marti-78 21.07.05, 18:10 KTOS ZAINTERESOWANY RAW-FOOD FILOZOFIA I STYLE OF LIFE..? moze sie zbierze ludek i stworzymy nowe forum a padlinozercy niech pamietaja ze sa tu goscmi i niech nie pluja pod wiatr!! do milego przeczytania fruity-marti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surawka Re: WITARIANIE !!!!! 22.07.05, 17:42 Cześć a co jest nie tak z witariańskim forum na www.vitarian.pl?? Link jest też na www.surawka.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marti-78 Re: WITARIANIE !!!!! 23.07.05, 16:33 O witam kolege. znamy sie z vegeczatu oczywiscie ze znam te strony i ich zawartosc moze powinienem sie rozpisac na"twoim" forum..... co tu robisz miedzy lwami i krowami? maarti Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: WITARIANIE !!!!! 23.07.05, 18:01 Poczytalem sobie to forum, ciekawe jest. Moj ulubiony cytat:"Ja często mam wrażenie, że tacy ludzie [miesojady - przyp. red.] nam zazdroszczą , że potrafimy zdrowo żyć, mamy siłę i zaparcie na to, żeby odzwyczaić się od "ogólnie przyjętych norm" odżywiania się i życia .... żeby przejść na jakąkolwiek formę wegetarianizmu trzeba do tego dojrzeć, mieć inne spojrzenie na świat.... i to właśnie ludziom w nas może przeszkadzać... a poza tym... Ludzie bardzo boją się zmian i dlatego tak reagują". Ale musicie cos z tym zrobic, to wasze forum nie moze byc ot tak otwarte dla wszystkich. Jeszcze jakis miesojad wejdzie i bedzie czytal, a nie daj Boze pisal. I co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: WITARIANIE !!!!! 23.07.05, 19:25 Mnie najbardziej spodobał się inny cytat: "Twórcy i współtwórcy niniejszej strony nie ponoszą odpowiedzialności za jakiekolwiek reakcje lub konsekwencje związane z przejściem na witarianizm." Widać twórcy i współtwórcy tej strony są wyjątkowo głęboko przekonani o wiarygodności i rzetelności przedstawianych tam informacji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: WITARIANIE !!!!! 23.07.05, 21:50 Proponuje: niejedzenie.info/forum/index.php Jeszcze lepsza fantastyka naukowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
marti-78 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 13:28 znam kilku bresarian osobiscie..coz o tym na tym forum nie bede pisal nie bede rzucal perel miedzy swinie Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 15:42 marti-78 napisał: > znam kilku bresarian osobiscie..coz o tym na tym forum nie bede pisal > nie bede rzucal perel miedzy swinie Piszesz może o świniach domowych? Tych, które mimo swojej wszystkożernej natury, żywią się prawie wyłącznie pokarmem roślinnym? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marti-78 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 13:26 sa jak najbardziej przekonani! nie zrozumiales sensu KOLEJNY RAZ ! kazdy odpowiedzialny autor-bresarianin (wspomne ta "skrajna" idee-praktyke) pisze na poczatku o braku odpowiedzialnosci za idiotow i szalencow Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 15:38 Zrozumiałem doskonale. Autorzy propagują dietę, za której wyniki nie ręczą do tego stopnia, że informują o nie braniu odpowiedzialności za jej wyniki. Nigdzie nie jest napisane o idiotach i szaleńcach. Chyba, że rozumie się to samo przez się, iż tylko idioci i szaleńcy mogą się zdecydować na taką dietę. Wtedy to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-78 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 17:58 misiu-1 napisał: > Zrozumiałem doskonale. Autorzy propagują dietę, za której wyniki nie ręczą do > tego stopnia, że informują o nie braniu odpowiedzialności za jej wyniki. > Nigdzie nie jest napisane o idiotach i szaleńcach. Chyba, że rozumie się to > samo przez się, iż tylko idioci i szaleńcy mogą się zdecydować na taką dietę. > Wtedy to co innego. ot i twoja sofistyka coz..do sokratesa daleko- on byl wegetarianinem buchachacha > Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 18:05 Ale mimo swojego wegetarianizmu potrafił myśleć i dyskutować. Dlatego Tobie do niego jeszcze dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-78 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 18:01 KOCHANI WEGE PRZYJACIELE PAMIETAJCIE OBOJETNOSC TO NASZA SLODKA ZEMSTA (chodzi mi o bezwartosciowa "krytyke" i komentarze) byebye Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 18:09 A mnie wcale nie przeszkadza Wasza obojętność. Krytyka i tak Was dosięgnie, a czy chcecie się bronić, czy nie - Wasza sprawa. I tak niewiele macie na obronę swojego światopoglądu, więc cóż to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 16:54 marti-78 napisał: > KTOS ZAINTERESOWANY RAW-FOOD FILOZOFIA I STYLE OF LIFE..? co to za mieszanina jezykowa? Albo pisz po polsku, albo po angielsku! bo tak to belkoczesz jak ziomale w spodniach z krokiem w kolanach. A najlepiej po polsku, bo to _POLSKIE_ forum. > moze sie zbierze ludek i stworzymy nowe forum Tworz! RZADEN problem! > a padlinozercy niech pamietaja ze sa tu goscmi po pierwsze, tu raczej padlinozercow nie ma, jedynie moga byc wszystkozercy, po drugie to forum _PUBLICZNE_, czyli _WSZYSCY_ sa tu goscmi. > i niech nie pluja pod wiatr!! dzieki za dobre rady, wynikajace pewnie z Twojej praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
drunken_shrimp Re: WITARIANIE !!!!! 26.07.05, 19:28 z raw food najbardziej lubie sashimi:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: WITARIANIE !!!!! 30.07.05, 08:39 marti-78 napisał: > a padlinozercy niech pamietaja ze sa tu goscmi i niech nie pluja pod wiatr!! Jesteśmy tu TAKIMI SAMYMI gośćmi jak i ty, wegeoszołomku... i tak samo jak ty jesteśmy tu U KOGOŚ... Odpowiedz Link Zgłoś