mmmal 28.10.05, 14:44 Stwórzmy bazę danych - czy coś takiego tu było? Nie znalazłam. Napiszcie, gdzie jadacie, gdzie robicie zakupy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmal pozdro z Poznania :) 28.10.05, 14:55 Mieszkam tu parę lat, ale znam tylko dwie knajpy = dwa green waye. Sklep na Zeylanda, jeden koło Kupca, no i polowania w marketach, np. w oszołomie mozna kupić fajną garam masalę w paście. Aha, i taki fajny mały a obficie zaopatrzony sklepik z przyprawami przy św. Marcinie (w podwórku). Niestety, żeby zrobić ciekawsze zakupy, trzeba jechać do Berlina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: pozdro z Poznania :) 28.10.05, 15:19 Berlin jest boski, jesli chodzi o ciekawe zakupy :) Ja mieszkam w Anglii, wiec pewnie info o Anglii nie sa takie ciekawe. Poza tym tutaj sa ksiazki typu 2Anglia dla wegetarian/wegan" z knajpami, sklepami, hotelami, rynkami itp. Teraz albo bardzo niedlugo odbywaja sie w Manchesterze najwieksze w Europie targi zywnosci organicznej, niestety nie moge pojechac :( A co do polskiej bazy danych, to chyba niezla jest na www.vege.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: pozdro z Poznania :) 28.10.05, 15:28 No, racja, nie robię zakupów na Wyspie ;) Ale miałam okazję zakosztować tamtejszych organiczności ;) [piwo, herbata, wszystko organiczne] I dzięki za linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: pozdro z Poznania :) 28.10.05, 23:12 to ja dodam cos od siebie jesli chodzi o Poznań: sklep ze zdrową żywnością jest jeszcze na Fredry, na przeciwko kościoła, schódkami w dół :) poza tym znajoma polecała mi bar wegetariański na Wrocławskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: pozdro z Poznania :) 30.10.05, 10:41 karunaa napisała: > to ja dodam cos od siebie jesli chodzi o Poznań: > sklep ze zdrową żywnością jest jeszcze na Fredry, na przeciwko kościoła, > schódkami w dół :) poza tym znajoma polecała mi bar wegetariański na Wrocławski > ej :) bylam- calkiem milo, i dobrze.. ale niestety krotko otwarte- pani tlumaczyla ze mieszka za miastem i dlatego :) ja polecam tez sklepik w Plazie - obok marketu PiP (nie moge pewnie calekj nazwy podac :) ) - jak jestem w Poznaniu i tam wchodze to szaleje..... prawdziwa zdrowa zywnosc- jaki wybor past do chleba... mniam :) > Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: ___wege-namiary 30.10.05, 07:33 > Stwórzmy bazę danych - czy coś takiego tu było? Nie znalazłam. Zobacz tutaj: - lista wege sklepów: vege.spinacz.pl/str.php?dz=3 - lista wege barów i restauracji: vege.spinacz.pl/str.php?dz=8 i wiele innych informacji: vege.spinacz.pl/str.php?dz=74 Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
rojew84 Re: ___wege-namiary 30.10.05, 16:57 ej,super.Dzieki za te strony! Polecam greenway-e wszystkie I bar vege na Nowym Swiecie w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś