Dodaj do ulubionych

Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

28.02.07, 14:16
matko jak mi się chceeeeeeeee.
Obserwuj wątek
    • sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 14:35
      a Ty jestes z grupy deklarującej niepalenie czy niejedzenie czy z obu??? smile
      • dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 14:37
        tej z grupy niejedzenia
        Kuźwa ciekawe jak tym niepalącym idzie
        • sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 28.02.07, 14:39
          a ile już lat się odchudzasz ? ;-p
          ja bym sobie zjadła ciepły chlebuś z chrupiącą skórką i np wędzonym serkiem
          • dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 28.02.07, 14:40
            nie odchudzam sie tylko nie jem słodyczy...od przedwczoraj
            • sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 28.02.07, 14:42
              oooooo to długo smile pierwsza faza najgorsza, u mnie samo niejedzenie słodyczy nie
              wystarcza niestety no ale nie mozna mieć wszystkiego, ważne że chociaż jestem
              obłędnie mądra i piękna hahahaha
              • dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 28.02.07, 14:47
                no jak jestes już piękna to po co Ci się odchudzać???? big_grinD
                • sjena1 Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 28.02.07, 14:50
                  hahahhaha smile
                  ogólnie rzecz biorąc muszę sie pilnować bo genetycznie ciągnie mnie do bycia
                  wiejską babą a nie kruchą kobietką
                  • dzikoozka Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 28.02.07, 15:06
                    wiejskie baby też sa piękne, taka Jagna na ten przykłąd
    • lajton Re: Słodkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.02.07, 16:09
      postanowiłam nie jeść tego całego slodkiego gówna i jestem najnieszczęśliwszą
      kobietą na świecie
      i po co mi to??

ano po to, żeby nie faszerować już się tym syfem
      i lepiej mi z tym nie jest, buuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka