dzikoozka 28.02.07, 14:16 matko jak mi się chceeeeeeeee. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 14:35 a Ty jestes z grupy deklarującej niepalenie czy niejedzenie czy z obu??? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 14:37 tej z grupy niejedzenia Kuźwa ciekawe jak tym niepalącym idzie Odpowiedz Link
sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 28.02.07, 14:39 a ile już lat się odchudzasz ? ;-p ja bym sobie zjadła ciepły chlebuś z chrupiącą skórką i np wędzonym serkiem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 28.02.07, 14:40 nie odchudzam sie tylko nie jem słodyczy...od przedwczoraj Odpowiedz Link
sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.02.07, 14:42 oooooo to długo pierwsza faza najgorsza, u mnie samo niejedzenie słodyczy nie wystarcza niestety no ale nie mozna mieć wszystkiego, ważne że chociaż jestem obłędnie mądra i piękna hahahaha Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 28.02.07, 14:47 no jak jestes już piękna to po co Ci się odchudzać???? D Odpowiedz Link
sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 28.02.07, 14:50 hahahhaha ogólnie rzecz biorąc muszę sie pilnować bo genetycznie ciągnie mnie do bycia wiejską babą a nie kruchą kobietką Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 28.02.07, 15:06 wiejskie baby też sa piękne, taka Jagna na ten przykłąd Odpowiedz Link
lajton Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 16:09 postanowiłam nie jeść tego całego slodkiego gówna i jestem najnieszczęśliwszą kobietą na świecie i po co mi to?? ano po to, żeby nie faszerować już się tym syfem i lepiej mi z tym nie jest, buuu Odpowiedz Link