reniatoja Re: Wiśniewski powinien się puknąć 02.03.07, 08:00 Ale z drugiej strony Fabienne, Xavier i Etienette mogliby sie czuc niesprawiedliwie potraktowani przez ojca, gdyby teraz ich bratu dal na imiè np Piotrek albo Marek. Sprawiedliwa kara nalezy sie kazdemu niewinnemu. Odpowiedz Link
aguszak Re: Prasa donosi 02.03.07, 13:22 o żeszszsz... nawet sobie dziewczyna nie odpoczęła za dobrze po ciąży i połogu... jak tak czytam kolejne newsy o nich, to nawet ich trochę mi jest żal, a najbardziej tych dzieci, bo rówieśnicy będą okrutni i napewno nie raz będą wyśmiewane z powodu egzotycznych imion. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Prasa donosi 02.03.07, 13:29 mi jest żal tej laski, zapatrzona w wiśniewskiego na maksa, narodzi mu dzieciorów a on ją kopnie w zad i tyle. Odpowiedz Link
lajton Re: Prasa donosi 02.03.07, 13:26 Patrzę na tę Anię i jej nie poznaję. Pamiętam ją z szansy na sukces. Wyszła skromna dziewczyna i zaśpiewała "Pamiętasz była jesień". Byłam pod wrażeniem wykonania. Potem widując ją w chórkach myślałam, że dziewczyna dobrze kombinuje i kariera może jej pisana. A dzisiaj, gdy widzę ją z tym Wiśniewskim, to ręce mi opadają. I jeszcze ten czerwony łeb. Fuj. Odpowiedz Link
aguszak Re: Prasa donosi 02.03.07, 13:31 Tak samo sobie o niej czasem myślę... teraz próbuje równać do mylnie pojmowanego luzu i prostactwa (jakże to inaczej określić) pana W. A takie fajne, wrażliwe dziewcze z niej było... Odpowiedz Link
lajton Re: Prasa donosi 02.03.07, 14:09 właśnie. widziałam ją raczej w klimatach ani dąbrowskiej itp. a tu taka mało miła niespodzianka. przewróciło się w głowie dziewczęciu, Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Prasa donosi 02.03.07, 13:35 niezły cwaniak, cały czas w mediach przy takim żenującym poziomie muzyki. Wie co robi Odpowiedz Link
sjena1 ciekawe co wymyślą dla dziewczynki :) 02.03.07, 13:38 ten falco nie tylko egzotyczny ale niezbyt przyjemnie brzmiący, dwodzi pewnym niespełnionym potrzebom rodziców, ale to i tak wszystko sprawa gustu Odpowiedz Link
six_a Re: Prasa donosi 02.03.07, 14:11 niedawno w szkle było, że najlepsze imię dla chłopca to teraz: układ, a dla dziewczynki: dymisja Odpowiedz Link
dr.verte Re: Prasa donosi 02.03.07, 17:22 six_a napisała: > niedawno w szkle było, że najlepsze imię dla chłopca to teraz: układ, a dla > dziewczynki: dymisja a ja bym proponował Rospuda Odpowiedz Link