chlorofil1 29.01.08, 08:18 VIVAT ROPUCHY!!! miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4878065.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 30.01.08, 11:19 fontanna ropuch?! czy to nie zapowiedź końca świata? Odpowiedz Link
map4 Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 30.01.08, 12:21 sztuk6mistrz napisał: > fontanna ropuch?! czy to nie zapowiedź końca świata? Ja to sobie wyobrażam tak, że po zamontowaniu tych wszystkich bajerów, laserów, armatek wodnych i głośników ropuszki będą się sadowiły na wylotach dysz i czekały na początek przedstawienia. Po rozpoczęciu show napędzane odrzutem strumieni wody ropuchy wyposażone w zgodzie z przepisami BHP w kaski i nagolenniki/naramienniki przy dźwiękach Jarre'a będą odbywać regularne loty nad z rozdziawionymi gębami podziwiającą je gawiedzią. Proponuję rozszerzyć gamę oferowanej rozrywki poprzez ustawienie na jednej z krawędzi fontanny potężnych wentylatorów, które umożliwią ropuchom wykonywanie numerów z bardzo na czasie aktualnymi akcesoriami typu dechy z żaglami czy też dechy ze spadochronami. A tak już zupełnie na marginesie zastanawiam się jaki wpływ na stan murów hali ludowej będzie miała cała ta maszyneria nawilżająca powietrze. Nawet jeśli hala ludowa nam skutkiem zwiększonej w tamtym rejonie wilgotności powietrza zmurszeje i się zawali, to najwyżej postawi się w jej miejsce nowy supermarket. Odpowiedz Link
kolejar Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 01.02.08, 01:51 map4 napisał: [...] A jak sądzisz? Jak ten problem wygląda w Ogrodzie Botanicznym w HH? Może tam nie ma ropuch? Ale fontanna JEST! I to jest ładne... wręcz wzruszające widowisko... Odpowiedz Link
censorship Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 30.01.08, 18:35 chlorofil1 napisał: > VIVAT ROPUCHY!!! > miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4878065.html Może byś zaczął do mnie mówić "moja Ty ropuszko"? Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 30.01.08, 19:40 censorship napisała: > > Może byś zaczął do mnie mówić "moja Ty ropuszko"? Będę się starał, ale jestem bardzo przyzwyczajony do "Cenzurko". Odpowiedz Link
censorship Re: NIECH ŻYJĄ PŁAZY!!! 02.02.08, 15:32 chlorofil1 napisał: > censorship napisała: > > > > > Może byś zaczął do mnie mówić "moja Ty ropuszko"? > > Będę się starał, ale jestem bardzo przyzwyczajony do "Cenzurko". No, dobra... Odpowiedz Link