lw73 21.06.10, 15:23 Zapraszamy do skorzystania z naszego sklepu internetowego z karmą dla psów i kotów www.karmapupila.pl Towar na naszym osiedlu dostarczamy gratis od kwoty 50zł. Nasz kontakt: karmapupila@karmapupila.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herkiszmerki Re: karma dla psów i kotów 23.06.10, 10:25 Jeszcze troszkę mało rzeczy jest w ofercie - ale może w przyszłości coś się zmieni. Brakuje chociażby najlepszego żwirku dla kotów: JRS Cat's Best Nature i JRS Cat's Best Nature GOLD Odpowiedz Link
i_moni Re: karma dla psów i kotów 23.06.10, 11:28 A moja kocica ma życzenie TYLKO w silikonowy żwirek narobić Odpowiedz Link
water_bong Re: karma dla psów i kotów 23.06.10, 13:01 Ciekawe co na to nasz osiedlowy sierściuch - póki co uwielbia piaskownice, ale jakby mu tego silikonowego podsypać...Poza osiedlem? Odpowiedz Link
frue Re: karma dla psów i kotów 01.07.10, 14:49 o dobry temat mam psiaka i cały czas daje mu ostatnio taste of the wild. JEst mi tak wygodniej, bo zamawiam w necie na e-karma i jakos tak sie przyzwyczaiłam. A może powinnam mu zmienić nieco dietę? Tę je już od jakichś2 lat, myślicie że powinnam mu urozmaicić tę...monotonie? Odpowiedz Link
nowatu_2 Re: karma dla psów i kotów 01.07.10, 20:09 Pies moich rodzicow od ladnych paru lat je Frolic i nic innego nie chce ruszac nawet. Dzasami dostaje jakas wolowine itd. Jesli Twoj pies nie marudzi przy jedzeniu, to chyba nie ma co go na sile uszczesliwiac. Odpowiedz Link
damian0okm Re: karma dla psów i kotów 18.07.10, 19:47 Hej, Frolic to obok karm takich jak Pedigree, Chappi itd jedna z gorszych rzeczy jakie można psu podawać. Szkoda na to po prostu pieniędzy, bo nie ma tam praktycznie mięsa. Jak nie wiesz co podać psu, możesz poczytać na internecie. Ja osobiście polecam serwis rasowiec.pl, bo wystarczy wybrać rasę i wiek, no i nie ma tam śmieciowych karm, tylko takie już trochę porządniejsze jak np. Royal Canin, Acana itp. Odpowiedz Link