Dodaj do ulubionych

San Giovanni- pizzeria katastrofa

IP: *.aster.pl 15.03.08, 22:49
Skorzystałm pierwszy i ostatni raz. Doliczają opłatę za dowóz, o
czym nie informują. Pizza tragiczna! Szef już wyszedł do domu, a za
chwlę sam do mnie dzwoni. Obiecuje zwrot kosztów dostawy, a zaraz
potem panienka mówi, że tego zrwotu nie ma. O sałatce wielkości
połowy sosu do pizzy nie wspomnę. Osoba odbierająca telefon nie
przyzna się do imienia (nie mówiąc o nazwisku) za zadne skarby. W
ogóle nie słuchają co się do nich mówi, tylko leją ten słowotok bez
sensu i końca.
Czy jest jakaś normalna i smaczna pizzeria na Nowodworach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Polecam Zuzole na Strumykowej. IP: *.spray.net.pl 16.03.08, 22:40
      • Gość: yess Re: Polecam Zuzole na Strumykowej. IP: 193.59.173.* 17.03.08, 10:50
        Zuzola ok, tylko ceny tam, niestety, skoczyły.
        • Gość: pod.d Re: Polecam Zuzole na Strumykowej. IP: *.spray.net.pl 17.03.08, 14:20
          Zuzola jest super i moim zdaniem nie ma lepszej. Ceny skoczyły, ale
          nadal w stosunku do jakości są ok.
          Polecam jeszcze La Traviata vis a vis pętli Nowodwory, poza pizzą
          sporo inych fajnych dań.
    • Gość: Michał Re: San Giovanni- pizzeria lepsza od innych.. IP: *.gprs.plus.pl 25.03.08, 22:08
      Absolutnie nie zgodzę się z opinią tej Pani. Pizza - chyba najlepsza
      jaką jadłem. Zresztą większość z moich znajomych na Białołęce
      potwierdz tę opinię. Często u nich zamawiam i wszystkim polecam.
      Żona co prawda zamawia spaghetti ale wg niej też jest świetne.
      Pozdrawiam wszystkich zwolenników tej Pizzerii.Michał z Odkrytej
      • Gość: Oleńka Re: San Giovanni- pizzeria lepsza od innych.. IP: 212.160.138.* 16.04.08, 15:40
        Dokladnie, najlepsza pizza jaką jedlismy. Jedyna wada że się długo
        czeka, ale po prostu jadac z pracy juz zamawiamy:-) Raz przywieziono
        inna niz zamowilismy, to nastepnym razem pizza byla gratis.
    • Gość: Smakosz Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.acn.waw.pl 25.03.08, 23:19
      > Pizza tragiczna!

Zamawiałem kilka razy - może nie aż taka tragiczna ale znacznie poniżej przeciętnej.
      • Gość: picer Re: Don Gucci-polecam. IP: *.subscribers.sferia.net 26.03.08, 07:46
        A ja polecam pizzerię DON GUCCI na strumykowej,ich mega to naprawdę mega i
        smaczna i ceny w normie,nic im nie skoczyło.Polecam,uczciwa i smaczna pizzernia
        na Tarchominie.
        • Gość: Pawel Re: Don Gucci-polecam. IP: *.acn.waw.pl 29.03.08, 18:04
          A ja zdecydowanie odradzam Don Gucci. Zamówienie dotarło po 1h 20
          minut(mowili ze dostawa do godziny). Pizza była całkowicie zimna, do
          tego zupełnie spalona.
        • Gość: słonko Re: Don Gucci-polecam. IP: *.jmdi.pl 28.03.09, 14:21
          Don Gucci bomba. Trzeba niestety czekać z 40min ale zawsze jest ciepła zawsze dają dwa sosy do niej,przyzwoita cena,dobre ciaasto,no i MEGA jest naprawdę mega. Zamówiłam kiedyś San Giovanni dla spróbowania to miałam ochotę ją do kosza wywalić-obrzydliwa..!!
        • kasia0808 Re: Don Gucci-polecam. 28.03.09, 19:14
          Don Gucci i nie ma lepszej pizzerii w okolicy. Mega dla 4-osobowej rodzinki w
          zupełności wystarcza. Pizza godna polecenia, super sosy.
      • Gość: zadowolony Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.mofnet.gov.pl 26.03.08, 12:29
        Ta pani nie wie co mowi pizza w san giovanni jest najlepsza w warszawie a wiem
        co mowie bo czesto korzystam z wloskich knajpek. polecam wszystkim. ja osobiscie
        dojezdzam z drugiego konca warszawy po ta pizze.
        • jurek_dzbonie Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa 26.03.08, 13:35
          > Ta pani nie wie co mowi pizza w san giovanni jest najlepsza w
          > warszawie a wiem co mowie bo czesto korzystam z wloskich knajpek.
          > polecam wszystkim. ja osobiscie
          > dojezdzam z drugiego konca warszawy po ta pizze.

Hehehehe!!! Po prostu kulgam sie ze smiechu.
          • Gość: zadowolony gość Re: San Giovanni- całkiem niezła IP: *.171.34.131.crowley.pl 26.03.08, 14:20
            osobiście jadłem kilka razy wyroby tej pizzerii, są całkiem niezłe,
            przedee wszystkim mają dobre ciasto, można polecić z czystym
            sumieniem
            • Gość: pod.d Re: San Giovanni- całkiem niezła IP: *.spray.net.pl 29.03.08, 19:07
              Chyba tylko pracownikom smakuje. ;)
              • Gość: syfanni Re: San Giovanni- całkiem niezła IP: *.acn.waw.pl 19.04.08, 13:28
                hehhe, własciciel zagonił pracowników do psiania peanów na cześc tej nędznej
                garkuchni. drogi pani, nie udało się, nikt im nie uwierzył:)
      • Gość: gostek Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: 212.160.172.* 21.04.08, 14:01
        Uważam że najlepsza pizza na Tarchominie serwowana jest w LA
        TRAVIATTA vis a vis pętli Nowodwory. Kiedyś przepyszną pizze dawali
        w ZUZOLI, teraz TRAVIATTA bije ją na głowę, najlepsze ciasto !!!
        Polecam też inne dania - łosoś zawinięty w szynkę parmeńską - uważam
        że jest poezją !!!!
    • Gość: osoba z boku Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.jmdi.pl 11.06.08, 22:21
      Co za ściema... :) Na kilometr czuć, że ten post wrzucił ktoś z konkurencji,
      żeby się wybielić. San Giovani robi świetne pizze. Śmiało powiem, że najlepszą w
      okolicy. I ludzie tam są bardzo uprzejmi.
      • Gość: obok z klatki Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:18
        hahaha.na tej samej zasdzie ktos Tobie moze zarzucic czarny PR...
    • Gość: MURASEK Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.jmdi.pl 14.12.08, 15:04
      Pizza może i dobra, ale dojechała po 25 minutach ledwie ciepła
      raczej chłodna. Nie polacam więc dostawy, ale może lepiej prezentuje
      się w lokalu??
      • Gość: Góra Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.centertel.pl 04.07.14, 19:45
        Spaghetti carbonara nie przypomina carbonara. Szynka ponizej niskiej jakości zamiast boczku, sos mocno nieświeży, wydaje mi sie ze z przeterminowanej śmietany. Szczerze nie dało sie zjeść...do tego zamówione pieczywo czosnkowe czyli 4 zwykłe kanapki z serem z chleba zamiast bagietki. Mocno nie polecam tego chłamu a la Salmonella
        • Gość: panizaluzyjnej Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.jmdi.pl 04.07.14, 20:35
          Jakoś ponad rok temu byliśmy parokrotnie, nawet smacznie było, w lokalu troszkę ponuro, ale pizza smaczna. Ze cztery miesiące temu skusiliśmy się na zamówienie z dostawą (nasza częstotliwość jedzenia pizzy rodzinnie ;-))... pizza okazała się niejadalna, córa lubi z ananasem, zjadła kawałek i odmówiła dalszego ciągu (a potrafi zjeść średnią sama), a pizza z tuńczykiem poszła od razu do kosza - no, nie dało się tego jeść, ten tuńczyk obrzydliwie śmierdział... starością i marną jakością, na samą myśl o zjedzeniu chciało się wymiotować, a tuńczyka lubimy ogólnie :(. Cóż, stwierdziliśmy - nigdy więcej, kolejni klienci straceni :(
    • Gość: sałatka Czy wy tylko pizzę jadacie? IP: *.aster.pl 28.03.09, 22:19
      Czy wy tylko pizzę jadacie?
      Nic dziwnego, że społeczenstwo tyje, a potem choruje:)))
      A sałatkę sobie zrobić w domu to nie łaska?
      I smaczniej, i zdrowiej :)))
    • Gość: E-4 Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: 94.156.115.* 06.07.14, 22:36
      Nie La Traviatta, tylko LA TORRE. I rzeczywiście, ta jest najlepsza, bije obie ze Strumykowej na głowę. Naprzeciwko pętli Nowodwory, na piętrze, nad Kebab Kingiem.
      • Gość: gość Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.14, 23:26
        ja polecam Vicini na Odkrytej 1 lub 4, vis a vis galerii odkryta. Dobra pizza i pasty, szczególnie domowe taghiatelle.
    • empirical Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa 08.07.14, 16:29
      Fabryka Pizzy jest całkiem spoko.
      • Gość: AniaF Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.14, 18:02
        Zgadzam sie.Fabryka Pizzy jest ok. Pizza bardzo smaczna, sosy tez.
        • Gość: KfT Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.15, 20:59
          Dobra pizzeria to była ma Tarchominie i nazywała sie Dali. Niestety brak reklamy i skromne rozmiary placków sprawiły ze padli ale była to kedna z lepszych pizzerii w mieście.
          • repaj Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa 20.01.15, 21:43
            A w którym ona była miejscu? Bo nazwa mi coś mówi, ale jakoś nie kojarzę.
    • Gość: mała Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.08.17, 21:22
      Zgadzam się w 100% katastrofa totalna, właścicielka łaskę robi,że pizze z promocji klient zamawia,{kilkakrotnie wypomina}nie polecam ,trzymajcie się z daleka,żenada
      • sibeliuss Re: San Giovanni- pizzeria katastrofa 09.08.17, 07:11
        I przed 9 lat nie zbankrutowali, cud?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka