marzenie_ciapatego 05.11.08, 09:19 jak sie naklada korektor pod oczy - to tylko korektor a podklad na reszcie buzi, czy korektor na podklad sie kladzie???? aaaaaaaaaaaa... pitole to malowanie, zaraz ch..j mnie jasny strzeli, nic Qrde nie wiem jak robic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: korektor pod oczy 05.11.08, 09:36 Tak w ogole to srzespalas sie z exem czy nie? Bo o jakichs dziwnych maseczkach na twarz pitolisz tu Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: korektor pod oczy 05.11.08, 09:38 co nie czytasz postow, postanowilam, ze sie z nim nie przespie i juz a jak mnie przycisnie to se na dziwki pojde nie? Szanowac sie trzeba Odpowiedz Link
sebcioo Re: korektor pod oczy 05.11.08, 10:09 Postanowic a dotrzymac to co innego. Moglas zawsze sie rozmyslic badz rozplynac w meskich ramionach Czyli nie chodzi ci o "taka" maseczke ? Jak nie to ja sie nie znam na innych Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: korektor pod oczy 05.11.08, 14:19 Skoro postanowilam to dotrzymalam Zreszta nie ma o czym rozprawiac, bo ex byl tylko na chlwile w Londku, juz sie z nim widzialam i nic nie bylo )))... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: korektor pod oczy 05.11.08, 09:41 korektor bezpośrednio na skórę, zamiast podkładu. podkład dookoła, ładnie rozetrzeć na brzechach, żeby nie było widać miejsca styku Odpowiedz Link
lambert77 Re: korektor pod oczy 05.11.08, 11:04 marzenie co wam towarzyszko cienie podkłady ??? tfu tfu starzejecie się czy co ?? Odpowiedz Link
sebcioo Re: korektor pod oczy 05.11.08, 11:15 Barwy wojenne naklada znaczy wojna bedzie. Odpowiedz Link
veeto1 Re: korektor pod oczy 05.11.08, 13:10 Etam. Na polowanie na samca pewnie się wybiera. Odpowiedz Link
anus-hka Re: korektor pod oczy 05.11.08, 13:15 no kruca tez portrest swój namaluje nawet jest podobieństwo a umalować sie nie nie umiem i nie maluje sie w związku z tem...hy hy hy Odpowiedz Link