spazmusek 28.06.07, 08:52 URLOP ))))) normalnie już się nie mogę doczekać nawet teraz siedząc przed komputerem słyszę szum morza słonce wali mi po oczach ah eh oh ih uh . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 09:14 Ja z moją kompaniją też w sierpniu, tylko w drugiej połowie. Proszę dla mnie trochę tego morza i pogody zostawić, nie zużywać wszystkiego Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 16:40 nie bój się ja nie nad polskie morze jadę więc zostawię całe dla ciebie ) no chyba ze jedziesz tam gdzie ja ) to jakos sie podzielimy ) Odpowiedz Link
vandikia Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 09:17 bedziesz sie trzaskal na heban? )) Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 16:40 raczej na ciemne czoko ) Odpowiedz Link
istna Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 16:43 Zleci A robicie z menażerią? Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 20:52 Pewnie że zleci a psy zabieramy ze sobą do kotów będzie przychodziła taka pani Krysia dobra kobita z niej. Odpowiedz Link
istna Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:11 Krysia z fotkapeel? Żeby wam nie przerobiła kotów na futrzaną kamizelkę, Krysie to lubią.. Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:15 hehe goopia w sume nowy ciuch by się przydał ) Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:03 NIe Forda ale bagaże wysyłamy Minibusem tak ze w aucie będe ja Lena i dwa psy bo Ida wylatuje 10 lipca z Krakowa.A tak w ogóle torbo jedna to nie powinienem sie do ciebie odzywac byłas 2 m od mojego domu i nawet nie zadzwoniłas zebysmy sie gdzie zobaczyli na soczku jakim :[. Odpowiedz Link
mmagi Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:09 sroczku z kroczczku kuśwa,nawet jak bym chciała to nie dalo rady bo szybe mi ulewa zalewała,ledwosny wyjechali z tego zadupia do Chorzowa,i jeszcze te pioruny) Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:14 trza było do nas do domu przyjechac Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:18 wiesz co głodny jestem a kupiłem takie małe kiełbaski do ugotowania ale nie wiem czy mam najpierw zagotowac wode i je wrzucic czy wrzucic odrazu do zimnej i czy solic ta wode czy nie solic i kiedy solic jak solic jak sie bedzie gotowała czy na zimną powiedz mi proszę bo Hieny nie ma a ja głodny jak wilk. Odpowiedz Link
mmagi Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:21 matko bosko))) ja bym osobiscie wrzuciła je na wrzatek ale tak w zasadzie to bez róznicy,parówki gotuje na oba sposoby i tez jest git wez zagotuj w czajniku i zalej kiełbachy po prostu bedzie szybciek wody nie sól,kiełbacha jest doprawiona Odpowiedz Link
spazmusek Re: 29 dni i........................ 28.06.07, 21:22 dzieki juz lece robic wiec dobranoc ponieważ juz pewnie nie wrócę papapa kolorowych snów wszystkim. Odpowiedz Link
spazmusek Re: smacznego:))) i miłej pracy bo pewnie idziesz 28.06.07, 21:25 dzięki idę jutro na rano ale musze sie wykąpać jeszcze isc z psami zapodac jakis film i heja obudze sie jutro . Odpowiedz Link
mmagi Re: smacznego:))) i miłej pracy bo pewnie idziesz 28.06.07, 21:26 a Iśka w domu czy wyjechana? Odpowiedz Link
spazmusek Re: ja to bym se szczeliła sałattkez pomidorka i 28.06.07, 21:24 mam jednego ogórka w lopdówce ale jest tak giętki że chyba tylko do wywalenia się nadaje hhehe. Odpowiedz Link