lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:50 a Ty Sjena co czujesz? zwierz się , nie pożałujesz Odpowiedz Link
sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:51 w obecnej chwili opada ze mnie wkurwienie na kleżanke z biura, jakis mam mózg przytłumiony tym jeszcze Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:52 oj, baby potrafią wqurwić zawsze chciałam pracować z facetami i mam, dwa oblechy w pokoju, heheh Odpowiedz Link
sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:56 a ja mam oryginalną koleżanką, cierpi na jakies zaburzenie, sama nie wiem jak to zdiagnozować, potrafi się zawiesić, w tym czasie powtarza jakies słowa niezroumiałe i wykonuje serię powtarzanych ruchów jak obroty na krześle bądż unoszenie nogi, jest niezmiernie dziwna, sztywna dzika,chodzi jakby na baczność, nie jest świadoma swoich zawieszeń, wpusciała klienta na moje biurko i se tam siedział ja pierd.ole przy moich paierach i jeszcze go samego zostawiała (taki stan zastałam), nie wie dziewczyna co robi Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:59 eee, to wesoło masz. mnie takie sytuacje bawią. nie wiem tylko ile dałabym radę wytrzymać z takim dziwiakiem. chyba burknęłabym od niechcenia, że pierdolnięta jest w sam środek czoła albo co. a na uspokojenie bierzesz? bo ja ostatnio serwuję Najmilszemu takie ziółka przed wyjściem do pracy i teraz wracając do domu mówi: "nawet tak źle nie było". bo wcześniej mówił: " ale ch.jówka". polecam)) Odpowiedz Link
sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:03 ogólnie nie lubię sie uspokajać a co pijacie? dziewczyna jest chora i musiała mieć hardcorowe dzieciństwo sama nie wiem, coraz gorzej z nią, często mówi do siebie, rozmawia z tekstem w komputerze+pełna mimika, uczy się wypowiedzi na pamięć, szok Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:16 my nie, Jemu zapodaję. takie jakieś tabletki ziołowe. od jego Mamy dostaliśmy Twoja koleżanka ma jakieś zaburzenia, ale z Twojego opisu wnioskuję, że nie jest niebezpieczna dla otoczenia. za to męcząca. sama z nią siedzisz? czy jeszcze jakies towarzystwo macie? Odpowiedz Link
sjena1 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:28 towarzystwo ogólnie jest ale do tegoż biura tylko my dwie jestesmy przypisane z koleżanka uważamy ze może gdyby jakis facet ją wziął w obroty to by się jej polepszyło Odpowiedz Link
aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:02 alpepe napisała: > wiosnę, nie, mdłości. Czyżby to była ta fajna tajemnica? Mam gratulować?? Odpowiedz Link
lajton bo ja nie 28.03.07, 09:49 bo nie mam nowych butów nie zmieniłam garderoby swej na jaśniejszą nie założyłam jeszcze mojej nowej spódniczki kupionej qrwa na przywitanie wiosny i takie tam inne ja tam zimuję dalej, pieprzę wiosnę Odpowiedz Link
dzikoozka Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:53 czuję czuje. cieplej, i można na spacery po robocie chodzić, bo jasno. Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 09:55 ja wyciągnęłam wczoraj zjebanego pracą Najmilszego na spacer skończyliśmy w galerii przy zakupie garnituru d.pa nie wiosna ależ ja się brzydko wyrażam, chyba c"iśnienie wiosenne" mnie dopada Odpowiedz Link
vandikia yes yes yes 28.03.07, 09:54 czuje czuje powietrze pachnie inaczej, slonce grzeje plecy jak siadam w oknie koty leniwie sie opalają ehhh ))) o garderobe sie nie martw, tez nic jeszcze nie zmienilam.. ani ciuhow, ani butow, tylko płaszczyk wiosenny - ale zeszłosezonowy i musze go uprac tak btw mam zaleglosci w zakupach, zblizaja sie porzadki swiateczne, ktore dzis zaczynam. no nic dodac nic ujac: wiosna..... marzec za oknem, maj w sercu ))))))) Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 09:57 aleś mnie zdołowała. musiałaś przypominać o porządkach świątecznych? bez serca jesteś ja też mam piękny płaszczyk wiosenny, ale do niczego mi nie pasuje i nie chcę go już. oddam w dobre ręce Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:05 zdolowalabys sie jakbys weszla do mojej kuchni hehehe moj juz nie taki piekny, ale bardzo go lubie, kremowy, dopasowany, fajnie skrojony )) musze isc do fryzjera, kupic buty, kupic sobie bluzeczki, tyle przyjemnosci i jak tu sie nie cieszyc? Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:14 mnie wczoraj Najmilszy zaproponował, że ten piękny sweterek, co go widać na wystawie, może kupić. taki gruby był, na zimę! o bluzeczkach nic nie wspominał. Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:34 hyhyhyhy faceci sie nie znaja ))) moze sobie buciki dzis kupie. widzialam fajne ma katie holmes hahahaha moze sobie takie strzele i bede jak gwiazda holiłód P Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:40 www.pudelek.pl/artykul/2430/dlaczego_katie_nie_zostawi_tomahehe Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:49 nie śmiałam się, naprawdę. letko usmiechnęłam. buciory zabawne, słodkie. Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:51 to teraz zgadnij co powiedział na nie tico. i mysle, ze pomyslam podobnie jak Ty o niewierni !!! )) Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 10:57 nie mmam pojęcia. ale buty zabawne. jeśli kobieta ubrałaby się do nich jak choinka - wyszłoby kiczowato. jeśli ubiór będzie stonowany - będą fajnym akcentem. Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 10:58 powiedzial, ze wyszla w porannych pantoflach takiego hardkoru to sobie nie kupie, ale chcialabym cos takiego dziewczecego, moze nawet troche infantylnego, sama nie wiem )) Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:01 no tak, na papucie też byłby dobre teraz pełno podobnych w sklepach, taki trend. Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 11:02 zaraz wyskocze i zobaczymy co natchniona tą pogawedka kupie ))) Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:02 no jak to co? czerwone papucie w fiflokiem wielkim z przodu! ) Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 11:09 zbaczając z glownego watku czy humor Ci sie polepszyl troszke? bo mi zawsze po pleceniu glupot sie polepsza Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 11:47 vandikia napisała: > czy humor Ci sie polepszyl troszke? yes yes yes Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:07 a ja kupilam pieknosciowe buciki )) ryłko, jak znajde to wkleje fote i byly takie jak zalinkowalam w innym sklepie, serio )) ale nie bylo mojego rozmiaru hehe Odpowiedz Link
lajton Re: yes yes yes 28.03.07, 15:13 mam swoje ulubione od Rylko, ale niestety z poprzedniego sezonu i pewnie juz ich nie znajdę nigdzie za późno się obudziłam daj fotę Twoich! Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:14 E3KA7T z kolekcji rylko [ bo na str sa 3 do wyboru) www.rylko.pl/ daleko daleko są te moje Odpowiedz Link
lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:15 fajne. hm, może powinnam pomyśleć o takich? są troche lżejsze niż te, ktore sobie wymyśliłam. przejrzę sobie jeszcze wszystkie. Odpowiedz Link
vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:17 sa super wygodne zobaczymy czy mnie nie obetra Odpowiedz Link
lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:22 mnie ZAWSZE i WSZYSTKIE obcierają wraz z nowymi butami kupuję zapas plastrów Odpowiedz Link
vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:23 denaturat trzeba wlac, albo nasikac hehehe Odpowiedz Link
lajton Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:24 matkobosko, ale by capiło, heheh)) Odpowiedz Link
vandikia Re: 76 obrazek z tej kolekcji :))) 28.03.07, 16:27 podobno sposob naszych babć hehe spadam, milego wieczorku Odpowiedz Link
aguszak Re: yes yes yes 28.03.07, 15:34 uuuffff... przebrnęłam! )) Już się czasem bałam, że wybrałaś jakieś obciachowe, ale gust mamy jednak podobny, bo mi się bardzo podobają )) a ile wybuliłaś? Odpowiedz Link
vandikia Re: yes yes yes 28.03.07, 15:35 no mimo ze kicz lubie to chyba az tak obciachowa nie jestem niecale 200zł Odpowiedz Link
nemo1968 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:16 Pewnie, jest cudownie. Codziennie budzą mnie trele ptasie. I to wczesnie rano ! Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:18 Hm, też słyszę trele. Może tym zacznę się znowu cieszyć? Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:21 to idźta fotografować jej pierwsze mgnienia! ale już! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 10:23 jak groźna no! nie kce mi sie psze Pani;-D kawe se pije na razie cieplutka..trzecia juz dzisiaj. ale cos sie postaram zrobic tym leniem, obiecuje;-D Odpowiedz Link
grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:34 a prosże cię bardzo! heh - rano pijemy kawę przy uchulonym oknie zapach poranku..mmm! - walka z dzieckiem przy ubieraniu przed wyjściem jest krótsza i mniej zażarta hehe - w ogrodzie pojawiają kolejne kwiaty (a liście nie zgrabione ) a tak wogóle, to pisze to znad rolmopsa po kaszubsku i nie mogę wymieniać, ale jest tego trochę heh nienawidze śledzi!!! rolmopsy po kaszubsku?? ohyda, robię sobie jakąś krzywdę Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:47 No bardzo pieknie. Zapach poranku wiosną ma coś w sobie, wiem, wiem Ja nie umiem jakoś przestawić się na wiosenne ubieranie. Zakładam cały czas kilka warstw na siebie. Coś nie wychodzi mi to pożegnanie z zimą, której tak nie cierpię. A te śledzie to za karę? ) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 14:55 no właśnie nie wiem o co mi chodzi sama je kupiłam, przywiozłam i sama żrę.. no i że zagryzłam je ritter sportem z adwokatem, to ci nie powiem już, bo to jakąś poważniejszą już patologią trąci heheh;P no ja nostalgii za zimą nie czuję, tylko faktycznie nie wiadomo teraz jak sie ubierać, bo raz ciepło, za parę godzin zimno, w niektórych pomieszczeniach jeszcze grzeją, więc temperatura jest makabryczna, a w innych juz nie grzeją, więc jest jeszcze relatywnie zimno no ja też wolę teraz ubrać coś jeszcze na wierzch, więc luz Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 15:02 hehe, to możemy sobie podać łapkę koleżanko. zagryzanie śledzi czekoladą to coś w moim stylu. ale ritter z adwokatem (%) potrzebuje zagrychy, więc śledź jak najbardziej jest na miejscu pod moim oknem dzieciaki latają w krótkich spodenkach i koszulkach, brrrr! matki kota mają, albo dzieciary same tak się wypuściły. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 15:16 jezu, nie!! mam nadzieję, że głupole małe same tak się zestroiły, bo przecież jeszcze nie czas na krótkie. nawet miś uszatek ostatnio na mimi mówił, że za szybko się wyletniając najłatwiej jest zachorować hehe ej, no to mnie pocieszyłaś! bo myślałam, że to tylko ja jedna błąkam się po świecie z udziwnionym "gustem kulinarnym" heh Odpowiedz Link
aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:01 Na razie z wiosny, to czuję przesilenie, ale idzie ku lepszemu... również lepszemu nastojowi )) Odpowiedz Link
lajton Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:02 a ja doła załapuję, hahah. ale to normalka. Odpowiedz Link
aguszak Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 11:15 dołki są potrzebne, żeby potem mogła byc górka Ja też się właśnie z dołka wygrzebuję, bo nie chcę w nim siedzieć Odpowiedz Link
katja_24 Re: czujecie wiosnę? 28.03.07, 16:18 Tak Nie chce sie chwalic, ale zlapalam pierwsza wiosenna opalenizne Odpowiedz Link
gres81 ja raczej widze 29.03.07, 16:06 kobiety zaczynaja z wielkimi dekolatmi chodzic i coraz czesciej zmieniaja spodnie na spodnice.tyle zaobserwowałem na miescie. Odpowiedz Link
lajton Re: ja raczej widze 29.03.07, 16:54 a cieplej odrobine Ci nie jest? i "zieleniej"? i co tam jeszcze ze sobą wiosna przynosi, hę? Odpowiedz Link
gres81 Re: ja raczej widze 30.03.07, 14:02 cieplej raczej nie bo ja w kurtce chodze,czy zieleniej to tez nie widze bo patrze na kobiety,a nie na drzewa. Odpowiedz Link
grogreg Re: czujecie wiosnę? 29.03.07, 16:55 No. Autochtoni juz chodza w szortach i sandalach. Odpowiedz Link
grogreg Re: czujecie wiosnę? 29.03.07, 17:11 Mysle, ze to efekt ich narodowej strategii. Jesli bedziemy udawac, ze problemu nie ma, to go nie bedzie. Tak sie ma do Polakow i do pogody. Do Polakow: Nie ma formularzy po Polsku. Ani w lokalnych urzedach, ani w rzadowych (jezyk prawny nie jest latwy). Oczywiscie sa po francuzku, niemiecku, suahili, chinsku..... ale polsku - nie. Czyli udawajmy ze Polakow nie ma, tom ich nie bedzie. Do pogody: Analogicznie. Ubierajmy sie tak jakby nie bylo zimno, nie chulal wiatr, nie padal deszcz. Czyli negujmy zla pogode. Wiec bedzie ladna pogoda. Nikogo chyba nie zdziwi wiadomosc iz Wielka Brytania jest krajem gdzie roczny poziom opadow jest najwyzszy w Europie. Oczywiste prawda. Wiec bedac konsekwentnym i wiedzac co powyzej mozna zalozyc iz Brytyjczycy kupuja najwiecej kabrioletow wsrod Europejczyko. I tak jest. Odpowiedz Link
krysica Re: czujecie wiosnę? 30.03.07, 13:43 pachnie świeżością, igliwiem,radością, młodością,miłością,tęsknotą...życiem mi pachnie a wszystko to ogrzewa słońce a niebo jest takie niebieskie jak jego oczy....przepadłam ludziska z kretesem Odpowiedz Link