Dodaj do ulubionych

Pediatra Dormed

09.12.11, 09:23
Witam,chciałabym się dowiedzieć coś o pediatrach w klinice Dormed na ul. Strumykowej.
Korzystamy tam z usług w ramach abonamentu. Narazie byliśmy raz na wizycie u Dr. Borowskiego, sprawia wrażenie dobrego lekarza, ale trudno coś powiedzieć po jednej wizycie.
Czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem, bądź z innym pediatrą?
Generalnie klinika wydaje się być ok, korzystałam z usług innych specjalistów i byłam zadowolona.
Obserwuj wątek
    • dorek3 Re: Pediatra Dormed 09.12.11, 09:41
      korzystam od 2 lat. Dla mnie ok. Chodzimy przede wszystkim do dr Kubaszewskiej, ostatnio dr Chrząstowski
    • kasiaob2 Re: Pediatra Dormed 16.12.11, 09:55
      Witam ponownie.
      Naprawdę nikt nie korzysta z usług placówki Dormed?
      • Gość: ania Re: Pediatra Dormed IP: 77.222.231.* 16.12.11, 10:55
        Na szczęście nie!!!!!!!
        • Gość: mama Re: Pediatra Dormed IP: 213.76.139.* 16.12.11, 11:03
          ja od 3 lat chodzę nie wybieram konkretnych nazwisk pediatrów idę do tego który jest jak potrzebuję, generalnie jestem zadowolona ale może nie mam wydumanych oczekiwań. Ale chyba dość często zmieniają się duża rotacja jest
        • kasiaob2 Re: Pediatra Dormed 16.12.11, 20:46
          Witam,
          a mogłabyś coś bliżej napisać, rozumiem, że masz jakieś niemiłe doświadczenia?

Gość portalu: ania napisał(a):

> Na szczęście nie!!!!!!!
          • Gość: aaa Re: Pediatra Dormed IP: 178.73.49.* 16.12.11, 21:18
            o pediatrach się nie wypowiem, ale raz byłam u dr Szopy (ortopeda). Wizyta trwała 3 minuty, nie chciał wysłuchać co mam do powiedzenia tylko wysłał mnie na RTG, nawet nie przepisał leków przeciwbólowych nic zupełnie, a mam dyskopatię i byłam ze strasznym bólem. Jego nie polecam, może komuś ta wiedza się przyda.
    • basiabrzeska Re: Pediatra Dormed 20.01.14, 11:19
      Ja mam ogromny szacunek do Pana Doktora ponieważ wykrył u córki nietypowe zapalenie płuc - ledwie stan podgorączkowy i kaszel, z którym 4 dni wcześniej inny pediatra wysłał dziecko do przedszkola. RTG płuc dokładnie potwierdziło diagnozę podaną przez Doktora na podstawie osłuchu. Pan Doktor skierował nas w trybie pilnym do szpitala. Okazało się, że przyczyną zapalenia płuc jest mykoplazma, która jest ciężka do wykrycia, więc ogromny szacunek. Gorąco polecm doktora i przychodnię Dormed.
      • Gość: rodzic Re: Pediatra Dormed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 12:47
        co do Dormedu na Strumykowej to pediatry nie polecę, ale w ich placówce na Odkrytej przyjmuje rewelacyjna dr Korzepska-Gawryluk. Świetna lekarka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka