aasiula1 12.02.07, 22:15 podoba mi się zróznicowanie. Nie wszystkim widać chodzi o dużą kasę, czasem też idzie o własny, ciekawy styl kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53581,3908177.html?i=9 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: fajne foty 12.02.07, 22:26 hehe pierwszy garnitur mialem z bazarku za hmmm cos pewnie kolo 400 zl i przeszedlem w nim wszystkie rozmowy kwalifikacyjne wyslalem moze 4 razy cv 3 prace ogolnie to ludzie fiksuja na punkcie ciuchow przyklad, gdy jestem w skafandze to czasem laska z pracy wstydzi sie ze mna isc z przystanku do firmy )))) mialem taka akcje spojrzala na mnie tak ze myslalem ze sam nie wiem, ale niemilo sie poczulem no i oczywiscie czapkers za dwa dychacze jak ze smietnika i jest jazda aha skafander byl za 7 dychaczy w promocji i jest de best no a jak jestem w jakims gachu tegez to laski o nie poznalam cie sramtamdamtam phi mozna myslec co sie chce, ale wiele mozna sie dowiedziec o ludziach na podstawie roznych takich i owakich sytuacji Odpowiedz Link