mck5 09.01.08, 10:04 Zwróciliście uwagę,że w furtce wejśćiowej jest przepiłowany jeden ze "szczebelków"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mms38 Re: furtka 09.01.08, 12:20 trochę się ktoś napracował... może czas zdecydować sie na jakąś ochronę?? albo monitoring osiedla?? Odpowiedz Link Zgłoś
nkustra Re: furtka 11.01.08, 03:35 To nie jest przepilowanie - jest zbyt dokladne i bezsensowne w tym akurat miejscu. Po prostu tak bylo od poczatku - szczebel byl zespawany/zgrzany z dwoch kawalkow ksztaltownika i pieknie pociagniety farba, aby zamaskowac laczenie. No i przez jakis czas bylo ok, ale spaw puscil, farba tez i teraz wyglada to jak przepilowane... Odpowiedz Link Zgłoś
lordarko Re: furtka 11.01.08, 13:28 Furtka już od dawna nie spełnia swojej roli. Jest zbyt elastyczna i otwarcie jej zwykłym kopnięciem nie sprawi nikomu problemu. To jest pierwsze miejsce gdzie możemy spodziewać się potencjalnych niepożądanych gości. Może i to ogrodzenie nie jest najtrudniejsze do sforsowania ale zawsze jest jakąś przeszkodą. Furtka niestety jest tym brakującym ogniwem... Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: furtka 18.01.08, 12:45 w tej chwili już w ogóle nie ma tego szczebelka, co oznacza, że w bardzo prosty sposób można się dostać na osiedle... wystarczy nie mieć nadwagi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kahol Re: furtka 23.01.08, 22:53 Dzwoniłem w ubiegły piątek ws furtki, otrzymałem odpowiedź że Pan złota rączka weźmie sprawę w swoje dłonie ... mamy czwartek za pasem i do tego zepsuła się po raz n-ty brama to jest już kpina. Trzeba pomyśleć o radykalnych zmianach w funkcjonowaniu NASZEJ WSPÓLNOTY!!!Jestem zdania, że na najbliższym zebraniu MUSIMY wybrać ZARZĄD spośród mieszkańców, wówczas administrator będzie działał skuteczniej, bo będzie czuł NASZ ODDECH a nie TERENIXU, któremu i tak wszysto już jedno chociaż za sprawowanie zarządu bierze sporą kasę. Osobiście kontaktowałem się z innymi zarządcami i wiem jak powinniśmy skutecznie odsunąć TERENIX od mało skutecznego rzadzenia wpólnotą. Z pewnością po takim zabiegu UNI_DOM poważniej zabierze się do działań, Już dziś informuję że najdalej w przyszły weekend KAŻDY otrzyma do skrzynki informację jak możemy wspólnie dokonać WYBORU NOWEGO ZARZąDU jeśli macie pytania proszę o e-mail KAHOL@GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
mms38 Re: furtka 30.01.08, 15:29 jestem za. czy tylko ja nie dostałam info od Kahola? a propos Uni-Domu: ja czekam już ponad tydzień na szczegółowe informacje odnośnie rozliczenia ciepła i wody..., że nie wspomnę o takich błahostkach, jak wymiana żarówki na klatce - od co najmniej 2 tygodni na piętrze leży nowa żarówka w pudełku i czeka aż ktoś się zlituje... nawet bym to zrobiła, bo łatwiej by było przy świetle otworzyć drzwi, ale nie mam drabiny... pzdr, m Odpowiedz Link Zgłoś
dzimaj Re: furtka 03.02.08, 20:52 dziwne , ja też dopiero ten post zauważyłem, wcześniej nie dostałem powiadomienia jest za próbą zmiany administracji Odpowiedz Link Zgłoś
kahol Re: furtka 04.02.08, 22:58 Bardzo przepraszam ale nie dotrzymałem terminu z powodów osobistych mam nadzieję, że finalny text ujrzy światło dzienne najdalej w przyszłym tygodniu, ponieważ wymaga on pewnych poprawek i ze względu na konieczność zaciągnięcia opinii w środowisku zarządców jeszcze to trochę potrwa (np. w środę spotykam się z jednym z "okolicznych zarządców" aby zapoznać sie z warunkami jakie może nam zaproponować i posłuchać jak widzi mój plan działania. pozdrawiam i prosze o cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś