kamilkowski77 23.08.11, 21:56 mam zamiar zapisać się na prawo jazdy, szukam odpowiedniej szkoły nauki jazdy w naszej okolicy, może ktoś z Państwa ze swojego doświadczenia poleci jakąś szkołe, tak aby było bezstresowo, miło no i perfekcyjnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herkiszmerki Re: jaka szkoła jazdy - opinie 24.08.11, 15:10 Osobiście polecam: Qrsant Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link
kursk8 Re: jaka szkoła jazdy - opinie 24.08.11, 15:56 Dobre wyniki ma MODEL z Legionowa, instruktor Grzesiek wszystkich nauczy jezdzic, tak, ze zdaje sie egzamin bez problemow.... i nie parkuje 3 samochodow na samym zakrencie na naszym osiedlu herkiszmerki napisał: > Osobiście polecam: Qrsant > Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link
fotoszymi Re: jaka szkoła jazdy - opinie 24.08.11, 21:09 kursk8 napisał: > > Dobre wyniki ma MODEL z Legionowa, instruktor Grzesiek wszystkich nauczy jezdzi > c, tak, ze zdaje sie egzamin bez problemow.... i nie parkuje 3 samochodow na sa > mym zakrencie na naszym osiedlu mieszkam obok więc widzę, że już nie parkuje. Oczywiście również polecam. Sprawdziłem, skorzystałem i zdałem egzamin bez najmniejszych problemów, choć dobrych parę lat dałem sobie spokój z prawkiem, a wiadomo jak się nie jeździ to.... Odpowiedz Link
kamilkowski77 Re: jaka szkoła jazdy - opinie 25.08.11, 20:36 dzięki bardzo za informacje mam nadzieje, że sie w końcu zabiorę za to prawko. Odpowiedz Link
wcislog Re: jaka szkoła jazdy - opinie 26.08.11, 10:26 Polecam Qrsanta z Grabsztyny 1 - jest OK. Odpowiedz Link