niedzwiedzica_sousie 16.04.07, 21:51 sprawa o wiele bardziej błaha niż zdrowie dziecka; idę na rozmowę kwalifikacyjną. kciuki mile widziane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiula1 Re: ja też poproszę o kciuki - jutro o 12 16.04.07, 21:53 no dobra, tylko ja jutro nic nie zrobie z trzymanymi kciukami w obu dłoniach Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: ja też poproszę o kciuki - jutro o 12 16.04.07, 21:57 możesz pić przez słomkę Odpowiedz Link
vandikia Re: ja też poproszę o kciuki - jutro o 12 16.04.07, 22:00 wow, życze powodzenia, sprzedaj sie mala Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja też poproszę o kciuki - jutro o 12 16.04.07, 22:09 no to..stuk! bede trzymac!) Odpowiedz Link
six_a Re: takie kciuki? 16.04.07, 22:55 W nocy żonę budzi przeraźliwy krzyk męża: ZAGIIIIIINAJ! ZAGINAAAAAAAAAAJ! Budzi męża i pyta, co się dzieje. A wiesz, miałem taki straszny sen, że stałem na szczycie wysokiej góry, wychyliłam się za bardzo nad przepaść, zachwiałem i już miałem lecieć w dół, kiedy nagle czuję, że ktoś mi palec w tyłek włożył. za playboyem Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no i? 18.04.07, 10:17 dzięki! ) trochę jestem zestrachana, ale mam nadzieję, że będzie ok Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no i? 18.04.07, 14:05 mój przyszły szef jest tak mną zachwycony, że zastanawiam się, czy mnie z kimś nie pomylił he he Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no i? 18.04.07, 10:18 wiesz, jeszcze to do mnie nie dotarło. od 1 czerwca. a poza tym jestem zdołowana tym co mnie czeka tutaj, wypowiedzenie, mam wyrzuty sumienia lubię moją szefową i mi trochę głupio ALE DOSTANĘ NOWĄ ASTRĘ HE HE HE Odpowiedz Link
istna Re: no i? 18.04.07, 11:30 niedzwiedzica_sousie napisała: > mam wyrzuty sumienia lubię > > moją szefową i mi trochę głupio > ALE DOSTANĘ NOWĄ ASTRĘ HE HE HE Współczesna moralność...;> Gratulacje Niedźwiedziu, niech ci się dobrze niedź-wiedzie Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no i? 18.04.07, 11:38 dzięki za gratulacje ) a co do moralności - wiesz, ten samochód mnie cieszy, ale powody odejścia są inne, w mojej obecnej firmie się źle dzieje, nie podoba mi się polityka i to dokąd firma zmierza, ileś miesięcy próbowałam z tym walczyć, ale skoro właścicielowi nie zależy, to co ja se będę żyły wypruwać. Odpowiedz Link
aguszak Re: no i? 18.04.07, 13:27 niedzwiedzica_sousie napisała: > ALE DOSTANĘ NOWĄ ASTRĘ HE HE HE Gratulować! )) Tylko dla Astry zmieniasz pracę? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: no i? 18.04.07, 13:30 nie. zmieniam, bo obecna firma mnie wkurza i nie spełnia moich oczekiwań (i nie chodzi bynajmniej o kasę) Odpowiedz Link
aguszak Re: no i? 18.04.07, 13:33 rozumiem ja bym najchętniej zmieniła pracę i z powodu atmosfery i z powodu kasy ;/ ale teraz jeszcze nie mogę Odpowiedz Link
alpepe Re: no i? 18.04.07, 10:38 kurdę, a mogłabyś mi na priva nazwę podać? W Posen drogo macie, ale jakby co, to mój mąż wiedziałby, gdize cię teraz szukać. Odpowiedz Link