marzenie_ciapatego 06.08.07, 14:20 1. moj chlop... 2. lajton 3... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenie_ciapatego Ad.1. 06.08.07, 14:21 A w niedziele pijak mowi: "nie ksyc na mie, bo chorutki dzisiaj jestem )))..." ehh... zycie, zycie Odpowiedz Link
lajton Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 16:08 Ad.2 To prawda. Ja nie wiem, czy moja wątroba to wytrzyma. Zresztą czasami mam wrażenie, że już jej nie mam. Do tego przez cały weekend zżarłam 1,5 kg cytryn i schudłam 1,5 kg. Kurwa. zaraz mnie nie będzie widać. Żreć trzeba a nie chlać. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 16:10 a malz gdzie? Ja to pifo mojemu kupilam wczoraj a dzisiaj go opierdole DDD... bo wczoraj taki chorutki lezal DDD... a jak sie jeszcze dowiem, ze razem pilista, to w ogole bedzie boordel Odpowiedz Link
mmagi Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 16:18 aaa tam schudłaś,dobra kupa z tyle wazy Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 16:15 ten obcy DD... ojejku no to gah badz konkubent cie nie wspieral? nieeeeeeeeee... moj to taki wysoki, lysy-blondyn i ma DUZE, NIEBIESKIE oczy DDD... (nie mylic z cycami :0 )... Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego a ten moj to jeszcze zadzwonil w niedziele... 06.08.07, 16:19 ... o 9.00 bo impra nadal trwala i powiedzial, ze sie poczul taki samotny, ze musial do mnie zadzwonic i mowi: "...wyjrzyj za okno, zobacz jakie cudne slonce etc... a pozniej sie pyta czy na rolki mam ochote isc (mowie nie) a on: na ja w sumie tez nie DDDD... hehehehehe..." I wlasnie dlatego jak ide na wodke, to komorke zostawiam w domu sesese... DDD... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 16:34 a jak się rąbią dzikie świnie bo nie wiem w którym miejscu mam się umieścić? Odpowiedz Link
dr.verte Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 21:02 Admini GieWu sie naprali jak swinie a otem sie zabrali za robienie nowego forumu. Odpowiedz Link
six_a Re: Kto sie narabal jak dzika swinia w weekend? 06.08.07, 21:27 ja nie, ale byłam w sobotę w kazimierzu i widziałam olbrychskiego, wyglądał tak jakby właśnie w temacie tego wątku Odpowiedz Link