balbinia 02.02.04, 19:52 Tu anglojezyczna stronka dla dzieci, wege i przyszlych wege ;-)) www.petakids.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jędruś Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) IP: 128.250.211.* 01.03.04, 23:42 Bardzo przyjemna stronka Pozdrowienia Jędruś Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) 02.03.04, 20:19 Gość portalu: Jędruś napisał(a): > Bardzo przyjemna stronka > > Pozdrowienia > > Jędruś Owszem, ale dzieci na naszym forum nie ma hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) IP: 128.250.211.* 03.03.04, 07:33 Dziękuję za wiadomość. Co do dzieci: Skąd jesteś tego pewna? Pozdrowienia Jędruś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia aus Bochu Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.04, 21:38 Czesc! Zapomnialas o moim synku. Jest wega od urodzenia!!! i mieszka w Bochum. Natalia jak tam DSH, ja mam 8 marca Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) 07.03.04, 12:07 Gość portalu: Natalia aus Bochu napisał(a): > Czesc! Zapomnialas o moim synku. Jest wega od urodzenia!!! i mieszka w Bochum. Biedne dziecko. (A pytałaś go o zdanie). Człowiek jest WSZYSTKOŻERNY. Natomiast będąc dorosłym może świadomie z czegoś rezygnować i coś wybierać. A czy żywił się mlekiem matki (w końcu człowiek to zwierzę, i jest to produkt odzwierzęcy, chyba że nie jesteś weganką-fanatyczką). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia aus Bochum Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.04, 08:33 Wiesz nie pytalam, bo nie ma takiej potrzeby. Wegetarianizm sluzy mu i to bardzo. Wlasnie jak dorosnie moze samodzielníe postanowic czy bedzie jadl mieso. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia do Natalii aus Bochum 10.03.04, 19:49 Hej Natalia, super, ze sie odezwalas, bo juz dawno chcialam Ci napisac, a Twego maila od dawna nie mam. DSH mam 1 kwietnia (super data, no nie?) a ustny prawdopodobnie tydzien pozniej. U nas ostatnie tematy to byly: Gewalt im Medien, Genetisch Veränderte Lebensmittel, ustnych nie wiem. Ciekawa jestem jakie Ty mialas tematy, no i jak Ci poszlo ;) Pozdrowienia dla Ciebie meza i synka ;) Napisz prosze: petita@gmx.de ps. na demonstracji gegen Covance Labor w Münster bylo ponad 600 osob, super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brumbak Re: HEJ WEGE DZIECI ;-)) IP: *.crowley.pl 07.03.04, 18:16 irokezik napisał: > Indoktrynacja. - rzeczywiście mozna nazwac to indoktrynacją to,że dzieci nikt nie pyta o zdanie i daje im do jedzenia mieso - dzieci trudno jest przyzwyczajić do miesa - organizm najpierw je odrzcu dzieci wymiotuja Odpowiedz Link Zgłoś