dyrgosia 21.02.07, 12:53 Ta dzisiejsza cisza, to żal za grzechy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 14:07 dyrgosia napisała: > Ta dzisiejsza cisza, to żal za grzechy ? Czasami fajnie jest sobie razem pomilczeć. U mnie ptaki nadają właśnie koncert p.t. "wiosna". Drą się gorzej niż w maju. Wystarczy kilka słonecznych dni i już im się na ciupcianie zbiera, zboczeńcom jednym Więc siedzę sobie w pozornej ciszy nowoczesnego człowieka: szum komputerów plus delikatne mp3 jako podkład do seksualnie wyposzczonego ptactwa za oknem. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 14:18 U mnie za oknem szaro, buro, smutno..., na biurku sterta papierów, nie wiadomo komu potrzebnych, klimat idealny dla skruchy... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 15:47 Już dawno odrzuciłem coś takiego jak poczucie winy. To najgłupszy sposób na życie. Wina się pije a nie poczuwa i kruszy. Na zdrowie - bo dzisiaj wszystko fizycznie się we mnie obudziło. Ale to cierpienie nie pochodzi od pragnienia, tylko od nieśmiertelności. Amen Odpowiedz Link
felerynka Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 18:06 sensowne, ale jakie trudne w wykonaniu biorąc pod uwagę ogromne poczucie moralności, czym większe tym trudniej Odpowiedz Link
felerynka Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:28 cisza jak w kościele ale pokutują ale nagrzeszyli Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:32 Co ty jak nie z moralnością to z jakimiś grzechami? Kościołów we Wrocku 111 i już sama ilość wystarczy żeby czuć się w pełni rozgrzeszonym. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:42 Kościołów we Wrocku 111 Pamiętam, pamiętam jak ciekawie o tym opowiadałeś... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:49 Pan proponuje, Pani dysponuje. Inaczej - Pan rozpoczyna, Pani kończy. W tej pozycji najlepiej się przewraca kobietę, nie wiedziałaś? Odpowiedz Link
felerynka Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:53 nie, ze mnie tam żadna szafa a już nie mistrz" Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Środa Popielcowa 21.02.07, 21:45 dyrgosia napisała: > Kościołów we Wrocku 111 > > Pamiętam, pamiętam jak ciekawie o tym opowiadałeś... Dziękuję. Czasami jestem jak szafa grająca, wystarczy mi uruchomić płytę. Tak się dzieje gdy inni próbują mnie zagłuszyć. Odpowiedz Link