos Ty!! ja jako ekslekkoatleta bez wiekszych sukcesow z powodoow o ktorych
                  nie smiem tu wspominac mam wstret do sportu jako takiego!! ze sportu to lubie
                  dluuugie spacery, basen ewentualnie i ewentualnie znowu to o czym mowic nie
                  mogie bo skromnosc sznuruje mi usta;-DDD
                  ale chwale inicjatywe Kolezanko Lajtonie!!! zostanie to Pani zapisane w
                  stosownych almanachach!!! brawo brawo!!
                  p.s. mój gra w super wazna strzelanke na plejstejszon.. ech chlopy!!!!
    • maretina Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:44
      wodka dobra? fuuuujsmile
      • lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:47
        się nie znasztongue_outP
        wink
    • mmagi zostałas zakfffalikoffffana na odwyk:-) 19.01.07, 23:13

• lajton bez orzeczenia sądu nie zmusicie mnie! ;-) 19.01.07, 23:17

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka