babayaga0 01.07.14, 10:20 Jak czytamy na stronie 4, nowy zarzad wodnospolki poinformowal prokurature o popelnieniu przestepstwa. Kto zatem wg nich jest przestepca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradzubko Kurier nr 40 strona 11 01.07.14, 14:26 Parking przy Miklaszewskiego wykonany za pieniądze publiczne, a widzę na zdjęciu bramę. Kto i kiedy będzie mógł z niego korzystać? Odpowiedz Link
starix62 Re: Kurier nr 40 01.07.14, 18:49 babayago, jaki kurwa zarząd spółki, te bydlaki ( czytaj pijawki, ,Smolińska, Staro§cina PowiatuRaszyńskiego uwaliła ten " zarząd " ) z kaiper na czele, na siłę, powtarzam, na siłę chcą upierdolić byłego prezesa Wi§niewskiego ! Ten go§ć dużo wie, na temat obecnej " władzy " ich knowań, ich kompleksów, brudu za paznokciami ! Przepraszam za słownictwo. Nara Odpowiedz Link
starix62 Re: Kurier nr 40 01.07.14, 18:55 Sorry, Smolińska jest Starościną pow. Pruszkowskiego. Nara Odpowiedz Link
starix62 Re: Kurier nr 40 02.07.14, 11:57 Mam pytanie do "zarządu " dlaczego nie chcecie zgodzić się na zewnętrzny audyt za ostatnie cztery lata działalności Spółki Wodnej ? Czy macie coś do ukrycia ? pani kaiper, zacznij pisać PRAWDĘ. Nara. Odpowiedz Link
babayaga0 Re: Kurier nr 40 02.07.14, 17:31 Ja tam się nie znam, ale gdyby nie było podstaw, to chyba by nie robili z tego afery? A zresztą skoro już kości zostały rzucone, to może nie bawmy się w prokuratorów i adwokatów. Niech sąd go/ich osądzi. Odpowiedz Link
manga70 Re: Kurier nr 40 02.07.14, 22:25 Pani Kaiper ma do ukrycia wnuka. To żona powiedziala mi teraz. Co niby ma ukryć, wnuka? Odpowiedz Link
starix62 Re: Kurier nr 40 02.07.14, 23:01 Mango, ty jesteś tranzystor, czy jak ? A tak na poważnie, to chodzi Ci o tego dzieciaka co to jest agresywny i dzieci gryzie w najlepszej szkole w powiecie. I przy okazji pozdrawiam, pijaka derektora, co to ma sztywnemu " załatwić" medal ( nie wiedzieć za co ) Odpowiedz Link