lajton 19.01.07, 22:21 a taaaaaka dooooobra, aaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:28 juleczka4 napisała: > lajton napisała: > > > > > Odpowiedz Link
lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:32 no to trzeżwa jesteś jak smok! ja coli do wódy nie mogie, bo za szybko mi w łeb wchodzi Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:33 lajton napisała: > no to trzeżwa jesteś jak smok! > ja coli do wódy nie mogie, bo za szybko mi w łeb wchodzi stara , jam taka trzezwa jak i ty , tyle sie obuczałam ,że mi sie w głowie jebie masarycznie , jak bym miała banie Odpowiedz Link
lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:34 no czytałam, a jakże! jak przestane pisać to będzie znaczyło, że zwaliłam się z krzesła i Najmilszy zawlókł mnie do wyra Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:36 lajton napisała: > no czytałam, a jakże! > jak przestane pisać to będzie znaczyło, że zwaliłam się z krzesła i Najmilszy > zawlókł mnie do wyra może Cie zgwałci?? ja dziś nawet nie moge na to liczyc wrrrrr i dobrze Odpowiedz Link
lajton Re: Sorry ,Pepsi :) 19.01.07, 22:43 nie, nie zgwałci, zj..ny gorzej ode mnie;?) Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:23 o yaaaaaaaaaaaaaa, ja sie chyba uwalilem atmosfera Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:26 a ja bolsikiem boże, pływam,aaaa na kotleta nie przyszedłeś to Najmilszy zjadł Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:45 eh takie zycie smacznego i oczywiscie na zdrowie Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:51 ja bez kotleta dziś prawie nic nie zjadłam dnia dzisiejszego i wóda zawirowała ze hejjjj Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:58 jedz cos Kobieto bo chudniesz w oczach normalnie kurde, nie bedziesz miala sily pisac Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:01 no co Ty! po wódce mam siłę jak hymen (czy jak go tam nazywali), heh Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:02 orko takze sie trzymal , no ale normalnie jadla bys cos bo niedlugo to normalnie ja sam juz nie wiem normalnie Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:03 zjadłam pyrki z ziołami dziś i kapusty kiszonej no i tej wódki i herbaty miętowej jutro się pozbieram Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 23:51 hmmm to ja moge Cie karmic Odpowiedz Link
veeto1 Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:27 No nie, czy naprawdę wszyscy tu dziś są w stanie wskazującym? Odpowiedz Link
dziewice Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:46 ciezko powiedziec lub trudno powiedziec Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:30 czysta? ) i nawza Lajtonie i nawza..kiedy tu przyjedziesz zebym cie mogla po lesie przegonic? )) Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:31 no czysta, a jakże! a przegoń mnie, przegoń, ostatnio rosnę w siłę na siłowni, więc poczekaj Kochana kto kogo przegoni! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:35 ale chociaz z lodem? na silownie?? do diabla!! musze sie z basenem chyba zaprzyjaznic na nowo;-DD Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:43 zimną herbata miętowa popijam (to nie jest profanacja wódki?) ja na siłownię muszę, bo wtedy twarde udka mam, hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:46 nie znam takiego slowa jak profanacja wodki;-D wazne ze wchodzi;-DDD 4 lata szkoly podstawowej w klasie sportowej (lat temu hoho a moze i jeszcze wiecej) i uda dalej mam twarde jak sportowiec..;-(( a marza mi sie takie nieumiesnione..wiotkie i wogle.. czlowiek byl mlody i goopi) Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:50 no to co do tej wódki to sie zgadzam Ty mi wyglądasz na typ sportówy i myślałam, że mię pochwalisz! udka to ja mam wiotkie jak nic nie robię i bałdzo mi z tym źle, dlatego zasuwam z ciężarami Najmilszy normalnie do wyrka sie położył, zwariował chiba! w piątkowy wieczór (to tak na marginesie) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:54 no cos Ty!! ja jako ekslekkoatleta bez wiekszych sukcesow z powodoow o ktorych nie smiem tu wspominac mam wstret do sportu jako takiego!! ze sportu to lubie dluuugie spacery, basen ewentualnie i ewentualnie znowu to o czym mowic nie mogie bo skromnosc sznuruje mi usta;-DDD ale chwale inicjatywe Kolezanko Lajtonie!!! zostanie to Pani zapisane w stosownych almanachach!!! brawo brawo!! p.s. mój gra w super wazna strzelanke na plejstejszon.. ech chlopy!!!! Odpowiedz Link
maretina Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:44 wodka dobra? fuuuuj Odpowiedz Link
lajton Re: jesssu, jak ja Was kocham po prostu no:) i ta 19.01.07, 22:47 się nie znaszP Odpowiedz Link