mycloud 07.08.09, 19:30 Witajcie czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie frisco? widziałam kilka razy samochód tej firmy.Opłaca się,nie są zbyt wygórowane ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m832 Re: zakupy we frisco.pl 07.08.09, 21:55 Ceny niskie, ale słyszałem, że nie przepuszczają ciężarnych kobiet w kolejkach. W kolejkach do internetów ma się rozumieć. Odpowiedz Link
herkiszmerki Re: zakupy we frisco.pl 10.08.09, 12:27 - Jeśli chodzi o ceny to sklep internetowy "frisco.pl" w porównaniu do standardowych hipermarketów wypada słabiutko. - Wszystkie produkty są droższe, bardzo rzadko można trafić na jakąś promocje ale i tak cena nie będzie jakaś konkurencyjna. - Dodatkowo do Rajskiej dostawa jest płatna, jak dobrze pamiętam to 25 zł. - Bardzo często brak informacji o niedostępnym towarze. + Nie traci się czasu na łażenie po sklepie w poszukiwaniu produktów. + Produkty są świeże i dobrej jakości. Odpowiedz Link
a_i_m.p Re: zakupy we frisco.pl 13.08.09, 13:50 promocje są. opłaca się jedzenie dla dzieci dostawa na rajską nic nie kosztuje Odpowiedz Link
sinuhe75 Re: zakupy we frisco.pl 20.07.10, 11:46 Kupilem, zapłaciłem, ale anulowali moje zamowienie. Do tego przetrzymują moje pieniadze, a wine zrzucaja na system transakcyjny, pani we frisco z biura obslugi klienta mowi do tego ze ich strasze itd. W domu mam dwojke malych dzieci, nie mam pieniedzy ani zakupow, a sklep nie zrobił nic zeby sytuacje naprawic. Zastanowcie sie 2 razy zanim tam zrobicie zakupy. Ja nie polecam, bo znow okazalo sie ze jesli jestes klientem to wszystko co robisz robisz na swoja odpowiedzialnosc. We frisco.pl jestes petenetem. Odpowiedz Link
mycloud Re: zakupy we frisco.pl 20.07.10, 12:27 Zgadzam się,ja już podziękowałam za zakupy tam.Zresztą ceny mają bardzo wysokie. Odpowiedz Link
marchewa897 Re: zakupy we frisco.pl 28.11.13, 19:40 A znacie stronę www.bioekologiczny.pl? Ja ostatnio tam zaczęłam robić eko zakupy dla mojej rodzinki. Odpowiedz Link
pampkina Re: zakupy we frisco.pl 22.12.13, 18:40 Odświeżyłaś stary i nieaktualny wątek,od tamtego czasu dużo się zmieniło,przynajmniej na razie jestem zadowolona z frisco Odpowiedz Link