09.01.08, 10:04
Zwróciliście uwagę,że w furtce wejśćiowej jest przepiłowany jeden
ze "szczebelków"?
Obserwuj wątek
    • mms38 Re: furtka 09.01.08, 12:20
      trochę się ktoś napracował...
      może czas zdecydować sie na jakąś ochronę?? albo monitoring osiedla??
    • nkustra Re: furtka 11.01.08, 03:35
      To nie jest przepilowanie - jest zbyt dokladne i bezsensowne w tym akurat
      miejscu. Po prostu tak bylo od poczatku - szczebel byl zespawany/zgrzany z dwoch
      kawalkow ksztaltownika i pieknie pociagniety farba, aby zamaskowac laczenie. No
      i przez jakis czas bylo ok, ale spaw puscil, farba tez i teraz wyglada to jak
      przepilowane...
    • lordarko Re: furtka 11.01.08, 13:28
      Furtka już od dawna nie spełnia swojej roli. Jest zbyt elastyczna i otwarcie jej
      zwykłym kopnięciem nie sprawi nikomu problemu. To jest pierwsze miejsce gdzie
      możemy spodziewać się potencjalnych niepożądanych gości. Może i to ogrodzenie
      nie jest najtrudniejsze do sforsowania ale zawsze jest jakąś przeszkodą. Furtka
      niestety jest tym brakującym ogniwem...
      • mms38 Re: furtka 18.01.08, 12:45
        w tej chwili już w ogóle nie ma tego szczebelka, co oznacza, że w bardzo prosty
        sposób można się dostać na osiedle... wystarczy nie mieć nadwagi;)
        • kahol Re: furtka 23.01.08, 22:53
          Dzwoniłem w ubiegły piątek ws furtki, otrzymałem odpowiedź że Pan złota rączka
          weźmie sprawę w swoje dłonie ... mamy czwartek za pasem i do tego zepsuła się po
          raz n-ty brama to jest już kpina.
          Trzeba pomyśleć o radykalnych zmianach w funkcjonowaniu NASZEJ
          WSPÓLNOTY!!!Jestem zdania, że na najbliższym zebraniu MUSIMY wybrać ZARZĄD
          spośród mieszkańców, wówczas administrator będzie działał skuteczniej, bo będzie
          czuł NASZ ODDECH a nie TERENIXU, któremu i tak wszysto już jedno chociaż za
          sprawowanie zarządu bierze sporą kasę.

Osobiście kontaktowałem się z innymi zarządcami i wiem jak powinniśmy skutecznie
          odsunąć TERENIX od mało skutecznego rzadzenia wpólnotą. Z pewnością po takim
          zabiegu UNI_DOM poważniej zabierze się do działań,

Już dziś informuję że najdalej w przyszły weekend KAŻDY otrzyma do skrzynki
          informację jak możemy wspólnie dokonać WYBORU NOWEGO ZARZąDU

jeśli macie pytania proszę o e-mail KAHOL@GAZETA.PL
          • mms38 Re: furtka 30.01.08, 15:29
            jestem za.
            czy tylko ja nie dostałam info od Kahola?
            a propos Uni-Domu: ja czekam już ponad tydzień na szczegółowe informacje
            odnośnie rozliczenia ciepła i wody..., że nie wspomnę o takich błahostkach, jak
            wymiana żarówki na klatce - od co najmniej 2 tygodni na piętrze leży nowa
            żarówka w pudełku i czeka aż ktoś się zlituje... nawet bym to zrobiła, bo
            łatwiej by było przy świetle otworzyć drzwi, ale nie mam drabiny...
            pzdr,
            m
            • dzimaj Re: furtka 03.02.08, 20:52
              dziwne , ja też dopiero ten post zauważyłem, wcześniej nie dostałem powiadomienia

jest za próbą zmiany administracji
    • kahol Re: furtka 04.02.08, 22:58
      Bardzo przepraszam ale nie dotrzymałem terminu z powodów osobistych mam
      nadzieję, że finalny text ujrzy światło dzienne najdalej w przyszłym tygodniu,
      ponieważ wymaga on pewnych poprawek i ze względu na konieczność zaciągnięcia
      opinii w środowisku zarządców jeszcze to trochę potrwa (np. w środę spotykam się
      z jednym z "okolicznych zarządców" aby zapoznać sie z warunkami jakie może nam
      zaproponować i posłuchać jak widzi mój plan działania.
      pozdrawiam i prosze o cierpliwość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka