baba_krk 19.06.07, 04:34 zaspałam godzinę i teraz będę musiała być szybka jak błyskawica... a Wam życzę spokojnego budzenia się ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: pobudka!!!! 19.06.07, 07:18 nie spie..choc bardzo mi sie chce...) milego dzionka! Odpowiedz Link
raduch Re: pobudka!!!! 19.06.07, 07:28 Bry A propos pośpiechów - teleranek Tory kolejowe w pobliżu Paryża. Para młodych ludzi spleciona w miłosnym uścisku. Nagle z ciemności wyłania się ekspres Warszawa - Paryż. Maszynista zobaczywszy na torach młodych ludzi zaczyna awaryjnie hamować jednocześnie trąbiąc ostrzegawczo. Parka zajmuje się nadal swoimi sprawami, nawet wtedy, kiedy ekspres zatrzymuje się pół metra od nich. Maszynista wqrwiony wyskakuje z lokomotywy i podbiega do młodych. W tym momencie młodzieniec wstaje, podciąga spodnie i z uśmiechem na twarzy zwraca się do spienionego maszynisty: - Monsieur! Ktoś z nas musiał się zatrzymać. Przepraszam, ale ja nie mogłem... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: pobudka!!!! 19.06.07, 08:04 Stachu wywlekł mnie z ciepłego wyrka o 5!!!!! Odpowiedz Link