marouder.eu 01.08.08, 00:32 Idzie mi o zamiennik miesa do tego dania, nie zas o proste zapakowanie bulki lub nalesnika salatkami i sosami.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poughkeepsie fetą 01.08.08, 12:06 i jak żyję nie widziałam kebaba w naleśniku :P Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A np. z odpowiednio zamarynowanym a potem... 01.08.08, 23:23 ...usmazonym tofu? Jak sadzisz, byloby smaczne? Bede jutro robil w domu kebaby a pomiedzy bliskimi mam tez syna wegetarianina i chce mu takze cos przygotowac. Nie jadlas kebaba w ciescie zamiast w bulce? Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: fetą 02.08.08, 08:18 poughkeepsie napisała: > i jak żyję nie widziałam kebaba w naleśniku :P Zapraszam do Wrocławia. U nas można kupić coś takiego, zdaje się, ze nawet świństwo z soą w naleśniku można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
basia-20 Re: Wegetarianski kebab 01.08.08, 13:26 tofu, groch, fasola, wodorosty, awokado... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wegetarianski kebab 01.08.08, 13:39 basia-20 napisała: > tofu, groch, fasola, wodorosty, awokado... Wiórki kokosowe, sałata, makaron z soją, soja z pomidorami i wiele, wiele innych. Wszystko w końcu możesz nazwać kebabem i mieć poczucie, że dieta bezmięsna wcale nie jest uboższa od normalnej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Wegetarianski kebab 02.08.08, 11:22 Hmmm. Ser, tofu, jakieś sojowe paskudztwo jak lubi ;), może falafel? Uwielbiam te kotleciki, gotowce są zawsze zbyt słone a mój tata nie chce mi takich robić :P Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Wegetarianski kebab 03.08.08, 01:25 Ja tez nie robie mu na codzien Ruda Pieknosci:) Po prostu, gdy gotuje zle byloby kogokolwiek pomijac... Dzieki za podpowiedz. Az mi glupio, ze sam na ten falafel nie wpadlem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Wegetarianski kebab 04.08.08, 16:54 marouder.eu napisał: > Ja tez nie robie mu na codzien Ruda Pieknosci:) Lepiej nie na co dzień niż wcale... i teraz jest na topie Śliczny Rudzielec, odmładzam się ;) > Az mi glupio, ze sam na ten falafel nie wpadlem:/ Nie przejmuj się, facetom często jest przy mnie głupio. Zawsze do usług ;) Odpowiedz Link Zgłoś