Dodaj do ulubionych

czujecie wiosnę?

• alpepe Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:48
      wiosnę, nie, mdłości.
      • sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:49
        ty to masz najlepiej ;-/
        • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:50
          a Ty Sjena co czujesz? zwierz się , nie pożałujeszsmile
          • sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:51
            w obecnej chwili opada ze mnie wkurwienie na kleżanke z biura, jakis mam mózg
            przytłumiony tym jeszcze smile
            • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:52
              oj, baby potrafią wqurwić
              zawsze chciałam pracować z facetami
              i mam, dwa oblechy w pokoju, heheh
              • sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:56
                a ja mam oryginalną koleżanką, cierpi na jakies zaburzenie, sama nie wiem jak to
                zdiagnozować, potrafi się zawiesić, w tym czasie powtarza jakies słowa
                niezroumiałe i wykonuje serię powtarzanych ruchów jak obroty na krześle bądż
                unoszenie nogi, jest niezmiernie dziwna, sztywna dzika,chodzi jakby na
                baczność, nie jest świadoma swoich zawieszeń, wpusciała klienta na moje biurko i
                se tam siedział ja pierd.ole przy moich paierach i jeszcze go samego zostawiała
                (taki stan zastałam), nie wie dziewczyna co robi
                • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:59
                  eee, to wesoło masz. mnie takie sytuacje bawią. nie wiem tylko ile dałabym radę
                  wytrzymać z takim dziwiakiem. chyba burknęłabym od niechcenia, że pierdolnięta
                  jest w sam środek czoła albo co.
                  a na uspokojenie bierzesz? bo ja ostatnio serwuję Najmilszemu takie ziółka przed
                  wyjściem do pracy i teraz wracając do domu mówi: "nawet tak źle nie było". bo
                  wcześniej mówił: " ale ch.jówka".
                  polecamwink))
                  • sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:03
                    ogólnie nie lubię sie uspokajać smile a co pijacie?
                    dziewczyna jest chora i musiała mieć hardcorowe dzieciństwo sama nie wiem, coraz
                    gorzej z nią, często mówi do siebie, rozmawia z tekstem w komputerze+pełna
                    mimika, uczy się wypowiedzi na pamięć, szok
                    • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:16
                      my nie, Jemu zapodaję. takie jakieś tabletki ziołowe. od jego Mamy dostaliśmybig_grin
                      Twoja koleżanka ma jakieś zaburzenia, ale z Twojego opisu wnioskuję, że nie jest
                      niebezpieczna dla otoczenia. za to męcząca.
                      sama z nią siedzisz? czy jeszcze jakies towarzystwo macie?
                      • sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:28
                        towarzystwo ogólnie jest smile ale do tegoż biura tylko my dwie jestesmy przypisane
                        smile z koleżanka uważamy ze może gdyby jakis facet ją wziął w obroty to by się jej
                        polepszyło smile
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:49
        mdłości z miłości?
      • dzikoozka Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:53
        zagryź suchą bułką.
      • aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:02
        alpepe napisała:

> wiosnę, nie, mdłości.

Czyżby to była ta fajna tajemnica? smile
        Mam gratulować??
    • lajton bo ja nie 28.03.07, 09:49
      bo nie mam nowych butów
      nie zmieniłam garderoby swej na jaśniejszą
      nie założyłam jeszcze mojej nowej spódniczki kupionej qrwa na przywitanie wiosny
      i takie tam inne
      ja tam zimuję dalej, pieprzę wiosnę
    • mmagi Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:51
      nieeeeeeetongue_out
      wkurwasuspicious
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:53
        oooo, to tak jak jasmile
        w kupie raźniej
    • dzikoozka Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:53
      czuję czuje.
      cieplej, i można na spacery po robocie chodzić, bo jasno.
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:55
        ja wyciągnęłam wczoraj zjebanego pracą Najmilszego na spacer
        skończyliśmy w galerii przy zakupie garnituru
        d.pa nie wiosna

ależ ja się brzydko wyrażam, chyba c"iśnienie wiosenne" mnie dopada
    • vandikia yes yes yes 28.03.07, 09:54
      czuje czuje smile powietrze pachnie inaczej, slonce grzeje plecy jak siadam w
      oknie smile koty leniwie sie opalają ehhh smile)))
      o garderobe sie nie martw, tez nic jeszcze nie zmienilam.. ani ciuhow, ani
      butow, tylko płaszczyk wiosenny - ale zeszłosezonowy i musze go uprac tak btw smile
      mam zaleglosci w zakupach, zblizaja sie porzadki swiateczne, ktore dzis
      zaczynam. no nic dodac nic ujac: wiosna..... marzec za oknem, maj w
      sercu smile)))))))
      • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 09:57
        aleś mnie zdołowała. musiałaś przypominać o porządkach świątecznych? bez serca
        jesteś wink
        ja też mam piękny płaszczyk wiosenny, ale do niczego mi nie pasuje i nie chcę go
        już. oddam w dobre ręcesmile
        • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:05
          zdolowalabys sie jakbys weszla do mojej kuchni hehehe
          moj juz nie taki piekny, ale bardzo go lubie, kremowy, dopasowany, fajnie
          skrojony wink)) musze isc do fryzjera, kupic buty, kupic sobie bluzeczki, tyle
          przyjemnosci i jak tu sie nie cieszyc? wink
          • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:14
            mnie wczoraj Najmilszy zaproponował, że ten piękny sweterek, co go widać na
            wystawie, może kupić.
            taki gruby był, na zimę!
            o bluzeczkach nic nie wspominał.
            • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:34
              hyhyhyhy faceci sie nie znaja wink)))
              moze sobie buciki dzis kupie. widzialam fajne ma katie holmes hahahaha moze
              sobie takie strzele i bede jak gwiazda holiłód tongue_outP
              • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:36
                dasz linka?
                też chcę być gwiazdą, a cosmile
                • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:39
                  jak obiecasz, ze sie nie bedziesz smiac smile))
                  • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:39
                    juz spoważniałam.
                    wal!
                    • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:40
                      www.pudelek.pl/artykul/2430/dlaczego_katie_nie_zostawi_tomahehe
                      • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:43
                        kocham Cię big_grinDD
                        • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:47
                          ja siebie tez kocham smile)))))))
                          hyhyhy
                          • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:49
                            nie śmiałam się, naprawdę. letko usmiechnęłam.
                            buciory zabawne, słodkie.
                            • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:51
                              to teraz zgadnij co powiedział na nie tico.
                              i mysle, ze pomyslam podobnie jak Ty
                              o niewierni !!! wink))
                              • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:57
                                nie mmam pojęcia.
                                ale buty zabawne.
                                jeśli kobieta ubrałaby się do nich jak choinka - wyszłoby kiczowato.
                                jeśli ubiór będzie stonowany - będą fajnym akcentem.
                                • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:58
                                  powiedzial, ze wyszla w porannych pantoflach sad
                                  takiego hardkoru to sobie nie kupie, ale chcialabym cos takiego dziewczecego,
                                  moze nawet troche infantylnego, sama nie wiem smile))
                                  • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:01
                                    no tak, na papucie też byłby dobresmile
                                    teraz pełno podobnych w sklepach, taki trend.
                                    • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 11:02
                                      zaraz wyskocze i zobaczymy co natchniona tą pogawedka kupie smile)))
                                      • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:02
                                        no jak to co?
                                        czerwone papucie w fiflokiem wielkim z przodu!
                                        smile)
                                        • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 11:09
                                          zbaczając z glownego watku
                                          czy humor Ci sie polepszyl troszke? wink
                                          bo mi zawsze po pleceniu glupot sie polepsza big_grin
                                          • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:47
                                            vandikia napisała:

> czy humor Ci sie polepszyl troszke? wink

yes yes yes
                                            smile
                                            • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:07
                                              a ja kupilam pieknosciowe buciki smile)) ryłko, jak znajde to wkleje fote
                                              i byly takie jak zalinkowalam w innym sklepie, serio smile)) ale nie bylo mojego
                                              rozmiaru hehe smile
                                              • lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 15:13
                                                mam swoje ulubione od Rylko, ale niestety z poprzedniego sezonu i pewnie juz ich
                                                nie znajdę nigdziesad za późno się obudziłam
                                                daj fotę Twoich!
                                              • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:14
                                                E3KA7T z kolekcji rylko [ bo na str sa 3 do wyboru)
                                                www.rylko.pl/ daleko daleko są te moje sad
                                                • vandikia 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 15:18

• lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:15
                                                    fajne.
                                                    hm, może powinnam pomyśleć o takich? są troche lżejsze niż te, ktore sobie
                                                    wymyśliłam. przejrzę sobie jeszcze wszystkie.
                                                  • vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:17
                                                    sa super wygodne smile
                                                    zobaczymy czy mnie nie obetra smile
                                                  • lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:22
                                                    mnie ZAWSZE i WSZYSTKIE obcierają
                                                    wraz z nowymi butami kupuję zapas plastrów
                                                  • vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:23
                                                    denaturat trzeba wlac, albo nasikac hehehe
                                                  • lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:24
                                                    matkobosko, ale by capiło, hehehsmile))
                                                  • vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:27
                                                    podobno sposob naszych babć hehe
                                                    spadam, milego wieczorku smile
                                                  • lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:29
                                                    miłegosmile
                                                • aguszak Re: yes yes yes 28.03.07, 15:34
                                                  uuuffff... przebrnęłam! wink)) Już się czasem bałam, że wybrałaś jakieś
                                                  obciachowe, ale gust mamy jednak podobny, bo mi się bardzo podobają smile)) a ile
                                                  wybuliłaś?
                                                  • vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:35
                                                    no mimo ze kicz lubie to chyba az tak obciachowa nie jestem wink
                                                    niecale 200zł
    • nemo1968 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:16
      Pewnie, jest cudownie. Codziennie budzą mnie trele ptasie. I to wczesnie rano !
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:18
        Hm, też słyszę trele. Może tym zacznę się znowu cieszyć?
    • pszczolaasia Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:18
      nowink)
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:21
        to idźta fotografować jej pierwsze mgnienia! ale już!
        • pszczolaasia Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:23
          jak groźna no! nie kce mi sie psze Pani;-D kawe se pije na razie
          cieplutka..trzecia juz dzisiaj. ale cos sie postaram zrobic tym leniem,
          obiecuje;-D
          • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:27
            no dobrze. potulnie zaczekam.
            smile)
    • grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:52
      ooooo taaaak!smile
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:58
        opowiedz mi o tym cos więcejsmile))
        • grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:34
          a prosże cię bardzo! hehsmile
          - rano pijemy kawę przy uchulonym okniesmile zapach poranku..mmm!smile
          - walka z dzieckiem przy ubieraniu przed wyjściem jest krótsza i mniej zażarta
          hehetongue_out
          - w ogrodzie pojawiają kolejne kwiaty (a liście nie zgrabioneuncertain )
          a tak wogóle, to pisze to znad rolmopsa po kaszubsku i nie mogę wymieniać, ale
          jest tego trochę heh
          nienawidze śledzi!!! rolmopsy po kaszubsku?? ohyda, robię sobie jakąś krzywdęuncertain
          • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:47
            No bardzo pieknie. Zapach poranku wiosną ma coś w sobie, wiem, wiemsmile
            Ja nie umiem jakoś przestawić się na wiosenne ubieranie. Zakładam cały czas
            kilka warstw na siebie. Coś nie wychodzi mi to pożegnanie z zimą, której tak nie
            cierpię.
            A te śledzie to za karę? wink)
            • grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:55
              no właśnie nie wiem o co mi chodziuncertain sama je kupiłam, przywiozłam i sama
              żrę..uncertain no i że zagryzłam je ritter sportem z adwokatem, to ci nie powiem już,
              bo to jakąś poważniejszą już patologią trąci heheh;P
              no ja nostalgii za zimą nie czuję, tylko faktycznie nie wiadomo teraz jak sie
              ubierać, bo raz ciepło, za parę godzin zimno, w niektórych pomieszczeniach
              jeszcze grzeją, więc temperatura jest makabryczna, a w innych juz nie grzeją,
              więc jest jeszcze relatywnie zimnouncertain no ja też wolę teraz ubrać coś jeszcze na
              wierzch, więc luzwink
              • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 15:02
                hehe, to możemy sobie podać łapkę koleżanko. zagryzanie śledzi czekoladą to coś
                w moim stylu. ale ritter z adwokatem (%) potrzebuje zagrychy, więc śledź jak
                najbardziej jest na miejscu wink
                pod moim oknem dzieciaki latają w krótkich spodenkach i koszulkach, brrrr! matki
                kota mają, albo dzieciary same tak się wypuściły.
                • grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 15:16
                  jezu, nie!! mam nadzieję, że głupole małe same tak się zestroiły, bo przecież
                  jeszcze nie czas na krótkie. nawet miś uszatek ostatnio na mimi mówił, że za
                  szybko się wyletniając najłatwiej jest zachorować hehetongue_out
                  ej, no to mnie pocieszyłaś!smile bo myślałam, że to tylko ja jedna błąkam się po
                  świecie z udziwnionym "gustem kulinarnym" hehwink
    • aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:01
      Na razie z wiosny, to czuję przesilenie, ale idzie ku lepszemu... również
      lepszemu nastojowi smile))
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:02
        a ja doła załapuję, hahah.
        ale to normalka.
        • aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:15
          dołki są potrzebne, żeby potem mogła byc górka smile
          Ja też się właśnie z dołka wygrzebuję, bo nie chcę w nim siedzieć wink
    • katja_24 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 16:18
      Taksmile
      Nie chce sie chwalic, ale zlapalam pierwsza wiosenna opalenizne smile
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 16:23
        a Ty wysoko w górach mieszkasz czy jak?
    • gres81 ja raczej widze 29.03.07, 16:06
      kobiety zaczynaja z wielkimi dekolatmi chodzic i coraz czesciej zmieniaja
      spodnie na spodnice.tyle zaobserwowałem na miescie.
      • lajton Re: ja raczej widze 29.03.07, 16:54
        a cieplej odrobine Ci nie jest? i "zieleniej"? i co tam jeszcze ze sobą wiosna
        przynosi, hę?
        • gres81 Re: ja raczej widze 30.03.07, 14:02
          cieplej raczej nie bo ja w kurtce chodze,czy zieleniej to tez nie widze bo
          patrze na kobiety,a nie na drzewa.
    • grogreg Re: czujecie wiosnę? 29.03.07, 16:55
      No. Autochtoni juz chodza w szortach i sandalach.
      • lajton Re: czujecie wiosnę? 29.03.07, 16:58
        Wyspiarze to jakaś inna rasa, kurde.
        • grogreg Re: czujecie wiosnę? 29.03.07, 17:11
          Mysle, ze to efekt ich narodowej strategii.
          Jesli bedziemy udawac, ze problemu nie ma, to go nie bedzie.
          Tak sie ma do Polakow i do pogody.
          Do Polakow:
          Nie ma formularzy po Polsku. Ani w lokalnych urzedach, ani w rzadowych (jezyk
          prawny nie jest latwy). Oczywiscie sa po francuzku, niemiecku, suahili,
          chinsku..... ale polsku - nie.
          Czyli udawajmy ze Polakow nie ma, tom ich nie bedzie.
          Do pogody:
          Analogicznie. Ubierajmy sie tak jakby nie bylo zimno, nie chulal wiatr, nie
          padal deszcz. Czyli negujmy zla pogode. Wiec bedzie ladna pogoda.
          Nikogo chyba nie zdziwi wiadomosc iz Wielka Brytania jest krajem gdzie roczny
          poziom opadow jest najwyzszy w Europie. Oczywiste prawda. Wiec bedac
          konsekwentnym i wiedzac co powyzej mozna zalozyc iz Brytyjczycy kupuja najwiecej
          kabrioletow wsrod Europejczyko. I tak jest.
    • krysica Re: czujecie wiosnę? 30.03.07, 13:43
      pachnie świeżością, igliwiem,radością, młodością,miłością,tęsknotą...życiem mi
      pachnie a wszystko to ogrzewa słońce a niebo jest takie niebieskie jak jego
      oczy....przepadłam ludziska z kretesem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka