Dodaj do ulubionych

Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze?

12.06.07, 13:01
Przyznawac sie!Jak popatrze na to jak teraz dziewuchy sie prezentuja to az mi
rece sie lamia w kazdym mozliwym miejscu! Na 100 dziewuch to okolo 80 sztuk to
chodzaca reklama solarki, wsciekly kurczask na glowie ( ale oczywiscie,
jezdesmy blondi a jak!) albo masakryczka czern ( taka queen i w ogole ) kiecki
nie zakrywajace nic, poza miejscami strategicznymi bluzki to samo i szpile po
12 cm i kazda z nich albo ledwo lezie w tych szpilach, albo w ogole nielezie
tylko sie wlecze! no Matuuuuuuchno! A gdzie sie podzialy te naturalne, ladne
dziewczyny, z usmiechem na twarzy, z delikatnym make'upem, i z rumienacami na
buziuchnie? no powaznie jak cholera tesknie za widokiem naturalnych zwyklych
dziewczyn! bo juz mam dosc tych plastusiow z solarki! Kobiety po 30-stce
wygladaja o wiele lepiej niz "gorace"20-stki! czyli jeszcze jest jakas
nadzieja czy nie zazbytnio????
Obserwuj wątek
    • krysica Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:14
      Tu jestemsmile))
      Ino jest jeden problem...szatynka jestem i taka już bede do smiercismile
      Amen
      • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:22
        Aj tam problem! powaznie mowie, ze dawno nie widzialam dziewczyny tak od 15 do
        25 roku zycia.ktora by wygladala naturalnie ladnie. wszystko to takie szczutne i
        paskudne! i zaczynam zauwazac, ze kobiety po 30 roku zycia wygladaja o niebo
        lepiej niz te wyfiokowane mlodsze dziewuchy! Echhh naprawde kiedys polki byly
        sliczne, naturalne, takie zwyczajne, takie, ze az zazdroscilo sie im tej
        kobiecosci,a teraz.... az strach na ulice wyjscsad
        • bzz_bzz Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 15.06.07, 22:58
          Ja wyglądam naturalnie brzydko :p Ale nie mieszczę się w granicy wiekowej
          podanej wyżej wink
    • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:23
      Nie chcę się czepiać, ale czemu masz fotkę solarki w wizytówce?wink
      • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:25
        To nie solarka ;p;p;p to powazna kobta z pipirosem big_grin Pink co ty solarek nie
        widziales? zapraszam na podlasie tutaj ostatnio wysyp solarek big_grin
        • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:28
          Wyglada na podkolagenowaną i z blond pasemkamismile
          A skąd na Podlasiu solarki biorą solaria?wink
          • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:29
            A tam podkolagenowanasmile uchronila sie od solarki to i kolagen na pysku sie
            utrzymalsmile a pasemka naciuralwink
            A nie wiem skad one biora te solariasmile jak Boziulke kocham nie mam zielonego
            pojecia.
            • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:32
              Aaaaaaa.. to Twoja fotawink
              Nono.. z petem w ustach uczysz solarki naturalnoścismile
              Może to naturalna taka opalenizna. kto w lecie chodzi na solarium?
              • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:35
                Pink ja Ci mowie przyjezdzajna Podlasie juz ja ci pokarze kto chodzi w lecie na
                solarke! ponad 80% solarkowych panien smiga codziennie sie opalac pod niebieskim
                sloneczkiem. te ktore wygladaja jakby mialy zaawansowana zoltazke to wlasnie
                solarkowe pieknosci wiosna,lato,jesien,zima 24/7 big_grin
                • lena_zet khaki 12.06.07, 13:41
                  pisze sie pokaŻe a nie pokaRZe, bo przecież Ż w wyrazie pokaŻe wymienia się na
                  pokaZać.
                  Sory, musiałam, jestem na tym etapie (Ida jest w II klasie).
                  • khaki3 Lenka Tys u mnie nie zastapionym slownikiem:) 12.06.07, 13:42
                    Ortograficznym oczywiscie big_grin zapamietam ( chyba ;p ) POKAZEsmile nie pokaRZebig_grin
                    • lena_zet Re: Lenka Tys u mnie nie zastapionym slownikiem:) 12.06.07, 13:44
                      no to dobrze.Ja naprawdę teraz mam fiołka na tym punkcie, cały czas dyktanda do
                      robienia w domu, sprawdzian za sprawdzianem, nikt mnie nie zagnie teraz z
                      ortografii, ot co!
                      • khaki3 Re: Lenka Tys u mnie nie zastapionym slownikiem:) 12.06.07, 13:46
                        Ja tam nigdy z ortografii nie bylam dobra, w zadnym jezyku! dla mnie ortografia
                        to jakas abstrakcja. zawsze wolalam literature, pisanie opowiadan, czy jakichs
                        notatek niz sleczenie nad ortografamisad no i teraz sa tego efekty niestety...
                  • pink.freud Re: khaki 12.06.07, 13:43
                    Nie wymądrzaj sięsmile
                    To było od pokaraćwink
                • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:42
                  Oki.. już zapamietałem. Na Podlasiu nie szukać laseksmile))
                  A czemu się tak przejmujesz? Konkurencja sama się wykańczawink
                  • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:44
                    Przejmuje sie bo ladne dziewczyny wygladaja jak monstery!nie wiem kto im wmowil,
                    ze kurczak na glowie albo smolista czern plus tona tapety na mordzie i solarka
                    dzien w dzien jest tredny, jazzy, sexy, i nie wiem jak jeszcze sie tam mowiuncertain W
                    sumie to mnie konkurowanie z nimi nie interere, ale moj zmysl estetyki jest
                    wykanczany dzien w dzien i chyba postanowie z domu nie wychodzic;/ nie dyrydy
                    juz gapic sie na te okropienstwasad
                    • lena_zet dziwisz się? 12.06.07, 13:47
                      zobacz idolki dzisiejszej młodzieży:
                      -tola szlagowska
                      -cycata doda wygladajaca jak prostytutka

Zobacz jakie one mordy mają i jak się ubierają (chociaż doda gorsza).Wiem o
                      czym mówię, w tym temacie też mnie nie ugniesz (też jestem na topie hahahaha).
                      • khaki3 Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 13:49
                        za cholere nie wiem sad((( chyba nie jezdem trendy sad(((
                        • lena_zet Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 13:51
                          bo ty dopiero top jesteś a tola jest trendy, jakbyś oglądała festiwal to byś
                          wiedziała, ech z tobą smile
                          to ona:
                          img.osobnosti.cz/foto_original/97/38/97382-66c71.jpg
                          ma 15 lat.
                          • khaki3 Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 13:53
                            A niech mnie kulka scisnie i rzuci na sciane! to jest tola? no dzieki lenka, zes
                            mnie uswiadomila, teraz to ja jezdem TOP TREDNY big_grin jak tolabig_grin
                          • pink.freud Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 13:56
                            Nie wygląda na blodnynkęsmile
                            I jakaś taka bladziutka. Trochę do Ciebie podobna nawet. Czemu Ci podpadła?smile
                            • lena_zet Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 14:05
                              nie gniewaj się pinky, ale wydupczaj, ok?smile
                              • pink.freud Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 14:21
                                Dobra dobra.. już się nie wtrącam w damskie plotysmile
                                Córa pewnie się zrobiła hiphopowa i stąd ta alergiawink
                                • lena_zet Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 14:23
                                  no masz szczęście.Niestety moje dziecko jak i większość dzieci w jej wieku lubi
                                  dodę na ten przykład.Oczywiście próbuję ją kierować na właściwe drogi
                                  zabierając np. na koncerty Hey`a.Oby się udało....
                                  • pink.freud Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 14:31
                                    Zamiast na jakiegoś Cheja wzięłabyś ją lepiej na Pearl Jamsmile
                                    • lena_zet Re: Kto to tola szlagowska? 12.06.07, 14:33
                                      nie słucham zbytnio, a samej dziewięciolatki nie puszczę smile narazie jest dość
                                      zachwycona koncertami rockowymi, oby tak pozostało.
                    • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:47
                      Eeee.. niepotrzebnie. Gdyby faceci nie lecieli na nie to by się inaczej pacykowałysmile
                      Zmysł estetyki to paskudna sprawasmile Masz mało energii?
                      • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 13:49
                        No tez racja po czesci to wina facetow, ze leca na takie szczutne cus. ale z
                        drugiej strony czasami mam wrazenie, ze faceci leca na takie bo to latwe cus jest.
                        • pink.freud Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:00
                          A po co komplikować rzeczy łatwe?smile
                          Z tą energią pytałem poważnie. Osoby z małą energia mają wyostrzony zmysł estetyki.
                          • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:07
                            A kij cie tam wie co z moja energia. moze i za malo jej mam. jak sie dowiem to
                            ci powiem big_grin
    • rachela180 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:00
      Z tego zestawu mam tylko czarna mascarę.
    • sjena1 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:15
      a może od samoopalaczy takie są? wink co do szpil to chce sobie własnie takie
      kupic platformy z wycietym paluszkiem heh smile nie wiem jak dam sobie radę bo ja
      tylko w płaskich chodzę,
      muszę sobie dzisiaj popatrzec na dziewuchy bo az mi sie wiezryc nie chce ze az
      80%...... wink
      • khaki3 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:24
        Piptoly chce sobie zakupic dama? a zakupuj zakupuj ja takowe posiadac, ale na
        obcasiebig_grin nawet jesli po samoopalaczu to wyyyybacz ale we wszystkim umiar wskazany!
    • dzikoozka Ja tam codziennie 12.06.07, 14:24
      widze extra laski na ulicy, oprócz tych solarek ofkors.
      • khaki3 Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:25
        Aha a gdzie dokladnie? bo ja to widze codziennie solarki a extra dziewuch coraz
        mniej.
        • dzikoozka Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:27
          no w stolycy. duzy wybór ejst
          tylko sie trzeba dobrze przyglądac smile)
          • khaki3 Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:29
            Eeeeeeeee to ja nie mam czasu sie przygladac. solarki tak sie rzucaja w oczy, ze
            tych normalnych extra dziewuch w ogole nie widac. Ale mnie pocieszylas, ze
            jeszcze sa te normalne dziewuchy. z lepszym poczuciem humoru ide ogladac moje
            seriale big_grin nie powiem jakie bo siewstydziamsad((
        • dr.verte Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:28

sporo ładnych chodzi,może zależy gdzie,ze śląska wróciłem i tam jest tragedia
          albo te solary,drożdżówy albo takie spasione śląskie pyzy z podwójnym
          podbródkiem no makabra
          • lena_zet Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:30
            gdzie byłeś na tym śląsku?
            • dr.verte Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:30
              sosnowiec,katowice
              • dr.verte Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:31

i pszczyna jeszcze
              • lena_zet Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:32
                dr.verte napisał:

> sosnowiec,katowice

wieśniak jesteś i tyle, sosnowiec to zagłębie hihi a nie śląsk smile Widzisz
                jakbys mnie zobaczył to inne zdanie byś miał !
                • dr.verte Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:34

co za różnica,tam tramwajem można przez kilka miast przejechać

wszystko to samo,jeden pies
                  • lena_zet Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:38
                    e tam, w taki upał to wiekszość przepocona smile
                    • dr.verte Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 15:30

aha i wszystkie mają grube pęciny,lolalny "urok"
                      • alpepe Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 17:54
                        ja nawet w ciąży nie mam grubych pęcin, wypraszam sobie, Leny co prawda pęcin
                        nie widziałam, ale taka szkapa jak Lena, to i pęciny ma pewnie chude.
                        A w tej Pszczynie, to i mój brat ostatnio bywa, u dziewczyny...
          • dzikoozka Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 14:30
            a drożdżówa to czym sie charakteryzuje w odróżnieniu od paszteciary?
            • sebcioo Re: Ja tam codziennie 12.06.07, 15:14
              Paszteciara to paskuda ze lusterko peka.
              A drozdzowa to kopia laleczki Michelin.
    • pszczolaasia Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 14:30
      Kobiety po 30-stce
      > wygladaja o wiele lepiej niz "gorace"20-stki!

;-D ciezko sie z toba nie zgodzicwink))
    • six_a Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 15:49
      no znałam taką jedną, rumianą
      pyza na polskich szosach czy jakoś tak jej było
      ale nie miała się z kim rozmnożyć zdaje się, bo wymarła.
      zostały same solarisy.
      • to-wlasnie-ja Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 16:15
        Zgadzam sie z Toba w 100% Khaki. Dodam te cholerne faldy wylewajace sie ze scisnietych paskiem ( zlotym ofcors ) biodrowek . Dzis wlasnie za taka szlam. Na oko 17 lat , 80 kg. zywej wagi , spodnie w polowie doopy , sadlo bokami i biodrami sie wylewa , jasny blon na pustej glowie - a fuj...sad(((
    • mroofka2 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 12.06.07, 17:31
      wink)
      przesadawink)
      jest dOOżo fajnych
      czyt. ładnych dziewczyn
      po 20.
      wink)
      takich naturalnych..
      ale tez nie uważam
      żebysmy jako polki
      były najpiekniejsze
      na świeciewink)
    • margot84 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 13.06.07, 00:21
      Fakt, że wiele dziewczyn na ulicy wygląda jak kopie samych siebie i nie za
      bardzo rozumiem jak w 30-stopniowym upale można robić sobie pełen make-up. Ja
      tam wolę nosić się wygodnie i świeżo, bez ściekającego z twarzy makijażu, ale
      chyba jutro stracę trochę na naturalności, bo postanowiłam zafarbować włosy na
      czarno, bo już mi się znudziły mój, ten sam od przeszło 20 lat kolor, poza tym
      zawsze chciałam zobaczyć jak to fajnie być brunetką smile
      • katja_24 Re: Kto k...a wmowil,ze Poki sa najladniejsze? 17.06.07, 15:43
        Strasznie w leb goraco, jak slonce swieci wink
    • hansgrubber Khaki zyjesz? 15.06.07, 22:38
      Fajnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka