irena-66 19.09.09, 20:43 Planujemy spotkanie klasowe 40 latków . Wybraliśmy kawiarnię MEGA BAIT koło Ratusza-czy ktoś tam był . Proszę o opinie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ijo Re: kawiarnia Mega bait IP: 194.50.110.* 22.09.09, 08:40 Moim zdaniem fajne miejsce - przytulna atmosfera, smaczne jedzenie i bardzo sympatyczna obsługa :) Dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: kawiarnia Mega bait IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:50 Urządzałam tam chrzciny synka na około 20-tu gości. Bardzo dobre jedzenie, dobra obsługa - ale nie jest tanio;) Ale jeśli na 40-osób, to będziec chyba musieli się na sali na górze (?) pewnie nieco ścisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
irena-66 Re: kawiarnia Mega bait 07.10.09, 11:53 Naprawdę nikt tam nie chodzi???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigy Re: kawiarnia Mega bait IP: 85.222.87.* 09.10.09, 23:49 Chodzi, chodzi. Przyjemne miejsce, czyste, ładne mebelki, miła obsługa, dobre jedzonko. Jeśli spotkanie w większym gronie, to raczej na górze chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
irena-66 Re: kawiarnia Mega bait 14.10.09, 00:00 Dzięki za odpowiedż na moje pytanie . Po spotkaniu mogę powiedzieć ,że wybór lokalu był trafiony w dziesiątkę. MEGA BAIT to miejsce idealne na spotkania z przyjaciółmi Funkcjonalne wnętrze urządzone ze smakiem ,dobra lokalizacja pod względem komunikacyjnym, sympatyczni młodzi kelnerzy robią wszystko ,żeby goście czuli się komfortowo . Polecam lody z gorącymi malinami oraz grzane piwko . Gdy wymyśliłam miejsce spotkania miałam obawy ,dlatego prosiłam o opinie na forum . Teraz spokojnie mogę polecić to miejsce innym. Często zdarzało mi się słyszeć narzekania ,że na Białołęce nie ma fajnej kawiarni . Uwierzcie mi naprawdę nie trzeba jechać do centrum, żeby miło spędzić wieczór . A gdybyście organizowali spotkanie klasowe -to Mega Bait jest do tego idealny. Nasza impreza udała się super i już planujemy następną. POZDROWIENIA OD ROCZNIKA66 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owieczka Re: kawiarnia Mega bait IP: *.jmdi.pl 01.08.15, 07:50 Z przykrością muszę odradzić restauracje. Robiłam w niej imprezę na 12 osób. Mimo, iż obsługa wiedziała o której przyjedziemy my i goście czekaliśmy ponad 2h na zupę i kolejna godz na drugie danie. Myśle, ze nikt by w normalnej restauracji nie czekał tak długo tylko wyszedł. Ja z chęcią bym to zrobiła ale gdzie ja zabiorę w dniu imprezy gości? Na pizzę? Totalny falstart. Jedzenie Bez rewelacji, ot zwykły kotlet z ziemniakami. Obsługa miła ale mając do wyboru obsługę nas i innych imprez po prostu nas zlekceważyli i obsługiwali innych gości (większe imprezy - większa kasa). Ogólnie rzecz biorąc jestem strasznie zawiedziona, zła, mega rozczarowana i bardzo mi przykro, ze robiłam w tej restauracji moje przyjęcie. NIE POLECAM NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: kawiarnia Mega bait IP: *.jmdi.pl 02.08.15, 07:52 Kawiarnia sluzy innym celom a nie żeby zapychac się kotletem schabowym z kartoflami i kapucha sasmzana - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kawiarnia Mega bait IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.15, 23:51 ciekawe... to po cóż to tam serwują??? Odpowiedz Link Zgłoś