Dodaj do ulubionych

zasięg Plusa

06.11.12, 13:11
Witam,

czy macie dobry zasięg plusa na komórkach w domu? U mnie ul. Krąselki - bardzo słaby, albo wcale.
Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • iwus-1982 Re: zasięg Plusa 06.11.12, 18:44
      O to moze w Orange sie poprawi smile
    • piotr_sadu Re: zasięg Plusa 09.11.12, 10:23
      Witam,
      mieszkam na ul. Sadowej w ostatnim etapie. Od kilku tygodni obserwuję pogorszenie zasięgu Plusa jaki dociera do mieszkania. Ponad rok temu zmieniłem operatora, bo zasięg po rozbiórce masztu obok szkoły był znikomy. Plus miał zawsze wszystkie kreski. Teraz "Ery" zasięg znowu jest wykrywalny a Plusa się skiepścił. Po prawdzie mam telefon w Play, ale oni też mają zasięg z tych gorszych z rodzimych nadajników, wiec korzystałem z Plusa...
      • mmmieszkaniec Re: zasięg Plusa 09.11.12, 12:50
        Mam to samo, umowa w Play'u, korzystam z nadajników Plusa. Od niedawna jakaś masakra, chwilę zasięg jakiś jest, za chwilę nie ma. Podczas rozmowy przerywa.
        Działa w tej chwili coś u nas na osiedlu? I do tego nie na dachu, tylko na parterze?
        • 19jablek Re: zasięg Plusa 10.11.12, 18:30
          Witam,

zgłosiłem problem w Plusie, dostałem info, że w tej okolicy nikt się nie skarżył, ale przyjęto zgłoszenie. To było tydzień temu. Mam prośbę, może ktoś z was też by do nich zadzwonił. Może zaczynają działać, jak mają więcej zgłoszeń.
          Też się zastanawiam, jaki operator ma na osiedlu dobry zasięg.

Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka