Dodaj do ulubionych

Parkowanie na chodnikach

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 21:57
Czy naprawdę nic nie da się z tym zrobić? Czy ani dzielnica, ani policja, ani straż miejska, nie mają na to pomysłu? Z wózkiem często po prostu nie da się przejść i aż się prosi o samosąd na tak zaparkowanej furze.

Najciekawsze miejsca w okolicy - wyremontowana Nowodworska, Strumykowa przy rondzie / skrzyżowaniu z Ordonówny, Sprawna w stronę budowanego kościoła.

Z uwagi na to, że wielu Polaków, z iście ułańską fantazją ma wszystko w dup.e, jedyna metoda to mandaty oraz biało-czerwone słupki. Czy ktoś wie, do kogo należy wnioskować o postawienie takowych? ZDM?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Parkowanie na chodnikach 29.07.11, 22:48
      forum.gazeta.pl/forum/w,356,126346908,126346908,Parkowanie_na_rondzie_LMiR.html
    • Gość: Rychu Re: Parkowanie na chodnikach IP: *.spray.net.pl 29.07.11, 22:53
      > Z wózkiem często po prostu nie da się przejść i aż się prosi o samosąd na tak zaparkowanej
      > furze.

Ja tam wchodzę na siłę. Wózek ma metalowe rurki, które pięknie obierają lakier.
    • Gość: Podatnik Re: Parkowanie na chodnikach IP: *.home.aster.pl 31.07.11, 00:17
      Ja mam prośbę do Pana radnego Tumasza - bo zwykły człowiek pewnie nie ma szansy się dowiedzieć - ile razy w roku 2011 odpowiednie służby wystawiły mandaty za nieprawidłowe parkowanie na rondzie LMIR? Bo przykłady takiego parkowania można znaleźć nawet na forum ... ciekawi mnie jak zareagowały odpowiednie służby opłacana przecież z naszych podatków?
      • Gość: mip Re: Parkowanie na chodnikach IP: 212.160.172.* 04.08.11, 10:41
        nawet jak się zaparkuje na pasach dla pieszych to jadąca obok policja ma to w 4 literach, więc o czym my tu mówimy...
        • Gość: gość Re: Parkowanie na chodnikach IP: *.ip.netia.com.pl 12.12.11, 11:31
          parkujących na strumykowej straż znowu pogoniła, i tak trzymać
          • doctor_who Re: Parkowanie na chodnikach 12.12.11, 14:40
            Na Strumykowej, zdaje się, jest amator zgłaszania wszystkich nieprawidłowo zaparkowanych samochodów do Straży, więc Straż gania. Wniosek: zgłaszajcie nieprawidłowo parkujących do Straży. Budżetu dzielnicy nigdy za wiele. :)

Pozdr.,
            DW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka